Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Daj neka netko citira i primjeti chapmana, dečko očigledno treba pažnje. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Haman. Samo ne znam mogu li i oni više pohvatati sve ciljeve koje postavljaju

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Hoćeš li konačno bit ljubazan i objasnit nam koja je to druga strana medalje i zašto se dešava ovo što se dešava?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
O kretnjama Bjeloruskih snaga se i juče pisalo, tako da me i ne čudi njihovo skoro uključivanje.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Doci ce predstavnici Srbije, Bjelorusije, Pakistana, Indije i Kine
Ja ne znam sta je ovdje nejasno...ne znam o cemu se ima raspravljati i pokusavati oprati ovo krvoprolice koje rusi cine.
Jel Rusija napala jednu suverenu drzavu?Jel se ta drzava brani od agresora?
Jesul ruski vojnici u Ukrajini ili obrnuto??Kakva Amerika,nato kur ci palci zavjere.Srbima je uvijek nesto zavjera iako je ovo toliko jednostavno da sam ja da se danas odmah u rat ukljuci NATO pa i neka ide nuklearni rat i neka se jednom za sva vremena sve zavrsi.Ko prezivi pricace a ne konst zivjeto od budala u nekim strahovima za sebe,porodice i djecu.Fino se podjelimo..ko ce lijevo ,ko ce desno i kraj...ako ko prezivi neka prica i to je to.
Jesul ruski vojnici u Ukrajini ili obrnuto??Kakva Amerika,nato kur ci palci zavjere.Srbima je uvijek nesto zavjera iako je ovo toliko jednostavno da sam ja da se danas odmah u rat ukljuci NATO pa i neka ide nuklearni rat i neka se jednom za sva vremena sve zavrsi.Ko prezivi pricace a ne konst zivjeto od budala u nekim strahovima za sebe,porodice i djecu.Fino se podjelimo..ko ce lijevo ,ko ce desno i kraj...ako ko prezivi neka prica i to je to.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
.Tristan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:19Facebook, Google i svi ostali blokirali sve ruske medije, objave ruskih institucija itd.Cokituki je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:04Ruska srpska propaganda se sastoji na par klipova i fotografija koje su tacne ili netacne dok vamo stotinu i jedan video i 101 foto gdje agresija jasna. Koliki moras idiot biti to je strasno samo postojanje antiinteligencija u covjeka za izucavanje, j.beno nevjerovatno.
Ginu im pravoslavna slavenska braca i sestre oni opet malumnici bez pokusaja da malo se otrijezne. Kako da imas komunikaciju i debatu sa takvim retardima?
Vi i ne mozete, a i ne zelite da vidite drugu stranu.
Eno ga kazu mitoman ako se objavi ovdje nesto protiv ovih za koje navijate.
Zadnja izmjena: Beko, dana/u 01 mar 2022, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
dobre guzove ima Belma
MOLIM TE DAJ MI DRUGU STRANU evo dajem ti apsolutno svu avoju paznju da me uvjeris u tu drugu stranu a ja cu za trenutak skorz zaboraviti realnu stranu i pustiti tebe da se izjasnis sa svim svojim dokaznim materijalom kojeg posjedujes.Tristan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:19Facebook, Google i svi ostali blokirali sve ruske medije, objave ruskih institucija itd.Cokituki je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:04Ruska srpska propaganda se sastoji na par klipova i fotografija koje su tacne ili netacne dok vamo stotinu i jedan video i 101 foto gdje agresija jasna. Koliki moras idiot biti to je strasno samo postojanje antiinteligencija u covjeka za izucavanje, j.beno nevjerovatno.
Ginu im pravoslavna slavenska braca i sestre oni opet malumnici bez pokusaja da malo se otrijezne. Kako da imas komunikaciju i debatu sa takvim retardima?
Ministarstvo vanjskih poslova Indije:
Biće zanimljivo pratiti poteze Indije. Veliki je broj studenata iz Indije i dalje u Ukrajini.
