Ja koliko znam ni za jedan genocid nije deklarisan čitav narod, ni za holokaust se ne kaže počinili ga njemci već Hitler o.OVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:32Genocid je bio u Ausvicu i Jasenovcu. Genocid je bio u Ukrajini 33. kad je pobijeno 7 miliona ljudi. Zene i djeca. To je pojam genocida. U Srebrenici se desio ratni zlocin za koji odgovorni trebaju biti kaznjeni i jesu a ne deklarisati citav narod. Ali na kraju krajeva ionako cu dobiti ban tako da. Uzivajte. Cujemo se kad zavrsi ovo pa da vidimo ko je uzeo. Moj tip je X2zagor1987 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:25Sta kaze Putin za Srebrenicu vidim nije jasan srbima prevod? Nek nam drug iz BL kaze jel bio genocid,jel ovo rusku nejac bacaju lavovima i jesul ovi civili lutke? Mozda ovo ukrainci sebe granatiraju po naseljima ko ce ga znati jer evopa je zla bice da su namjestili. Pogledajte sta Draskovic kaze o srbima i laganju i sve ce vam jasno biti. Neka teme cijela evropa ih je pljunula a nama zabranjeno kao i 91? Srbi podrzite bracu ruse sad ili nikad pokazite se junaci evropski teroristi i divljaci. Za razliku od srba mi ovdje se napadamo izmedju sebe,demokratija jer i jesmo takvi dok su oni svi isti 98 posto ih isto razmislja i to je fascinantno
Nađi mi ijednu presudu eto od 1900te gdje se kaže da se osuđuje jedan komplet narod za genocid. Samo vođe tog naroda i njihovi potčinjeni mogu biti odgovorni a i sam znam vladari se mijenjaju ali narodi ostaju