Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ljudi masovno dizu pare iz svih banaka u BiH, ovo ce imati puno veci utjecaj na nas nego je itko mislio.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bukvalno pise hedija i neko je to ozbiljno shvatiomirsad993 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 18:51Dal je moguće da su se ljudi toliko upecali na onu sliku Erdoğana sa hedijom za Bosnu (Bayraktar), ubise po FB sa informacijom da je provjerena
Btw dal je neko u ovih dan-dva primio platu preko računa u Sberbank dal je imao nekih problema prilikom isplate?

Ja sam bez ikakvih problema u ponedjeljak svoje orocenje prebacio na BBI banku...rekli su da nema nikakvh problema u poslovanju al et ja papak navalio strah me i prebacio jbg.mirsad993 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 18:51Dal je moguće da su se ljudi toliko upecali na onu sliku Erdoğana sa hedijom za Bosnu (Bayraktar), ubise po FB sa informacijom da je provjerena
Btw dal je neko u ovih dan-dva primio platu preko računa u Sberbank dal je imao nekih problema prilikom isplate?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
.“Niko u Rusiji nema pojma što se događa u Ukrajini. To se ne pokazuje na TV-u. Devedeset posto ljudi nije uopšte svjesno. Putni ne radi loše samo Ukrajincima nego i svom narodu. Imam puno prijatelja u Rusiji koji ne podržavaju agresiju. To nije želja većine ruskog naroda”, rekao je Voronjin, dodavši:
Ovo ko ono kad je Sjeverna Koreja igrala na SP a onaj njihov vodja im pustio da su osvojili to prvenstvo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa nece to vise biti ta banka svakako,u RS je vlada to uzela i preimenovat ce je, a ovi iz Federacije ce mozda vec i danas naci kupca za ovaj naš dio pri kraju su sa predajom.mma_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 18:53Ja sam bez ikakvih problema u ponedjeljak svoje orocenje prebacio na BBI banku...rekli su da nema nikakvh problema u poslovanju al et ja papak navalio strah me i prebacio jbg.mirsad993 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 18:51Dal je moguće da su se ljudi toliko upecali na onu sliku Erdoğana sa hedijom za Bosnu (Bayraktar), ubise po FB sa informacijom da je provjerena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nesto nevjerujem u ovomiky_hz je napisao/la: ↑01 mar 2022, 18:54.“Niko u Rusiji nema pojma što se događa u Ukrajini. To se ne pokazuje na TV-u. Devedeset posto ljudi nije uopšte svjesno. Putni ne radi loše samo Ukrajincima nego i svom narodu. Imam puno prijatelja u Rusiji koji ne podržavaju agresiju. To nije želja većine ruskog naroda”, rekao je Voronjin, dodavši:
Ovo ko ono kad je Sjeverna Koreja igrala na SP a onaj njihov vodja im pustio da su osvojili to prvenstvo.
Brinem se za Miss Monique 
Djevojka jos nije izasla iz Kijeva.
Djevojka jos nije izasla iz Kijeva.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 mar 2022, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ne kontam, ljudi samo hoce da Ociste ukrajinu od nacista

Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 01 mar 2022, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Radim u jednoj domacoj banci, kakvo masovno podizanje para, vise su ljudi dizali pare kad je korona tek pocela pa krenulo zatvaranje kafica i ostalog, prepali se ljudi da ce i banke zatvoriti. Trenutno nikakvog masovnog podizanja para nema kako u domacim tako ni u rajfajzenu i ostalim stranim bankama, ne kazem da ga nece biti ali trenutno ni blizu toga.
Sve je jasno.enobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:04Radim u jednoj domacoj banci, kakvo masovno podizanje para, vise su ljudi dizali pare kad je korona tek pocela pa krenulo zatvaranje kafica i ostalog, prepali se ljudi da ce i banke zatvoriti. Trenutno nikakvog masovnog podizanja para nema kako u domacim tako ni u rajfajzenu i ostalim stranim bankama, ne kazem da ga nece biti ali trenutno ni blizu toga.
Jucer ujutro.
Sta je jasno? Druze vidio si red preko poslovnice jedne i pises odmah o masovnom podizanju novca, ne blamiraj se.Markan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:06Sve je jasno.enobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:04Radim u jednoj domacoj banci, kakvo masovno podizanje para, vise su ljudi dizali pare kad je korona tek pocela pa krenulo zatvaranje kafica i ostalog, prepali se ljudi da ce i banke zatvoriti. Trenutno nikakvog masovnog podizanja para nema kako u domacim tako ni u rajfajzenu i ostalim stranim bankama, ne kazem da ga nece biti ali trenutno ni blizu toga.
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa kreditima,jesu šta pooštravali zbog ove situacijeenobarca je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:04Radim u jednoj domacoj banci, kakvo masovno podizanje para, vise su ljudi dizali pare kad je korona tek pocela pa krenulo zatvaranje kafica i ostalog, prepali se ljudi da ce i banke zatvoriti. Trenutno nikakvog masovnog podizanja para nema kako u domacim tako ni u rajfajzenu i ostalim stranim bankama, ne kazem da ga nece biti ali trenutno ni blizu toga.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ljud svo brasno pokupovali iz marketa, a da nece dizat novac. Ma hajte molim vas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