A sta je razlog sukoba u Donbasu? Ukrajinci iz cista mira napali dio svoje drzave?Tristan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:45Ta suverena Ukrajina puca po svojim drzavljanima 8 godina. 14 hiljada ljudi je poginulo u Donbasu od pocetka, ponasate se kao da je sve pocelo prije 5 dana.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:30Ja ne znam sta je ovdje nejasno...ne znam o cemu se ima raspravljati i pokusavati oprati ovo krvoprolice koje rusi cine.
Jel Rusija napala jednu suverenu drzavu?Jel se ta drzava brani od agresora?
Jesul ruski vojnici u Ukrajini ili obrnuto??Kakva Amerika,nato kur ci palci zavjere.Srbima je uvijek nesto zavjera iako je ovo toliko jednostavno da sam ja da se danas odmah u rat ukljuci NATO pa i neka ide nuklearni rat i neka se jednom za sva vremena sve zavrsi.Ko prezivi pricace a ne konst zivjeto od budala u nekim strahovima za sebe,porodice i djecu.Fino se podjelimo..ko ce lijevo ,ko ce desno i kraj...ako ko prezivi neka prica i to je to.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Jedan grad, jedna ljubav!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne budite djeca. Mislim da je prilično jednostavno ovo sve. Amerikanci koriste biolaboratorije širom Ukrajine gdje se aktivno istražuju načini i oružja za brisanje ruskog i srpskog naroda na genetskom nivou. Sve to dok u isto vrijeme nacistički pokret u Ukrajini radi na mašini koja će omogućiti kontrolu ljudskog uma, koja sasvim moguće i danas radi punom parom jer je sve više nacista na tom području uključujući njihovog predsjednika Zelenskog. Plus, kad na sve to ubaciš činjenicu da je 50% ruskog stanovništva vakcinisano, i da je Bill Gates uz podršku Anonymusa hakirao ruske 5G čipove početkom ove godine, mislim da to dovoljno govori, to je jedan npr od razloga što ukrajinci znaju svaki ruski potez prije njih samih a o kojem zapadni mediji ne govore.
Ja ne znam kako možete sa ovakvim voditi raspravu, na kraju će biti da Ukrajina vodi građanski rat.Gifron je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:51A sta je razlog sukoba u Donbasu? Ukrajinci iz cista mira napali dio svoje drzave?Tristan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:45Ta suverena Ukrajina puca po svojim drzavljanima 8 godina. 14 hiljada ljudi je poginulo u Donbasu od pocetka, ponasate se kao da je sve pocelo prije 5 dana.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:30Ja ne znam sta je ovdje nejasno...ne znam o cemu se ima raspravljati i pokusavati oprati ovo krvoprolice koje rusi cine.
Jesul ruski vojnici u Ukrajini ili obrnuto??Kakva Amerika,nato kur ci palci zavjere.Srbima je uvijek nesto zavjera iako je ovo toliko jednostavno da sam ja da se danas odmah u rat ukljuci NATO pa i neka ide nuklearni rat i neka se jednom za sva vremena sve zavrsi.Ko prezivi pricace a ne konst zivjeto od budala u nekim strahovima za sebe,porodice i djecu.Fino se podjelimo..ko ce lijevo ,ko ce desno i kraj...ako ko prezivi neka prica i to je to.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
E da vidimo fince, ako parlament usvoji peticiju Finska ide u NATO, šta će onda Putin? Na Finsku krenuti?
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Je*ote zivot i tik tok hahahahaha
- MartinScorsese
- Kontakt:
zaboravio si na kraju napisati "pametnom dosta!!!"Donnie Darko je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:52Ne budite djeca. Mislim da je prilično jednostavno ovo sve. Amerikanci koriste biolaboratorije širom Ukrajine gdje se aktivno istražuju načini i oružja za brisanje ruskog i srpskog naroda na genetskom nivou. Sve to dok u isto vrijeme nacistički pokret u Ukrajini radi na mašini koja će omogućiti kontrolu ljudskog uma, koja sasvim moguće i danas radi punom parom jer je sve više nacista na tom području uključujući njihovog predsjednika Zelenskog. Plus, kad na sve to ubaciš činjenicu da je 50% ruskog stanovništva vakcinisano, i da je Bill Gates uz podršku Anonymusa hakirao ruske 5G čipove početkom ove godine, mislim da to dovoljno govori, to je jedan npr od razloga što ukrajinci znaju svaki ruski potez prije njih samih a o kojem zapadni mediji ne govore.

