AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Krunic nije za primavere a kamoli da igra u Milanu. Ono sto on igra mogu i ja lagano 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Diaz i Rebić što prije IN. Pressing da se nastavi.
Inter mora golemo nešto promjeniti. Ne liče na onaj tim od prije 3-4 sedmice. Ali i takvi imaju u napadu dovoljno kvaliteta da kazne greške i propuste Milana.
Inter mora golemo nešto promjeniti. Ne liče na onaj tim od prije 3-4 sedmice. Ali i takvi imaju u napadu dovoljno kvaliteta da kazne greške i propuste Milana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Sta bi bilo da ova ekipa ima desno krilo, Salemakers počeo kao nekad šiljkan sa centaršutevima
Florenci odličan
Florenci odličan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nista nek ne mijenjaju, ko ih yebe 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Valjda nismo crkli zbog ovog presinga, a ne bi to bilo neočekivano, vidjet ćemo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Eto vam dugo priželjkivani tandem Kalulu-Tomori. Odradili su odlično 20ak minuta. Vidjet cemo u nastavku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Svakako ne valja, uzasan je Romagnoli. Samo sto imamo svi kolektivni PTSP od banter ere.
Jedva cekam vidjet leđa svim tim igračima. Ostaje jos Kessie i Romagnoli, jednostavno luzeri
Pa dobro imao je kapiten dobru reakciju kada je ispred Dzeke izbacio, ali tu je i zaradio povredu, znaci jedna dobra intervencija i fertignextterrain je napisao/la: ↑01 mar 2022, 21:59Svakako ne valja, uzasan je Romagnoli. Samo sto imamo svi kolektivni PTSP od banter ere.
Jedva cekam vidjet leđa svim tim igračima. Ostaje jos Kessie i Romagnoli, jednostavno luzeri![]()
-
celikmilan
- Kontakt:
Nakon nekih 40 prekršaja (dosuđenih i nedosuđenih) od kojih je jedno 15 bilo za kartona Brozović dobija prvi karton u trećoj utakmici protiv Milana ove sezone.
Obori Skrinar Zirua kao na ragbi utakmici i nista 
Problem je što su Kalulu i Tomori kao dvojac stopera preniski, a Milan je hvala bogu ionako loš kod prekida, a kamo li sad sa ovako niskim igračima u odbrani i sredini. Nije ni ostatak ekipe ništa bolji, jedino Giroud, Leao i Theo nisu midžeti u usporedbi sa Interovim igračima. 
Najbolji način da se odbraniš je da im jednostavno ne dopuštaš previše šansi za ubačaje i slobodne udarce, ali to je sad lakše reći nego učiniti.
Najbolji način da se odbraniš je da im jednostavno ne dopuštaš previše šansi za ubačaje i slobodne udarce, ali to je sad lakše reći nego učiniti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Auuu sta masamo ne valja.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jesu se ispromašivali, svaka im čast.
- muha milanez
- Kontakt:
Messias bi ono zabio
Što nastrada Mike
Što nastrada Mike
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Daj crveni ciganu yebem mu sve.
Hajmo Rebaaa
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 01 mar 2022, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Samo ih udri Tomori.
Steta steta,bili smo puno bolja ekipa,imali odlicne sanse nismo znali dati.
Benaser kakva partija,svaka cast momcino,sam izdominirao citav vezni intera.
Toliko mocni inter nas nije evo 3-cu tekmu pobjedio ove sezone.
Benaser kakva partija,svaka cast momcino,sam izdominirao citav vezni intera.
Toliko mocni inter nas nije evo 3-cu tekmu pobjedio ove sezone.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bolji smo bili. Nedostatak kvaliteta na dvije pozicije u napadu i loša završnica su "spasile" Inter.
Dobar igra pred meč sa Napolijem.
Dobar igra pred meč sa Napolijem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.