Biće zanimljivo pratiti poteze Indije. Veliki je broj studenata iz Indije i dalje u Ukrajini.
Zašto se koji **** dijeliti, neka se Rusi ,Ameri, Kinezi, Francuzi poubijaju, a mi mali da živimo kako hoćemo.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:30Ja ne znam sta je ovdje nejasno...ne znam o cemu se ima raspravljati i pokusavati oprati ovo krvoprolice koje rusi cine.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
I to sto kazes,nek pobacaju nuklearke ovi na rusiju,rusi na njih i **** ih.Mi smo svakako nbt bicemo kmetovi i ekperimenti onima koje pobjede i et.emir18 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:36Zašto se koji **** dijeliti, neka se Rusi ,Ameri, Kinezi, Francuzi poubijaju, a mi mali da živimo kako hoćemo.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:30Ja ne znam sta je ovdje nejasno...ne znam o cemu se ima raspravljati i pokusavati oprati ovo krvoprolice koje rusi cine.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Pogresno percipiras stvari. Namjerno ili nenamjerno, apsolutno svejedno. Da su neke druge okolnosti, apsolutno bi me bolila neka stvar sta se desava u Ukrajini. Eh, sada zato sto vidim da vojska jedne drzave ulazi u prostor druge suverene drzave, znam na cijoj sam strani. A u sustini, i jedni i drugi su bilo na Vasoj strani kada ste okupirali BiH i slali dobrovoljce, tako da. Jedina stvar koja me veze za Ukrajinu je ta da su se evidentno osvjestili i da ne zeli da ih Ruska cizma i politika gazi. Isto kao sto smo i mi na vrijeme vidjeli sta bi nam se desavalo da smo ostali pod Srpskom cizmom. To je jedina moja solidarnost sa Ukrajinskim narodom.Tristan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:19Facebook, Google i svi ostali blokirali sve ruske medije, objave ruskih institucija itd.Cokituki je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:04Ruska srpska propaganda se sastoji na par klipova i fotografija koje su tacne ili netacne dok vamo stotinu i jedan video i 101 foto gdje agresija jasna. Koliki moras idiot biti to je strasno samo postojanje antiinteligencija u covjeka za izucavanje, j.beno nevjerovatno.
Ako ti mozes izmanipulisati neku drugu verziju, slobodno manipulisi. Ja citam i gledam vijesti i iz Srbije i sa drugih portala i vi to opravdavate pricom kako Ukrajinci na Jugu tlače Rusku djecu, ugnjetavaju ih i unistavaju, zabranjuju Ruski jezik i postavljaju ih kao građane drugog reda. Zatim invaziju druge drzave opravdavate time. Nevjerovatno. Identicni scenariji kao 91 i 92 godine kada smo mi vas tlačili a bacali srpsku decu lavovima u Pionirsku dolinu.
Druge mi stvari nisu jasne, toliko opravdavate Rusiju a zapda Vas hrani, Srbije se iseljava prema zapadu, ne prema istoku. Ali dobro, ovo je veoma dobro sto se desava jer ce se znati ko sta i gdje hoce.
Sta ce ti objašnjavati?
Ako si slusao dačića to ti je njihova mantra koju ponavljaju ko pjesmicu
-ukrajinci hoce u nato
-ukrajinci hoce u eu
-rusija im ne da
-rusija dosla da baca ruze i oslobdi narod
-rusija im dala drzavu i sad je uzima nazad

-nema civilnih zrtava
-nema gađanja infrastrukture
-ukrajinci bacali rusku djecu lavovima
-genocid nad rusima
Itd...
Realnost je da je rusija napala dva puta nezavisnu drzavu, jednom 2014. Pa sad opet. Između toga jos dvije druge drzave.
Realnost je da razaraju gradove i ubijaju civile, da salju regrutere od 18-19 godina bez da su im rekli gdje idu.
Realnost je da su ocekivali da im ljudi bacaju cvijece kad dodju a dobili su bananu zauvijek, jer sutra da zauzmu vojno cijelu ukrajinu, nikad ih ovi prihvatiti nece. Stotine videa "proruskih" ukrajinaca koji psuju rusiji sve sto imaju i staju pred tenkove.