Ne zajebaji sad kume nego reci sto Ukrajina puca 5 godina po svojim drzavljanima u Donbasu iz cista mira.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Toliko o tome da je neutralan
I šta Rusija ima sa tim? Pored toga to se problematizira i iznese kao problem na vijeću UN-a, mogli su i na vijeću Europe do neki dan i otvori se tema i raspravlja a ne upada se u tudju državu sa vojskom pogotovo ne do Kijeva.
Jevrej na čelu Nacista. Aleluja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Moze oboje svejedno samo daj da neko od nas dvoice barem malo otvori oci.
Prvi put se ukljucujem u diskusiju na ovoj temi, ali ovo sam jednostavno morao replicirati. Ispade Ukrajinci dali Rusima svoje regije, pa kao ipak necemo, sad cemo vas pobiti da to vratimo.
Jedan grad, jedna ljubav!
Je li i ovaj Tristan cetalj? Stvarno su svi na isti kalup.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sta godine gledanja RTRSa, čitanja Aloa i Informera uradiše od čovjeka 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- feniksptica
- Kontakt:
Ako je njeno i ako su njeni gradjani sto Rusija hoce za sebe to ??Tristan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:45Ta suverena Ukrajina puca po svojim drzavljanima 8 godina. 14 hiljada ljudi je poginulo u Donbasu od pocetka, ponasate se kao da je sve pocelo prije 5 dana.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:30Ja ne znam sta je ovdje nejasno...ne znam o cemu se ima raspravljati i pokusavati oprati ovo krvoprolice koje rusi cine.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To patuljak ne smije jer bi mu tu bio i kraj, zvanično.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovi naši su totalno zakazali ali makar imamo nekoga u susjedstvu ko će nas spomenuti. 
Predsjednica Kosova Vjosa Osmani pozvala je NATO da ubrza proces članstva za Kosovo i Bosnu i Hercegovinu u vrijeme ukrajinske krize i narušene sigurnosne situacije te da ostavi političke razlike po strani.
Osmani kaže da NATO mora da primijeti da se ova kriza može prenijeti na Balkan i na ostale dijelove Evrope te da je članstvo Kosova i Bosne u Alijansi ključno i za sigurnost cijele Evrope.
Također ona je istakla da Kosovo jasno stoji uz narod Ukrajine dok je Srbija još jednom jasno pokazala da je na strani Rusije. Govorila je i o namjerama i ciljevima Rusije na Zapadnom Balkanu, koje pokušava ostvariti preko Srbije.
Žestoko je kritikovala i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kazavši da koristi Milorada Dodika da uništi jedinstvo Bosne i Hercegovine.
Osmani boravi u službenoj posjeti Turskoj, danas će se sastati i sa turskim predsjednikom Erdoganom u Ankari. Tema sastanka će između ostalog biti i NATO te situacija na Balkanu.

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani pozvala je NATO da ubrza proces članstva za Kosovo i Bosnu i Hercegovinu u vrijeme ukrajinske krize i narušene sigurnosne situacije te da ostavi političke razlike po strani.
Osmani kaže da NATO mora da primijeti da se ova kriza može prenijeti na Balkan i na ostale dijelove Evrope te da je članstvo Kosova i Bosne u Alijansi ključno i za sigurnost cijele Evrope.
Također ona je istakla da Kosovo jasno stoji uz narod Ukrajine dok je Srbija još jednom jasno pokazala da je na strani Rusije. Govorila je i o namjerama i ciljevima Rusije na Zapadnom Balkanu, koje pokušava ostvariti preko Srbije.
Žestoko je kritikovala i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kazavši da koristi Milorada Dodika da uništi jedinstvo Bosne i Hercegovine.
Osmani boravi u službenoj posjeti Turskoj, danas će se sastati i sa turskim predsjednikom Erdoganom u Ankari. Tema sastanka će između ostalog biti i NATO te situacija na Balkanu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Koja smo mi vukojebina kada ljudi sa Kosova vise rade za nas nego nasi debiliMortemHz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 12:02Ovi naši su totalno zakazali ali makar imamo nekoga u susjedstvu ko će nas spomenuti.

Treba priznati Kosovo, ukinuti vizni režim i ojačati saradnju sa Albanijom.MortemHz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 12:02Ovi naši su totalno zakazali ali makar imamo nekoga u susjedstvu ko će nas spomenuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.