AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:40SAD SE VIDI KOLIKO JE SRBIJA PAMETNO ODIGRALA! PUTIN ODGOVORIO, ZAPAD KAŽNJEN ZA SANKCIJE PROTIV RUSIJE! Od 2. marta 2022. svet više neće biti isti! TRAŽILI STE, SAD...
E pazi nasih komsija i naslova...![]()
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
I zamisli da te od rođenja truje tako
Zadnja izmjena: 313, dana/u 01 mar 2022, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
- akisarajevo92
- Kontakt:
jos ce se nakon svega i Shakhtar vratiti na svoj stadion 
Don't believe the hype.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ruku mogu stavit u vatru da je ovo djelo informera ili kuriraAngelDiMaria je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:40SAD SE VIDI KOLIKO JE SRBIJA PAMETNO ODIGRALA! PUTIN ODGOVORIO, ZAPAD KAŽNJEN ZA SANKCIJE PROTIV RUSIJE! Od 2. marta 2022. svet više neće biti isti! TRAŽILI STE, SAD...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
daj boze da ovo dovede do kolektivnog otvaranja ociju kod srba politicari ce vazda lajati ali da se narod malo dozove i shvate kakvu pricu puse godinama
Tekashi je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:42AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:40SAD SE VIDI KOLIKO JE SRBIJA PAMETNO ODIGRALA! PUTIN ODGOVORIO, ZAPAD KAŽNJEN ZA SANKCIJE PROTIV RUSIJE! Od 2. marta 2022. svet više neće biti isti! TRAŽILI STE, SAD...
![]()

usrasmo se u gace od ruske ekonomije dajgle koliko je milja maraka u toalet papir valuti

Daj rublju da obrisem guzove 
Kad sam zadnji put gledao stajalo je 57. Haman izjednacise vrijednost valute sa bracom svojom. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kad dosad nije, ne znam stvarno po kojem osnovu misliš da će sad, pa jel vidiš kakvu priču oni slušajuQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:46daj boze da ovo dovede do kolektivnog otvaranja ociju kod srba politicari ce vazda lajati ali da se narod malo dozove i shvate kakvu pricu puse godinama
Zadnja izmjena: 313, dana/u 01 mar 2022, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
Narod ce objesiti Putlera. Oligarsi u panici, gube milijarde iz dana u dan
Sto ti je EU
Sto ti je EU
Nord Stream 2, the company behind the controversial pipeline that was halted amid Russia’s invasion of Ukraine, has officially filed for bankruptcy, a Swiss official told state broadcaster SRF.
The company also laid off all of its employees, noting US sanctions as the reason for the company’s collapse.
Here are more details on the bankruptcy from the Financial Times’s Sam Jones...
The company also laid off all of its employees, noting US sanctions as the reason for the company’s collapse.
Here are more details on the bankruptcy from the Financial Times’s Sam Jones...
Sad jos da EU zemlje kazu, obustavite gas mi ne zelimo vas gas
Doslo bi do kolektivnog samoubojstva u Rusiji
Doslo bi do kolektivnog samoubojstva u Rusiji
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jaci kredit na pika karticiRobust je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:47Tekashi je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:42AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:40SAD SE VIDI KOLIKO JE SRBIJA PAMETNO ODIGRALA! PUTIN ODGOVORIO, ZAPAD KAŽNJEN ZA SANKCIJE PROTIV RUSIJE! Od 2. marta 2022. svet više neće biti isti! TRAŽILI STE, SAD...
![]()
usrasmo se u gace od ruske ekonomije dajgle koliko je milja maraka u toalet papir valuti![]()
![]()
![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa doduse al kontam posto sad svi pricaju o ovome da ce i vise pravih informacija doci do njihovih mozgova nego sto inace dolazi pa tu lezi neka mizerna sansa za moje nade o sudbini nebeskog naroda313 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:50Kad dosad nije, ne znam stvarno po kojem osnovu misliš da će sad, pa jel vidiš kakvu priču oni slušajuQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:46daj boze da ovo dovede do kolektivnog otvaranja ociju kod srba politicari ce vazda lajati ali da se narod malo dozove i shvate kakvu pricu puse godinama
- legenda reala
- Kontakt:
Mislim da je Rusko stanovnistvo dosta modernije od Srpskog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ukrajinsko def jeste a mozda i rusko a posto ovi zive daleko od matice on su jos zaostali.legenda reala je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:57Mislim da je Rusko stanovnistvo dosta modernije od Srpskog![]()
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pomoliti se za ove ljude veceras, bio vjernik ili ne dusom covjeka to uradi...
