Hvala ti za video.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Ovo sam mogao i ja reći.

Ali vjerovatno je da ima nezadovoljstva u tom užem krugu.
Mada sumnjam da neko od njih ima hrabrosti da špijunira jer bi to bila nezapamćena sramota za njeg ako ga uhvate. Jedno je biti protiv rata u Ukrajini, a druga stvar špijunirati za Ameriku.
- f0rest1946
- Kontakt:
Tu je on u Sarajevu nazalostDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:11Šta je sa bakrenom bradom?
Nema ga u Bosni, čudno.
Kao da namjerno pokušava da se 'zadesi' van BiH.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trezoraš? Bio je na Stupu jutrosDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:11Šta je sa bakrenom bradom?
Nema ga u Bosni, čudno.
Kao da namjerno pokušava da se 'zadesi' van BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ljubavnica.ASD je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:13Ovo sam mogao i ja reći.![]()
Ali vjerovatno je da ima nezadovoljstva u tom užem krugu.
Mada sumnjam da neko od njih ima hrabrosti da špijunira jer bi to bila nezapamćena sramota za njeg ako ga uhvate. Jedno je biti protiv rata u Ukrajini, a druga stvar špijunirati za Ameriku.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Centre forward
- Kontakt:
Naravno da i jedni i drugi imaju igrače na obje strane, nije to nikakva nepoznanica.
Nije loše vrijeme za obnovit' gradivo i pogledat' Amerikance.
Nije loše vrijeme za obnovit' gradivo i pogledat' Amerikance.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ne znam koliko zavise od plina u EU, ali znam da je Njemacka skoro usvojila zakon da prirodni gas smatra zelenom energijom i da je buducnost. Bukvalno na prije par sedmica nego sto ce rato pocet.JohnCleese je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:11Koliko EU narod zaista moze nayebat zbog plina?
Znam da se kod nas plin koristi u upaljacima, brenerima, plinskim bocama, za auta kao alternativa i da se raja u nekim gradovima grije na plin. Zbog cega je plin nama u BiH pored ovogg jos toliko bitan, a zbog cega narodu u EU ?
Mada nije ni vlast krivito nego debilne Nijemce koji su se okrenuli protiv nuklearne energije u tolikoj mjeri da je vlada zatvorila sva postrojenja koje su imali.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Kaže jedan stariji čovjek malo prije: "Svi ćemo mi iz svog džepa platiti, za ovo što Rusi rade u Ukrajini. Daj Bože da samo ostane na tome, da ne platimo glavom."
Da se čovjek zamisli. What a time to be alive, nisam moga ni sanjati da će se nakon WW2 u EU ponovo zveckati oružjem.
Da se čovjek zamisli. What a time to be alive, nisam moga ni sanjati da će se nakon WW2 u EU ponovo zveckati oružjem.

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 01 mar 2022, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Njemcima zbog industrije. Zato su i bili u početku suzdržani.JohnCleese je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:11Koliko EU narod zaista moze nayebat zbog plina?
Znam da se kod nas plin koristi u upaljacima, brenerima, plinskim bocama, za auta kao alternativa i da se raja u nekim gradovima grije na plin. Zbog cega je plin nama u BiH pored ovogg jos toliko bitan, a zbog cega narodu u EU ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- f0rest1946
- Kontakt:
Wtf ne razumijem sta te cudi, dok je ovakve politike i u rusiji i maloj srbiji uvjek ce ratova biti.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:18Kaže jedan stariji čovjek malo prije: "Svi ćemo mi iz svog džepa kazniti Ruse za ovo što rade u Ukrajini. Daj Bože da samo ostane na tome, da ne platimo glavom."
Da se čovjek zamisli. What a time to be alive, nisam moga ni sanjati da će se nakon WW2 u EU ponovo zveckati oružjem.![]()
Retardirani i isprani mozgovi nikad nece odustati od ideja velika srbija i velika rusija.
Mi smo donji kako god okrenes, doduse dok ima drva, peleta i ćumura moze seJohnCleese je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:11Koliko EU narod zaista moze nayebat zbog plina?

- feniksptica
- Kontakt:
Nema ovo smisla sto Rusi rade. I da zauzmu sto su planirali uvijek imaju domace ljude koji su protiv toga i cekat ce priliku da ih napadnu. Nece moci uvijek biti 100% spremni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ode svjetska ekonomija u helać, kako god okreneš.
Hoćemo li gladni ostati?
Hoćemo li gladni ostati?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JohnCleese
- Kontakt:
Brokula je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:17Ne znam koliko zavise od plina u EU, ali znam da je Njemacka skoro usvojila zakon da prirodni gas smatra zelenom energijom i da je buducnost. Bukvalno na prije par sedmica nego sto ce rato pocet.JohnCleese je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:11Koliko EU narod zaista moze nayebat zbog plina?
Mada nije ni vlast krivito nego debilne Nijemce koji su se okrenuli protiv nuklearne energije u tolikoj mjeri da je vlada zatvorila sva postrojenja koje su imali.
Pitam da vidim da li je cijena zavrtanja podnosljiva

Ako zapadnu stranu bude vodio Johnson da cijena ce morati biti podnosljiva
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Marsal
- Kontakt:
Newsflash: već su bila 2 rata u zadnjih 15 godina (Gruzija 2008, Ukrajina 2014) ali Europljani se nisu plaho počešali jer su imali svojih problema.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:18Da se čovjek zamisli. What a time to be alive, nisam moga ni sanjati da će se nakon WW2 u EU ponovo zveckati oružjem.![]()
Sad je problem broj 1 Putin jer je jasno da ako padne Ukrajina lagano (taj voz je već prošao) Boga pitaj ko je idući. Čitava EU se danas brani u Ukrajini.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Plin je nama vazan kako zbog toga sto se vecina stanova u Sarajevu grije na plin tako i zbog cinjenice da nam dobar dio industrije posebno u KS zavisi od ruskog plina... onaj jedan dan kad su nam zatvorili plin nakon posjete Lavrova napravio je havariju a mogu misliti sta bi se desilo da nam zatvore plin na duzi rok... hajd ljudi u stanovima, a i pojedinci koji imaju plin u kuci, bi se nekako i snasli ali firme nema sanse...
Ma razumijem 100% ali koliko nam je ustvari bitan taj gas njihov i koliko su to kolicine, koja nam je alternativa?Sheyi je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:23Mi smo donji kako god okrenes, doduse dok ima drva, peleta i ćumura moze seJohnCleese je napisao/la: ↑01 mar 2022, 17:11Koliko EU narod zaista moze nayebat zbog plina?
Znam da se kod nas plin koristi u upaljacima, brenerima, plinskim bocama, za auta kao alternativa i da se raja u nekim gradovima grije na plin. Zbog cega je plin nama u BiH pored ovogg jos toliko bitan, a zbog cega narodu u EU ?![]()
![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, VivaLaStella i 14 gostiju.