Svakako, po mom misljenju, male su sanse da se ispuni cilj. Bolje da su se stavile normalne cijene od danas, a ljudi koji su ranije kupili da dobiju pogodnost neku tipa besplatnu kartu za jednu, dvije utakmice po zelji. Ljudi su u panici otkad je onaj rat poceo pa pare trose vise na hranu i slicne stvari, ocekuju ono najgore plus poraz u Mostaru dodatno "umrtvio" atmosferu koja ionako nije bila na visokom nivou. Bolje 8-9 hiljada po normalnoj cijeni nego nekih 3, 4-5 hiljada po ovoj cijeni.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:55Po mom mišljenju strogo snažno se trebalo ostati pri stavu da NE MOGU godišnje i da djeci NIJE besplatan ulaz. Zbog nekih tastatura kritičara na prvu objavu su objavili da ipak mogu sezonske. Ko god ne može izdvojiti 40KM (20 za derbi i 20 za clansku) kada je najpotrebnije, kada je pred gašenje klub ljudi najbukvalnije rečeno, ne treba ni doći na derbi. Ovim se lako može desiti da se ne proda 10k, samim tim da se akcija ne ispuni. Nisu ovo trebali uraditi.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ova akcija je od samog početka greška bila. Ljudi sastavljaju kraj sa krajem, a ovako ako ispunimo 5000 karti, to je za slavlje, a onako smo mi imali sigurnih 100 hiljada KM, ima još do subote, pa ćemo vidjeti.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma pogreska je ovo bila ja sam odma na pocetku govorio npr pa su me napadali pojedini..oke mi zeljovci pravi 4000 ce sigurno kupiti, ali ostalo su derbi navijaci koji bi dosli jer je derbi, jer je furka, prva na grb i slicno, ali ti isti ne prate toliko klub i sl, i realno tesko da bi neko dao cvaju a ne zna 5 igraca nabrojati..a puno je takvih vazda na derbiju i europa tekmama.
-
- Kontakt:
Opet optimistično mislim da zajedno sa virtuelnim možemo dostići 10k, nek bude 7500 ovih pravih i 2500 virtuelnih, vidjet ćemo sve do subote.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Svim Bosancima i Hercegovcima, u domovini i inostranstvu zelim sretan dan nezavisnosti.
Odavde i sa svih naših mjesta ići će poruka, živote za Bosnu i Hercegovinu ćemo dati!
Odavde i sa svih naših mjesta ići će poruka, živote za Bosnu i Hercegovinu ćemo dati!
Samo jedna vijest da izađe na zvaničnoj i za dva dana ćemo prodati sve ulaznice.
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI DOMOVINO!
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI DOMOVINO!

mosa lošmi stićko tit-ula!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Ma **** vijest ,prvi nam derby da nam je istok natktiven idemo napraviti ludnicu

- manijacikonjic87
- Kontakt:
USTANI ISTOK !KANA je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:32Ma **** vijest ,prvi nam derby da nam je istok natktiven idemo napraviti ludnicu![]()
kakav ce to huk da bude .Svi na Grbavicu
![]()
![]()

Mi smo Željini, Željo je naš !
Zna li se možda hoće li Cerimagic biti spreman za derbi??
Ima da se useru u kakvo ce grotlo da dodjumanijacikonjic87 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:38USTANI ISTOK !![]()
![]()

- manijacikonjic87
- Kontakt:
evropska utakmica veleza na Grb je fenomenalan primjer koliko huk sa istoka djeluje na igrace.. nazalost mi do sad jos ni jednom nismo napravili neki znacajniji pritisak sa te tribine.. savrsena prilika je derbi da svima pokazemo kako se grmi 90min.. GAZI GAZI GAZI PITARE !
Posušje,Rudar.....sve je to istok dobiomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:46evropska utakmica veleza na Grb je fenomenalan primjer koliko huk sa istoka djeluje na igrace.. nazalost mi do sad jos ni jednom nismo napravili neki znacajniji pritisak sa te tribine.. savrsena prilika je derbi da svima pokazemo kako se grmi 90min.. GAZI GAZI GAZI PITARE !
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- manijacikonjic87
- Kontakt:
moguce ali nazalost sve su to kratkotrajna blic hajcanja.. mislim da se onaj krov na istoku treba maks koristiti svih 90minUBIPITAR je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:52Posušje,Rudar.....sve je to istok dobiomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:46evropska utakmica veleza na Grb je fenomenalan primjer koliko huk sa istoka djeluje na igrace.. nazalost mi do sad jos ni jednom nismo napravili neki znacajniji pritisak sa te tribine.. savrsena prilika je derbi da svima pokazemo kako se grmi 90min.. GAZI GAZI GAZI PITARE !

-
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Amater
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i sjever Boga mi hahaUBIPITAR je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:52Posušje,Rudar.....sve je to istok dobiomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 11:46evropska utakmica veleza na Grb je fenomenalan primjer koliko huk sa istoka djeluje na igrace.. nazalost mi do sad jos ni jednom nismo napravili neki znacajniji pritisak sa te tribine.. savrsena prilika je derbi da svima pokazemo kako se grmi 90min.. GAZI GAZI GAZI PITARE !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.