Jedan lik koji radi po RS-u mi je rekao da se tamo masovno kupuje naoruzanje.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mi ćemo brašno, a oružje cemo opet otimatituzlak1987 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:21Ja digao 15 minuta nakon sto je legla plata pola plate, ostalo samo ono sto je za kredit, kreditnu karticu i online placanje racuna.
On bi pred tenk smio stati
Ja, zena dvoje djece i trece na putu
Zato što se 92' nisu plašili pa je ispalo kako je ispalo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:24i jucer su se neki trzali na petarde i vatromet, nije mi samo jasno kako tako lako padate pod kontrolu i strah, tako ste se sigurno i na pocetku korone plasili svakoga ko kihne u blizini vas
De objasni ovo masovno i kako je to uopste mogucetuzlak1987 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:21Ja digao 15 minuta nakon sto je legla plata pola plate, ostalo samo ono sto je za kredit, kreditnu karticu i online placanje racuna.
Ma to su neke normalne zalihe, sve preko je panicarenje
Nek je sa srecom
Govori naoruzanje samo dolaziBrokula je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:30De objasni ovo masovno i kako je to uopste mogucetuzlak1987 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:21Ja digao 15 minuta nakon sto je legla plata pola plate, ostalo samo ono sto je za kredit, kreditnu karticu i online placanje racuna.
Jedan lik koji radi po RS-u mi je rekao da se tamo masovno kupuje naoruzanje.![]()
Dobra strana je sto ce se poskupljenjem goriva smanjiti upotreba automobila i ostalih prijevoznih sredstava, pa ce shodno tome biti i manje prometnih nezgoda, tako da bi kirurgija mogla prodisati.Markan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:31Lagerovanje brasna po kucama rezultirat ce tim da ce se vise jesti jela od tijesta, sto ce onda rezultirati prekomjernom tezinom, razvojem mnogih bolesti, od kardiovaskularnih do dijabetesa i ostalog. Tako da, osim sto cemo imati skuplje brasno i ostalo, bolnice ce biti pune, a drzava ce biti pred kolapsom jer nece moci isfinancirati brigu o toliko pacijenata.
Zaboravio si profil promijenitiMarkan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:34Dobra strana je sto ce se poskupljenjem goriva smanjiti upotreba automobila i ostalih prijevoznih sredstava, pa ce shodno tome biti i manje prometnih nezgoda, tako da bi kirurgija mogla prodisati.Markan je napisao/la: ↑01 mar 2022, 20:31Lagerovanje brasna po kucama rezultirat ce tim da ce se vise jesti jela od tijesta, sto ce onda rezultirati prekomjernom tezinom, razvojem mnogih bolesti, od kardiovaskularnih do dijabetesa i ostalog. Tako da, osim sto cemo imati skuplje brasno i ostalo, bolnice ce biti pune, a drzava ce biti pred kolapsom jer nece moci isfinancirati brigu o toliko pacijenata.
Sad još Hifa da kupi Gazprom
Gledaj ovog Bakirovog igraca
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 17 gostiju.