FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja sam presretan sto smo izgubili, da malo ovu infantilnu euforiju spusti i da se pocne normalno komunicirati...daleko smo mi od zeljene uigranosti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Dupla kruna!
Sad možete nastaviti realno...
Sad možete nastaviti realno...
ma ne mogu se sve tekme ni dobiti, posebno ako su pripremne, još uzmeš u obzir da se igraju prečesto (da ne kažem svaki dan), možemo biti zadovoljni ovim do sad. Uglavnom, sve će se vidjeti kad počne proljetni dio.
VOLIM TE ŽELJO!!!
VOLIM TE ŽELJO!!!
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Pa ima i ta mjesta i te kako, ipak su pripreme u pitanju ima jos dovoljan broj utakmica to je najbitnije...ovi smradovi ili lesevi ce ionako biti slabi sutra im ode i Trivunovic...mislim da cemo u nastavak uci kako treba...Seyo_TM je napisao/la:Ja sam presretan sto smo izgubili, da malo ovu infantilnu euforiju spusti i da se pocne normalno komunicirati...daleko smo mi od zeljene uigranosti...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dobro je... Amar knows!
Sutra ce se mnogo vidjeti protiv Belupa ja mislim. Ocigledno ne ide onaj Svicarac/LIberijac na stopera...
Sutra ce se mnogo vidjeti protiv Belupa ja mislim. Ocigledno ne ide onaj Svicarac/LIberijac na stopera...
Osim - drugo ime za Želju !
ješe izgleda u grčkoj završiohttp://www.transfermarkt.de/de/vedran-jese/pro ... 25588.html
Einigkeit und Recht und Freiheit
Ma baksuzno je to čim imalo na Mađarsku miriše.pile87 je napisao/la:Pa ima i ta mjesta i te kako, ipak su pripreme u pitanju ima jos dovoljan broj utakmica to je najbitnije...Seyo_TM je napisao/la:Ja sam presretan sto smo izgubili, da malo ovu infantilnu euforiju spusti i da se pocne normalno komunicirati...daleko smo mi od zeljene uigranosti...
..mislim da cemo u nastavak uci kako treba..
Ali dobro idemo dalje.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
perak, gancev, jamak dosta izgubljeni bili, svicarac dobar u skoku, lagan trk ima, dobar pas i dobar pregled igre. Dosta se trudi. Colic mali dobar, rastrcan i jako borben, Baljic odlican kao i Vasilic.
Igra nam se dosta zasnivala kroz sredinu i dosta konfuzno smo djelovali.
Ovo su info od pred kraj prvog i cijelog drugog.
EDIT: Zeba nije mogao nista spec napraviti jer su ga cim primi loptu zaustavljali faulovima...
Igra nam se dosta zasnivala kroz sredinu i dosta konfuzno smo djelovali.
Ovo su info od pred kraj prvog i cijelog drugog.
EDIT: Zeba nije mogao nista spec napraviti jer su ga cim primi loptu zaustavljali faulovima...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Nek sam i ovo docek'o da se pojedini mole da se car Lazar vrati
Hajde Lazareeee tivra se
Hajde Lazareeee tivra se
1921-2011
- partibrejker1921
- Kontakt:
Evo ja raja kontam za ovog crnca priča se kako se mlati,mislim da bi nam bio dobar za gostovanja,ako je istina da je "mesar" čovjek.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
hahahahahahahah, maksuz se regah, a umoran...elSaik je napisao/la:Kažu, za igrače Wolfsburga se svi otimaju, a za Barcelonine niko i ne pita.
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
-
lemi_kitao
- Kontakt:
Misljenja sam da mozda ne bi trebali igrati ovoliko pripremnih utakmica u kratkom periodu, iako su one pripremne ili prijateljske, jos naprimjer kondicioni trening ujutro pa kasnije tekma...
Amar je rekao da su igraci dosli prilicno spremni i bio je uvjeren u to, jer smo zadnji krenuli sa pripremama...
Najbolje bi bilo, kada su svi u Puli, da igramo nekoliko kontrolnih utakmica, po mogucnosti sa jacim ekipama, a da ostale tekme, ako je vec tako predviđeno, igraju A i B ili nase dvije postave igraca međusobno, jer ovako igraci igraju po poluvrijeme sto mozda nije dovoljno...
Igraci bi mozda imalivise prilike da se pokazu, da se uigravaju taktike, linije i slicne finese...to je moje misljene
Svaka cast na povjerenju mladim momcima, pogotovo u napadu, jedino cu im zamjeriti AKO dovedu napadaca kasnije, a nece proci pripreme sa ekipom u Puli, a moze uzeti poziciju u prvih 11 nekom od ovih mlađih u napadu...
