Link na URL Avatara: to ti je trece, i svaki ce avatar moci jer ga samo smanji
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
nadjes sliku ides desni klik copy image location, udjes na postavke, profil, avatar, a link kopiras ovdje
Gdje ćeš mi tog want-away Katalonca stavit na avatar. 
A što se tiče toga krenuli su opet iz Barce...ali nema razloga za brigu. Kada Carroll vrijedi 35 miliona onda Fabregas realno vrijedi €160M.

A što se tiče toga krenuli su opet iz Barce...ali nema razloga za brigu. Kada Carroll vrijedi 35 miliona onda Fabregas realno vrijedi €160M.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma ne vrijedi Carrol 35 M,to je bilo u brzini. 
Iskreno vrijedi 22-23M.
Fabregas vrijedi oko 60M.
Iskreno vrijedi 22-23M.
Fabregas vrijedi oko 60M.
You'll never walk alone.
Dobro paja veli za katalonce ne znaju drugacije nego prljavoBosco je napisao/la:Gdje ćeš mi tog want-away Katalonca stavit na avatar.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Ma nek pričaju koliko hoće...Fabregasa neće dobit ispod cijene makar da cijela pokrajina počne baljezgat vrati se. Kad se sjetim ljetos ponudili oko 30 miliona eura i još se žale što ga Arsenal nije pustio. 
- -Paja
- Kontakt:
Ma ne brinite se nista ponavalja se sve od proslih godina evo ja cu da vam kazem kako ce to izgledati, redace se ponovo igraci Barcelone u medijima i srace o fabregasu kataloncu, povratku, i slicnim sranjima fanovi Barcelone ce praviti formaciju sa Fabregasom i davati linkove objektivnih medija iz spanije koji su vec proglasili Fabregasa igracem Barcelone, doci ce prelazni rok, po obicaju Wenger ce uraditi ono sto mu odgovara a to je ostanak tu ce biti ponovo izlazaka u medije, Fabregas ce reci da je kao mali odrastao uz Barcelonu ali da puno duguje Wenger i ostace, tako da ce smradalonci ponovo da pojedu jedno veliko g....
A jos su nam vodu na mlin natjerali Chelsea, Liverpool pa i Villa i City sa svojim velikim transferima ove zime tako da su se digle cijene najboljih igraca a Barcelona realno nema ni 40 miliona eura da ponudi a kamoli novac koji cemo mi traziti a puno je vise od 40 miliona.
A jos su nam vodu na mlin natjerali Chelsea, Liverpool pa i Villa i City sa svojim velikim transferima ove zime tako da su se digle cijene najboljih igraca a Barcelona realno nema ni 40 miliona eura da ponudi a kamoli novac koji cemo mi traziti a puno je vise od 40 miliona.
Dio Arsenala
Prvi put vidim u tvom postu ozbiljnu zabrinutosti po pitanju ostanka Fabregasa na ljeto,,-Paja je napisao/la:Ma ne brinite se nista ponavalja se sve od proslih godina evo ja cu da vam kazem kako ce to izgledati, redace se ponovo igraci Barcelone u medijima i srace o fabregasu kataloncu, povratku, i slicnim sranjima fanovi Barcelone ce praviti formaciju sa Fabregasom i davati linkove objektivnih medija iz spanije koji su vec proglasili Fabregasa igracem Barcelone, doci ce prelazni rok, po obicaju Wenger ce uraditi ono sto mu odgovara a to je ostanak tu ce biti ponovo izlazaka u medije, Fabregas ce reci da je kao mali odrastao uz Barcelonu ali da puno duguje Wenger i ostace, tako da ce smradalonci ponovo da pojedu jedno veliko g....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nek konkretno pošalju 160 miliona eura i možda će se uzet u razmatranje taj transfer.
Poslace 50 mil s tim sto ce ukljuciti nekog od igraca u ovaj deal..Bosco je napisao/la:Nek konkretno pošalju 160 miliona eura i možda će se uzet u razmatranje taj transfer.
Bosco@ Daj odgovor za ono jucer 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
[quote="Saurman"
Poslace 50 mil s tim sto ce ukljuciti nekog od igraca u ovaj deal..[/quote]
Ne valjaj gluposti na arsenalovoj temi,sta radie ovi admini jbte?
Vrijedja me,admine,vrijedja me jer mi zeli u moj najdrazi klub uvalit nekog nogometasa iz Barcelone.Dzaba im Cesc,al' cigane ne zelim da vidim u Arsenalu,nemoj da ja pocnem Emirates macolom rusit
Poslace 50 mil s tim sto ce ukljuciti nekog od igraca u ovaj deal..[/quote]
Ne valjaj gluposti na arsenalovoj temi,sta radie ovi admini jbte?
Vrijedja me,admine,vrijedja me jer mi zeli u moj najdrazi klub uvalit nekog nogometasa iz Barcelone.Dzaba im Cesc,al' cigane ne zelim da vidim u Arsenalu,nemoj da ja pocnem Emirates macolom rusit
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Megamon
- Kontakt:
Koliko pauziraju Song i Walcoot?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Samo da saznam za Songa i Walcotta.Portillo je napisao/la:Bosco@ Daj odgovor za ono jucer
nas je debelo kostala sinocnja pobjeda
- -Paja
- Kontakt:
Ja sam vam sve fino pojasnio to sto Saurman vidi zabrinutost to je odraz inteligencije i shvacanja uostalom on navija za smijesni politicki poluklub i kao takav kaze dovoljno o sebi. Naravno nijedan igrac Barcelona podvaljen nece biti prihvacen a ponuda Arsenal je ljetos trazio 75-80 miliona ove godine ce to biti jos vise, pokusali su i Yayu Tourea prosle godine da ubace ali vodja je antitalenta glatko odbio.
Dio Arsenala
Mozda dinara-Paja je napisao/la:Ja sam vam sve fino pojasnio to sto Saurman vidi zabrinutost to je odraz inteligencije i shvacanja uostalom on navija za smijesni politicki poluklub i kao takav kaze dovoljno o sebi. Naravno nijedan igrac Barcelona podvaljen nece biti prihvacen a ponuda Arsenal je ljetos trazio 75-80 miliona ove godine ce to biti jos vise, pokusali su i Yayu Tourea prosle godine da ubace ali vodja je antitalenta glatko odbio.
- -Paja
- Kontakt:
Sacuvaj taj post za slijedece godine kad ces to isto napisati a na kraju i tok roka sve ce isto ostati 
Dio Arsenala
evo bosco sad cu camila na avatar staviti
bas u inat tebi 
Nemoj matereti, dobar je taj.e2_ze je napisao/la:evo bosco sad cu camila na avatar staviti![]()
bas u inat tebi

- Megamon
- Kontakt:
Stavi Debilsonae2_ze je napisao/la:evo bosco sad cu camila na avatar staviti![]()
bas u inat tebi
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.