AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Jašta dan te yebo, kad se sjetim. Rom nam najbolji stoper, Suso najbolji igrač. Life is actually good now 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kalulu dok je bio u prvih 11 cini mi se da smo samo dobili po usima od Specije.
Roma , Inter, Juve ,Lazio sve je decko apsolvirao.
Mimo toga, Calabria se vratio u onaj los mode od prije par godina. Valjda se dohaviza.
Roma , Inter, Juve ,Lazio sve je decko apsolvirao.
Mimo toga, Calabria se vratio u onaj los mode od prije par godina. Valjda se dohaviza.
Kod nas je tako sa svim igračima, i najmanje odsustvo ih izbaci iz forme koju poslije baš teško vraćaju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bremer will leave Torino in the summer for at least €25M. Despite interest from Inter, Juventus and Napoli, Milan remain the frontrunners to sign him
Moze
Moze
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
OFFICIAL Milan XI vs. Inter:
Maignan; Florenzi, Tomori, Romagnoli, Hernández; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Krunić, Leão; Giroud
Maignan; Florenzi, Tomori, Romagnoli, Hernández; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Krunić, Leão; Giroud
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači Pioli je malo izmiksao sastav. Calabria, Diaz, Messias i Tonali(suspenzija) nisu tu.
Inter u najjačem sastavu. Pa da vidimo.
Inter u najjačem sastavu. Pa da vidimo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Ocekujem nista i svejedno mi je
Ne znam kakva je kod vas situacija?
Isto tako, kad vidim Krunića na ofanzivnom veznom i Saleta na krilu, tačno mi se ne živi. Pioli očigledno kopira "taktiku" sa zadnjeg derbija, daj Bože da mu i ovaj put upali.nextterrain je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:16Ocekujem nista i svejedno mi je![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Derbi je derbi tamam da je Audi cup u pitanju. Ocekujem dobru tekmu i da ne izgubimo ako je ikako moguce 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Derbi u kupu i prvenstvu nije isto, jednostavno nema taj naboj, da je finale-to bi bila druga priča.
Bilo bi lijepo dobiti naravno.
Bilo bi lijepo dobiti naravno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Volio bih da ozbiljno shvate ovaj kup, ovo je vjerovatno jedina prilika za neki trofej. U finalu te čekaju Juventus/Fiorentina, oba protivnika mi djeluju pobjedivo ako prođemo dalje. 
Ova druga utakmica je za tek četrdesetak dana, niđe veze. Ali zato se i ne mogu žaliti na umor, zasićenost, raspored i ostale pi.čke materine, bilo je dovoljno vremena i da se odmore, a imati će dovoljno vremena i tad za drugi meč.
Ova druga utakmica je za tek četrdesetak dana, niđe veze. Ali zato se i ne mogu žaliti na umor, zasićenost, raspored i ostale pi.čke materine, bilo je dovoljno vremena i da se odmore, a imati će dovoljno vremena i tad za drugi meč.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
U zadnje vrijeme djelujemo "izlizano" i procitano vise,tako da mi je nestalo onog entuzijazma kojeg sam imao na pocetku sezone gledajuci nase utakmice. Kako god valjalo bi osvojiti kup ako se ukaze prilika.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Opet sudjenje na nivou, znaci da ocekujemo opet izvinjenja mamicu im lopovsku
Povreda kapitena, nije vala odavno neko da nam se povrijedi puuuu. Ajd malog Kakulua da gledamo makar.
Leao ima grozan sut, od 10 jednu kako treba da udari.
Leao ima grozan sut, od 10 jednu kako treba da udari.
Eto ispunila vam se želja, Kalulu umjesto Romagnolia
Ne pamtim kad sam zadnji put gledao Milanovog igrača da igra u "trenerci", Bennacer kao da je u sred Sibira
Jači smo od manjeg kluba iz Milana, ali ne spreme li iduću šansu u mrežu eto 0-1.
Jači smo od manjeg kluba iz Milana, ali ne spreme li iduću šansu u mrežu eto 0-1.
Idi Rade u PM, de se malo trzni
Leao siluje Brozovica
Leao siluje Brozovica
- Romagnoli13
- Kontakt:
Reći ćemo da smo bili kao bolji. 
Šteta što nismo iskoristili njihove greške koje su nastale kao plod našeg presinga. Mada i nemoguće je iskoristiti nešto kad su ti u ofanzivi Krunić i Salemakers, svaka čast na trudu, želji, volji obojici, ali oni ni na koji način ne pridonose ofanzivno.
Ne možeš ti kreirati šansi koliko ih Salamander i Krunić mogu upropastiti. Minimum 3-4 dobre situacije su bile pred golom i koje su se morale bolje iskoristiti.
U svakom slučaju bolji Milan nego u prošloj utakmici, to što su impotentni u napadu je problem koji se vuče godinama, a ne samo sad.
U svakom slučaju bolji Milan nego u prošloj utakmici, to što su impotentni u napadu je problem koji se vuče godinama, a ne samo sad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobro se drzimo kako Salamakers igra, cist penal sad napravi na hakanu, ofanzivno nula bodova, par centarsuteva za ocaja....kessie krunic standardno losi...leao ko da se jufkama pokrivao, svaki pokusaj lopta prelazi preko noge....sve u svemu odlican rezultat....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.