Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Bit ce ovo relativno brzo i završeno, ne vidim ovo kao neki visegodisnji rat. Europa i Ameri pune Ukrajince oružjem i cim Ukrajincima nesto zafali isti dan ide donacija. Kad imas toliki broj oruzja poprilicno to brzo ide.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
+ tacne informacije mozda cak dobiju inf. i prije vojnika ruski na terenu

Pa EU im pruza konstantnu podrsku putem satelita. Imaju konstan live update sta se desava u svakom kraju Ukrajine.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jbg, moderno ratovanje, tesko je sakriti vece operacije danas. Vjerovatno i nemoguce. Na sve to Ukrajinci drze zrak sto bi u sustini bila cista vjestina, danas je bila info da su Rusi preuzeli kontrolu doduse.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- QUARTERBACK
- Kontakt:
https://www.ind.ex.hr/vijesti/clanak/pr ... 43353.aspx
Ozbiljan pušing. Koliko je ono utopio zlata, može li bar pokriti pad Sberbanke?

Ozbiljan pušing. Koliko je ono utopio zlata, može li bar pokriti pad Sberbanke?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo je bukvalno recept za ekonomsku krizu. Kad banke propadaju,i narod izgubi povjerenje u iste krece lavina koja se ne zaustavlja. Uz neminovnu inflaciju i brutalne sankcije Rusija ce biti u krizi vecoj nego sto Putin moze zamisliti. Jer da moze, dosad bi mu trupe bile u Rusijimessilla je napisao/la: ↑01 mar 2022, 00:34https://www.ind.ex.hr/vijesti/clanak/pr ... 43353.aspx
![]()
Ozbiljan pušing. Koliko je ono utopio zlata, može li bar pokriti pad Sberbanke?![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brokula je napisao/la: ↑01 mar 2022, 00:43Ovo je bukvalno recept za ekonomsku krizu. Kad banke propadaju,i narod izgubi povjerenje u iste krece lavina koja se ne zaustavlja. Uz neminovnu inflaciju i brutalne sankcije Rusija ce biti u krizi vecoj nego sto Putin moze zamisliti. Jer da moze, dosad bi mu trupe bile u Rusijimessilla je napisao/la: ↑01 mar 2022, 00:34https://www.ind.ex.hr/vijesti/clanak/pr ... 43353.aspx
![]()
Ozbiljan pušing. Koliko je ono utopio zlata, može li bar pokriti pad Sberbanke?![]()
Prijavio sam ih sve adminu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- AshburtonG
- Kontakt:
Upravo pricao s novim cimerom, koji se vratio nakon par dana(ja kontao otisao na front, ali bio u posjeti porodici u DE).
Bog te vidio, takva ljubav i prkos su se kroz njegov glas i svaku je.benu rijec mogli osjetit, da je to paralo vazduh. Osjecanja u meni, kao kad se Henry vratio i zabio ga u desni donji ugao protiv Leedsa. Trnci i drhtanje glasa.
Ako se putler protiv ovakvih glava tamo bori, onda vjerujem svim ovim, naizgled pretjeranim, brojevima. Ovi ljudi se nece predat nema sanse. Momak vise ubijedjen u pobjedu Ukrajine, vise nego ja u sutrasnje svanuce novog dana.
Je.beno se borit protiv ljudi, koji su ubijedjeni da su na strani pravde, da ginu za svoje ideale i jos uz sve to da imaju podrsku protiv zla. Tek u razgovoru s njim vidjet kako je opasan taj koktel uvjerenja i emocija za protivnika.
SLAVA UKRAINI!
Bog te vidio, takva ljubav i prkos su se kroz njegov glas i svaku je.benu rijec mogli osjetit, da je to paralo vazduh. Osjecanja u meni, kao kad se Henry vratio i zabio ga u desni donji ugao protiv Leedsa. Trnci i drhtanje glasa.
Ako se putler protiv ovakvih glava tamo bori, onda vjerujem svim ovim, naizgled pretjeranim, brojevima. Ovi ljudi se nece predat nema sanse. Momak vise ubijedjen u pobjedu Ukrajine, vise nego ja u sutrasnje svanuce novog dana.
Je.beno se borit protiv ljudi, koji su ubijedjeni da su na strani pravde, da ginu za svoje ideale i jos uz sve to da imaju podrsku protiv zla. Tek u razgovoru s njim vidjet kako je opasan taj koktel uvjerenja i emocija za protivnika.
SLAVA UKRAINI!
AshburtonG je napisao/la: ↑01 mar 2022, 00:52
Osjecanja u meni, kao kad se Henry vratio i zabio ga u desni donji ugao protiv Leedsa. Trnci i drhtanje glasa.

- AshburtonG
- Kontakt:
Bgm nije malo. Vojnicima i pomagacima, koji su direktno ukljuceni u borbe, povecana naknada na 3000€ mjesecno, dok ce ovi koji su se prikljucili kao dobrovoljci dobijat oko 1000e. Za poginule vojnike porodica ce dobit 450k €.
Da su svi samo jaki samo na rijecima kao tvoj cimer sigurno ne bi imali sanse.AshburtonG je napisao/la: ↑01 mar 2022, 00:52Upravo pricao s novim cimerom, koji se vratio nakon par dana(ja kontao otisao na front, ali bio u posjeti porodici u DE).
SLAVA UKRAINI!

Mada su svakako male. Evo dobar video gdje je sve objasnjeno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Neko piše da su zauzeli Mariupolj, ne vidim na Twitteru ništa? Nisam pratio zadnja 2-3 sata
Walk on
64 kilometra dug konvoj pred kijevom. Ovo nece prezivjet...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- f0rest1946
- Kontakt:
Danas slusam jednog od bivsih Americkih generala, rece da su Amerikanci na osnovu ovog ustanovili da im Rusija ne prestavlja nikakvu pretnju jer sve sto su dali Ukrajincima podera Ruse. Ipak misli da ce Ukraina pasti ali da ce Putinu biti vrlo tesko odrzavati tu teritoriju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.