Adidas je obustavio* svu prodaju u Rusiji, nece mu to Rusi nikad zaboravitStevieG8 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 22:54Otkud znas, uz dovoljno jaku propagandu i gusenje slobodnih medija, restrikcije interneta vrlo lako moze uvjeriti stanovnistvo da je sve ovo anti ruska zavjera zapada.QUARTERBACK je napisao/la: ↑01 mar 2022, 22:43putin je u dubljim **** nego sto je zamislio siguran sam, ovo ce da izazove milionske proteste u rusiji pa ne moze ih sve pohapsiti yebeni bolesnik
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
14:10 Narod bi masovno izašao da dočeka rusku vojsku u Kharkivu, izvjesili bi ruske zastave po gradu
J.ebe sultan ne vadi a? ee glupani glupi turska i sultan nas silovali stotinama godinama pa i danas a kmetovi trce sultanu svom.
Iskreno ne razumijem zasto postavljate i daje te na znacaju, plus pregledima punite dzep srpskoj ravnozemljaskoj malumnoj propagandi po kojima ljudi nisu ljudi nego krokodili koji kontorlisu svjet - balkaninfo
- akisarajevo92
- Kontakt:
ali s kojom kolicinom samouvjerenosti izgovaraju takve stvari 
Don't believe the hype.
Cim procitam balkaninfo znam sta je, ne trebam ni minute pogledat.
Kako Sultan zapisa obozavatelje 
Obicno se na fejsu najvise drka na ovog sabana, ali ovaj put nisam naletio na slicne stvari pa nema instant blokova.
Obicno se na fejsu najvise drka na ovog sabana, ali ovaj put nisam naletio na slicne stvari pa nema instant blokova.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- feniksptica
- Kontakt:
Onaj nas glavutan se usutio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Podsjetilo me na prvih par minuta ovog videa
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A sta je problem kod Erdogana? On ce i dalje pomagati Ukrajini, al ce drzati otvorena vrata sa Rusijom.
Ko je sta drugacije ocekivao?
Ko je sta drugacije ocekivao?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ima i onaj drugi Dr.Alek Racic
„U dubini duse oni znaju da su Rusi, samo trenutno Putin ih ne moze da osvjesti i ubijedi, zbog toga traju borbe, i ako Rusi ne zele da ubijaju svoju bracu „
Pa s kim mi djelimo planetu
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pa ne moze kao srbija sjedit na dvije stolice il jesi il nisi.
Neka stisne EU i kaze Primite me u EU i uvodim sve sankcije…
Ali ni njemu se ne ide u EU kao ni ovim nasima vec samo narod lazu, ovako im super odgovara.
Ma ja nemam volje ni da se ibretim više, a zaibretim se svaki put
Walk on
Velika stvar ako je tačnoBREAKING: Armed Forces of #Ukraine entered #Horlivka - occupied back in 2014 city in #Donetsk region. Glory to Ukraine! | EMPR #RussiaUkraineWar
Velika je sila turska da ne gleda svoje interese. Ne cudi me nimalo od brkatog diktatora
Ja mogu svaki put kad gledam da se ibretim satima jel ovo oni stvarno misle il je to neka skola laganja,izmisljanja kunem vam se da nema nacije na svijetu da vise izmislja i laze a zasto je to tako pojma nemam. Draskovic u emisijinneki dan je bas objasnjavao to njihovo laganje i kako oni postanu ubjedjeni u tu svoju laz da je istina zaista za ispitivanja. Kad mislite da nema dalje Marica poslusate i njegove goste neke starije emisije prije ove invazije opisuje ruse kao ljude,robote i vanzemaljce u jednom. Tek kad se cuju urote svijeta protiv njih to je vec za plakati od Kine,Indije,Djevicanskih Ostrva svi im rade iza ledja u kuju urote
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 01 mar 2022, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Inace, i mi i turska necemo u eu, zna se zbog cega, turska ispunila zahtjeve jos 2006 za eu.Brokula je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:27Velika je sila turska da ne gleda svoje interese. Ne cudi me nimalo od brkatog diktatora
I ne opravdavam ne uvodjenje sankcija drzavi koja napada drugu suverenu drzavu.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Slava borcima u Harkovu. Mudonje
Pa jbt Rusi vec pet dana napadaju Harkov svim mogucim i nista.
Pa jbt Rusi vec pet dana napadaju Harkov svim mogucim i nista.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 01 mar 2022, 23:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Narod da, politicari ne!AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:36Inace, i mi i turska necemo u eu, zna se zbog cega, turska ispunila zahtjeve jos 2006 za eu.
I ne opravdavam ne uvodjenje sankcija drzavi koja napada drugu suverenu drzavu.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
SAD SE VIDI KOLIKO JE SRBIJA PAMETNO ODIGRALA! PUTIN ODGOVORIO, ZAPAD KAŽNJEN ZA SANKCIJE PROTIV RUSIJE! Od 2. marta 2022. svet više neće biti isti! TRAŽILI STE, SAD...
E pazi nasih komsija i naslova...

E pazi nasih komsija i naslova...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 34 gosta.