Znaci pripremas se za Bjezaniju

Stari Lisac Marsal

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znaci pripremas se za Bjezaniju
Sretno i hairli
Uživaj s novim cijenama goriva.
Nek je sa srećom buraz
Ko ima voza, ko nema eno mu gradski saobraćaj
Troši ko upaljač
To mi je baš palo napamet. Zamisli da se oko toga vodi rasprava u parlamentu313 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 03:37Dobro nikad nije bila politička frka oko toga koji narod je ova hipotenuza, najdužaArtemisFowl je napisao/la: ↑01 mar 2022, 03:23Pa dobro, nije baš preočigledno da su kraci jednaki. A ovi što su odgovorili raznostraničan, to je već sramota![]()
Nek je sretan prvi mart![]()
Ima li redova na gazpromu
Godište,motor, boja i cijena ?
Pratiš li, ima li kakvih konkursa za komercijaliste?Bale11 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 13:54Pozdrav ekipa, kao novi član mislim da je u redu da kažem nešto o sebi i nadam se je ova tema prikladna za to. Kao što možete zaključiti po imenu veliki fan sam Garetha Balea,što se tiče klubova Manchester United mi je broj 1 iako imam dosta klubova koji su mi dragi.
Omiljeni sport mi je fudbal a dosta pratim i košarku,rukomet i tenis. Nešto manje pratim odbojku,vaterpolo,hokej,MMA.Nadam se dobrom druženju na forumu bez bilo kakvih provokacija ili svađa,ne moram se složiti s nekim ali svačije mišljenje poštujem.
2002, 1.8 TDDI 55kw, siva, 1500 KMStrikeWarzone je napisao/la: ↑01 mar 2022, 13:45Godište,motor, boja i cijena ?![]()
Nek' bude sretno i hairli; Fiesta kao Fiesta je simpatično auto.
Sky9 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 14:01Pratiš li, ima li kakvih konkursa za komercijaliste?Bale11 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 13:54Pozdrav ekipa, kao novi član mislim da je u redu da kažem nešto o sebi i nadam se je ova tema prikladna za to. Kao što možete zaključiti po imenu veliki fan sam Garetha Balea,što se tiče klubova Manchester United mi je broj 1 iako imam dosta klubova koji su mi dragi.
Omiljeni sport mi je fudbal a dosta pratim i košarku,rukomet i tenis. Nešto manje pratim odbojku,vaterpolo,hokej,MMA.Nadam se dobrom druženju na forumu bez bilo kakvih provokacija ili svađa,ne moram se složiti s nekim ali svačije mišljenje poštujem.
Sky9 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 14:01Pratiš li, ima li kakvih konkursa za komercijaliste?Bale11 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 13:54Pozdrav ekipa, kao novi član mislim da je u redu da kažem nešto o sebi i nadam se je ova tema prikladna za to. Kao što možete zaključiti po imenu veliki fan sam Garetha Balea,što se tiče klubova Manchester United mi je broj 1 iako imam dosta klubova koji su mi dragi.