Ova dvojica sto najvise pljuju po portalima i prozivaju su ti proveli utakmicu uz Sulju na C tribini, a vala i Suljo sebi dozvoljava da mu se svako priblizi, razumijem da je u godinama i da nije njegovo da rjesava neke stvari al...marseille_unique je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:54U pravu si, to treba docekivati isto kao i strumfove i pitare itd, ne znam zbog cega su oni ikako bili izuzetak.crvenocrnitz je napisao/la: ↑28 feb 2022, 21:05Ima li imena ovih seljacina ili da se gleda u inicijale? Davno sam ja rekao da to treba docekivati na Tusnju kao gostujuce najomrazenije navijace a ne da mi se seta na metar od mene sa kockastom glavom i onom dalton bradom koja skuplja kisnicu
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Imena drug, imena!klasik je napisao/la: ↑01 mar 2022, 09:41Ova dvojica sto najvise pljuju po portalima i prozivaju su ti proveli utakmicu uz Sulju na C tribini, a vala i Suljo sebi dozvoljava da mu se svako priblizi, razumijem da je u godinama i da nije njegovo da rjesava neke stvari al...marseille_unique je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:54U pravu si, to treba docekivati isto kao i strumfove i pitare itd, ne znam zbog cega su oni ikako bili izuzetak.crvenocrnitz je napisao/la: ↑28 feb 2022, 21:05Ima li imena ovih seljacina ili da se gleda u inicijale? Davno sam ja rekao da to treba docekivati na Tusnju kao gostujuce najomrazenije navijace a ne da mi se seta na metar od mene sa kockastom glavom i onom dalton bradom koja skuplja kisnicu
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Nema potrebe da ljudi iz FK Sloboda razdvajaju Kockaste Glove od navijaca i simpatizera Slobode....oni ce to uciniti u narednoj utakmici kada budu "domacini" na "njiovoj zapadnoj trebini" u njiovom gradu....naravno uz povecane cijene karata za sjever
.....bice veselo, ybg. dodjose divlji i istjerase pitome 
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Evo ga kad ti sutis, onda ce oni izvrnuti cijelu situaciju. 100 puta ponovljena laz postaje istina, hajde sada na fb, na njihovu stranicu i komentarisite, dosta je sutnje.
-
Sunderland
- Kontakt:
Ovi su gori od Židova, za 1000 godina će spominjati genocid kad god šta loše urade. Nemojte na nas mi smo isrebrence.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Svaka cast za ove tuzloke iz S. Hana, znaci oni bi da tuku ispred specijalaca, a onda da budu lijepo zamoljeni od tih istih specijala da to ne cine ili kako su vec to zamislili...
.....znaci oni da tuku i u isto vrijeme da budu zasticeni.....pa valjda neko tarzanima treba izdati saopstenje iz kluba i MUP-a da nije lijepo to ciniti i da specijalci nisu redari 
-
desperados
- Kontakt:
Ovo saopstenje kao da je pisala ona njihova budala ponosni podrinjac

-
antisisoja1919
- Kontakt:
Hahah bas. To sam i ja prvo pomisliodesperados je napisao/la: ↑01 mar 2022, 13:41Ovo saopstenje kao da je pisala ona njihova budala ponosni podrinjac![]()
![]()
![]()
Volim tebe, više od sebe
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma nakon 5 sekundi čitanja, to mi je prva misao bila...antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 13:53Hahah bas. To sam i ja prvo pomisliodesperados je napisao/la: ↑01 mar 2022, 13:41Ovo saopstenje kao da je pisala ona njihova budala ponosni podrinjac![]()
![]()
![]()
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ja sam suzu pustio Azmire.....ocam
Joj u pm, kakvih sve sranja nisam doživio navijajući za ovaj klub. Samo iz sranja u sranje ulazimo, pa to je nevjerovatno. Sad i ove valja trpiti. Ma mrš u pm.
Al' bez obzira, i prije, i sad, i ubuduće:
NIKO NIKO SAMO SLOBODA
Al' bez obzira, i prije, i sad, i ubuduće:
NIKO NIKO SAMO SLOBODA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Saopstenje im je sigurno pisao neko ko pise na njihovom pdf, to je ocito, neko ko sigurno nije dorastao tome....
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Bravo! Konacno da i nasi stanu u kraj ovoj propagandi i krkanluku koji dolazi iz prigradskog kluba
Volim tebe, više od sebe
-
Sunderland
- Kontakt:
Kratko i jasno i sve sazeto...Svaka castantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 14:53Bravo! Konacno da i nasi stanu u kraj ovoj propagandi i krkanluku koji dolazi iz prigradskog kluba
Sloboda je moja nacija
Sutra probat odigrat sto bolje, zabit jedan eventualno dva, za laksi revans...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
desperados
- Kontakt:
Ovi izgleda nisu bas ponosni sto su se ranije zvali sloga pa zato potencijaru ovo Gorki, evo i u saopstenju ovom, ubaceno ni u kakvom kontekstu. Kao i nama bi trebalo bit krivo kad nam neko kaze Gorki
Eto pameti 
Saopstenje klub kratko i jasno ..
U "njihar" ko da je tuzlac pisao saopstenje
U "njihar" ko da je tuzlac pisao saopstenje
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.