Putler se dobro zajebao u procjeni jer je deceniju radio na razjedinjenju Nato-a i Eu, islo mu je od ruke, samo gledaj izjave madjara, slovenaca i hrvata, i onda odjednom se sve srušilo kao kula od karata i svi su se okrenuli americi a on bukvalno ostao bez i jednok saveznika sem bjelorusije (i brazila

Uvedene mu ssankcije koje ce dovesti bukvalno do gladi i onako siromasnih rusa kojima je standard na nivou neke španije, maksimalno, ali najviše zbog par centara i oligarha a realnost je da je sve van tih centara jako siromasno i bit ce jos vise.
Ostali bez sportskih takmicenja, formule, kosarke, hokeja, fudbala, ostali bez dijelova rezervnih za poljoprivredu, ostali bez informaticke opreme ponajjacih svjetskih proizvođača
Sad ce ih još kina uzeti na finjaka i pokupovati sve sto mognu dok su na koljenima. Drze narod u medijskoj blokadi, rodirelji ove jasne djece i ne znaju da su im sinovi poginuli, po njima nemaju zrtava i nemaju izgubljene tehnike. Reakcije na sankcije evrope i svijeta nemaju jer ovise o gorivu i plinu pa ga ne mogu zavrnuti.
Ovaj rat je za njih izgubljen jer ih cijeli svijet vidi kao zločince i okupatore i samim tim su prestali biti relevantan faktor u svemu. Moguce je izbacivanje iz vijeća sigurnosti i tek onda ide belaj za srbiju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Tristan
- Kontakt:
Ta suverena Ukrajina puca po svojim drzavljanima 8 godina. 14 hiljada ljudi je poginulo u Donbasu od pocetka, ponasate se kao da je sve pocelo prije 5 dana.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:30Ja ne znam sta je ovdje nejasno...ne znam o cemu se ima raspravljati i pokusavati oprati ovo krvoprolice koje rusi cine.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Jesam te fino zamolio da mi das drugu stranu?Tristan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:45Ta suverena Ukrajina puca po svojim drzavljanima 8 godina. 14 hiljada ljudi je poginulo u Donbasu od pocetka, ponasate se kao da je sve pocelo prije 5 dana.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:30Ja ne znam sta je ovdje nejasno...ne znam o cemu se ima raspravljati i pokusavati oprati ovo krvoprolice koje rusi cine.
Zasto puca po svojim drzavljanima?Tristan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:45Ta suverena Ukrajina puca po svojim drzavljanima 8 godina. 14 hiljada ljudi je poginulo u Donbasu od pocetka, ponasate se kao da je sve pocelo prije 5 dana.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:30Ja ne znam sta je ovdje nejasno...ne znam o cemu se ima raspravljati i pokusavati oprati ovo krvoprolice koje rusi cine.
FK SARAJEVO.
Jok, trebaju ih pustati da sire lazi i bolesnu propagandu. Cenzura je jedini lijek za bolesne medije. Nadam se da ce i srpske verzije Sputnika i ostalih gov.ana zavrsit isto jer one bolesti koje oni objavljuju stete i Srbiji i citavom regionu.Tristan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:19Facebook, Google i svi ostali blokirali sve ruske medije, objave ruskih institucija itd.Cokituki je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:04Ruska srpska propaganda se sastoji na par klipova i fotografija koje su tacne ili netacne dok vamo stotinu i jedan video i 101 foto gdje agresija jasna. Koliki moras idiot biti to je strasno samo postojanje antiinteligencija u covjeka za izucavanje, j.beno nevjerovatno.
- Tristan
- Kontakt:
Ako mislis da cu sad pisati elaborat i sve sto sam gledao ili citao odjednom objaviti, stvarno nemam vremena.
Kad naidjem na koju vijest, objavu i sl. objavljivacu ovdje ili da ti saljem na pp?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,