Rekao je Fadil ljudima da ne gomilaju. Ali dzaba je govoriti.
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Strah jbg. Antivakseri vec poceli i napustat zemlju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Tesko onom ko zivi od 300 maraka samo to cu reci
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Centre forward
- Kontakt:
Ljudi kupuju i gomilaju jer znaju da nema države i agencije u istoj koja bi spriječila takvo divljanje cijena. Malo je uticao i slučaj "vakcina" gdje smo se pokazali kao najgluplji na Dunjaluku. Isti ti ljudi su tim ljudima omogućili da prave igranku od države. Paradox.
Naši će vjerovatno opet dizat' gorivo, a ono na sve utiče. Jedva su čekali "opravdan" razlog.
Ima li neko informacije da li su vojnici iz Ukrajine učestvovali u sukobima na području bivše Jugoslavije početkom devedesetih, jer znamo da je bilo vojnika sa svih strana ?
Naši će vjerovatno opet dizat' gorivo, a ono na sve utiče. Jedva su čekali "opravdan" razlog.
Ima li neko informacije da li su vojnici iz Ukrajine učestvovali u sukobima na području bivše Jugoslavije početkom devedesetih, jer znamo da je bilo vojnika sa svih strana ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Prije dvije godine ljudi masovno kupovali i toalet papir, sad iz nekog razloga to ne rade. Napredak je očit, počeli smo puno manje srati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Nije tacno da kupuju npr. brasno i ostalo zato sto strahuju od rasta cijena nego zato sto su glupi.Centre forward je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:37Ljudi kupuju i gomilaju jer znaju da nema države i agencije u istoj koja bi spriječila takvo divljanje cijena. Malo je uticao i slučaj "vakcina" gdje smo se pokazali kao najgluplji na Dunjaluku. Isti ti ljudi su tim ljudima omogućili da prave igranku od države. Paradox.
Pokupovali 200+ kg brasna. Pola ce baciti. I to u najboljem slucaju.
Dobar

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ima ih sto kupuju brasno jer se nadaju da ce ga nestati pa ce prodati po vecoj cijeni visak koji imaju, takvi su najgori, zaradjuju na tudjoj muci.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ja kupio sve Galeb mlijecne cokolade u Bingu na Sipu 
Markica cokolada, a ide uz Nes kafu samo tako

Markica cokolada, a ide uz Nes kafu samo tako

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 mar 2022, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Bez uvrede al ti si jos gori ako vjerujes u to sto pises. Ti sto kupuju nemaju grama mozga.Centre forward je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:37Ljudi kupuju i gomilaju jer znaju da nema države i agencije u istoj koja bi spriječila takvo divljanje cijena. Malo je uticao i slučaj "vakcina" gdje smo se pokazali kao najgluplji na Dunjaluku. Isti ti ljudi su tim ljudima omogućili da prave igranku od države. Paradox.
Ne racunam one koji ce prodavati za duplu cijenu kad dodje vrijeme, a doci ce zbog glupana koji kupuju po par vreca brasna.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovaj baš hoće WW3 sa ovim no fly zone zahtjevom.Zelenskiy urged Nato members to impose a no fly zone to stop the Russian air force.
This is not about dragging NATO countries into war. The truth is everyone has long since been dragged into war and definitely not by Ukraine, but by Russia - a large-scale war is going on.
Šalju Ameri Stingere koji valjda mogu skidati helikoptere i jetove. Nije to moj reon poznavanja

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ceka se da ludi Putler potegne za TOS-om, a onda uskace NATO na teritoriji Ukrajine.
- Chapman1886
- Kontakt:
doklen god je fadil premijer ne brinem se za brašno,čovijek je rekao da ne strahujemo.neće neka marioneta klovnovska komičarska iz ukraine poremetiti nas ovdje 

Samo Sloboda | COYG
- Centre forward
- Kontakt:
Ma ja samo pokušavam da razumijem te ljude, ne opravdavam. Ipak je to jedan ozbiljan kontigent ljudi.ljevak je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:44Bez uvrede al ti si jos gori ako vjerujes u to sto pises. Ti sto kupuju nemaju grama mozga.Centre forward je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:37Ljudi kupuju i gomilaju jer znaju da nema države i agencije u istoj koja bi spriječila takvo divljanje cijena. Malo je uticao i slučaj "vakcina" gdje smo se pokazali kao najgluplji na Dunjaluku. Isti ti ljudi su tim ljudima omogućili da prave igranku od države. Paradox.
Ne racunam one koji ce prodavati za duplu cijenu kad dodje vrijeme, a doci ce zbog glupana koji kupuju po par vreca brasna.
Mi "mladji" moramo ipak shvatiti da su generacije naših roditelja 4 godine živjeli gladni i da svaka turbelencija evocira te ružne uspomene.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Srpska u zalihama nema ni kap ulja ni kap goriva

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.