Nadam se da ce pripreme proteci bez povreda nasih igraca, sretno igracima i strucnom stabu...
Amar je rekao da su igraci dosli prilicno spremni i bio je uvjeren u to, jer smo zadnji krenuli sa pripremama...
Najbolje bi bilo, kada su svi u Puli, da igramo nekoliko kontrolnih utakmica, po mogucnosti sa jacim ekipama, a da ostale tekme, ako je vec tako predviđeno, igraju A i B ili nase dvije postave igraca međusobno, jer ovako igraci igraju po poluvrijeme sto mozda nije dovoljno...
Igraci bi mozda imalivise prilike da se pokazu, da se uigravaju taktike, linije i slicne finese...to je moje misljene
Svaka cast na povjerenju mladim momcima, pogotovo u napadu, jedino cu im zamjeriti AKO dovedu napadaca kasnije, a nece proci pripreme sa ekipom u Puli, a moze uzeti poziciju u prvih 11 nekom od ovih mlađih u napadu...
Nadam se da ce pripreme proteci bez povreda nasih igraca, sretno igracima i strucnom stabu...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
- blueman-TM87
- Kontakt:
Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
Jel ovo do Wikipedie ili fakat nista od njega?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Na transfermarket piše da je prešao u Cavalu.blueman-TM87 je napisao/la:Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
Pa to ti je to.braco je napisao/la:Na transfermarket piše da je prešao u Cavalu.blueman-TM87 je napisao/la:Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
A ne vidim sto ne bi bilo nista od njega,Kavala je klub sa velikim ambicijama,i uz malo srece mozda bi mogli i do EL.
Dobra su ekipa a od "nasih" tamo su Hrgovic,Vucicevic,Tomasic,Galinovic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mislio je nista od njega u smislu da nece potpisat za Zelju...Devil je napisao/la:Pa to ti je to.braco je napisao/la:Na transfermarket piše da je prešao u Cavalu.blueman-TM87 je napisao/la:Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
Jel ovo do Wikipedie ili fakat nista od njega?![]()
A ne vidim sto ne bi bilo nista od njega,Kavala je klub sa velikim ambicijama,i uz malo srece mozda bi mogli i do EL.
Dobra su ekipa a od "nasih" tamo su Hrgovic,Vucicevic,Tomasic,Galinovic.
Od silnih imena koja su se spominjala na kraju nista ne dodje ni jedan
slazem se u potpunostidino lj je napisao/la:Na ovim forumima treba uvesti pravilo i dozvoliti regestraciju samo sa punim imenom i prezimenom(ako treba i maticni broj) a ne da se pise sa nekim tajnim korisnickim imenom,pa da se najzad stane u kraj ovim imbecilinim, retardiranim komentarima ovih raznoraznih kretena.Ako moderatori nemogu dovesti u red pisanje na forumu onda treba zakljucati sve teme.
ali ja ne bi zabranio registraciju na forum, ja bi uveo uvodni test prilikom kojeg moras pokazati minimalno znanje o sportu, odredjen nivo inteligencije i sto je najbitnije nivo komunikacije... neko sa 15 godina moze biti zreliji nego neko sa 25... nisu tu godine kljucne
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Nisam ni ja mislio da se zabrani registracija vec da se to radi sa punim imenom i prezimenom i da svi znamo ko pise umobolne komentare,provocira,vrijeđa i psuje,slazem se stobom da nemora znaciti da mlađi pisu gluposti,to mogu raditi i odrasli kao provokatori drugih navijackih skupina.Na msn-u znas i sam da mozemo otvoriti koliko god hocemo e-mail adresa i sa svake se ovdje registrovati pod drugim nick-om.a kada se registrijume sa punim imenom i prezimenom onda ce se mnogi zamisliti da li im se isplati vrijeđati i psovati.Pozdrav i sve najbolje i ako Bog da se zajedno obradujeme za 90 godisnjicu sa titulom i kupom.tm84 je napisao/la:slazem se u potpunostidino lj je napisao/la:Na ovim forumima treba uvesti pravilo i dozvoliti regestraciju samo sa punim imenom i prezimenom(ako treba i maticni broj) a ne da se pise sa nekim tajnim korisnickim imenom,pa da se najzad stane u kraj ovim imbecilinim, retardiranim komentarima ovih raznoraznih kretena.Ako moderatori nemogu dovesti u red pisanje na forumu onda treba zakljucati sve teme.![]()
ali ja ne bi zabranio registraciju na forum, ja bi uveo uvodni test prilikom kojeg moras pokazati minimalno znanje o sportu, odredjen nivo inteligencije i sto je najbitnije nivo komunikacije... neko sa 15 godina moze biti zreliji nego neko sa 25... nisu tu godine kljucne
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 28 gostiju.