'' Kako se navodi, ruske trupe su se spojile sa snagama samoproglašene republike Donjeck čime su uspjeli blokirati Mariupolj.
Povodom situacije u i oko grada, oglasili su se i zvaničnici Mariupolja te su istakli kako su ruske trupe već bombardovale određene dijelove grada.
"Struja je isključena i Mariupolju nakon napada ruskih snaga. Grad je pod velikim pritiskom neprijatelja, ali se još drži", naveli su zvaničnici.
Kada je riječ o napadima koji se mogu očekivati tokom noći i u srijedu, brojni novinari ističu kako se u ovom gradu može očekivati borba za svaku kuću.
"Mariupolj će biti pod opsadom ruskih snaga večeras. Bitka za grad će biti krvava i očekuje se borba za svaku kuću", piše Thomas van Linge, jedan od novinara koji prati situaciju na ovom dijelu fronta.
Također, povodom situacije oko Mariupolja oglasio se i novinar britanskog Telegrapha Roland Oliphant koji je naveo kako je dobio poruku od ukrajinskog vojnika koji se trenutno nalazi u Mariupolju.
"Ako nam se nešto dogodi, nemojte nas zaboraviti. Okruženi smo u Mariupolju i ne možemo nigdje izaći", stoji u poruci koju je objavio Oliphant.
'' Kako se navodi, ruske trupe su se spojile sa snagama samoproglašene republike Donjeck čime su uspjeli blokirati Mariupolj.
Povodom situacije u i oko grada, oglasili su se i zvaničnici Mariupolja te su istakli kako su ruske trupe već bombardovale određene dijelove grada.
"Struja je isključena i Mariupolju nakon napada ruskih snaga. Grad je pod velikim pritiskom neprijatelja, ali se još drži", naveli su zvaničnici.
Kada je riječ o napadima koji se mogu očekivati tokom noći i u srijedu, brojni novinari ističu kako se u ovom gradu može očekivati borba za svaku kuću.
"Mariupolj će biti pod opsadom ruskih snaga večeras. Bitka za grad će biti krvava i očekuje se borba za svaku kuću", piše Thomas van Linge, jedan od novinara koji prati situaciju na ovom dijelu fronta.
Također, povodom situacije oko Mariupolja oglasio se i novinar britanskog Telegrapha Roland Oliphant koji je naveo kako je dobio poruku od ukrajinskog vojnika koji se trenutno nalazi u Mariupolju.
"Ako nam se nešto dogodi, nemojte nas zaboraviti. Okruženi smo u Mariupolju i ne možemo nigdje izaći", stoji u poruci koju je objavio Oliphant.
Zadnja izmjena: Cokituki, dana/u 02 mar 2022, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ne vjeruju. S gaćama na štapu da ostanu, ne vjeruju, svojim očima da vide, ne vjeruju. Pardon, i kad vide, dive se.QUARTERBACK je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:57pa doduse al kontam posto sad svi pricaju o ovome da ce i vise pravih informacija doci do njihovih mozgova nego sto inace dolazi pa tu lezi neka mizerna sansa za moje nade o sudbini nebeskog naroda313 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:50Kad dosad nije, ne znam stvarno po kojem osnovu misliš da će sad, pa jel vidiš kakvu priču oni slušajuQUARTERBACK je napisao/la: ↑01 mar 2022, 23:46daj boze da ovo dovede do kolektivnog otvaranja ociju kod srba politicari ce vazda lajati ali da se narod malo dozove i shvate kakvu pricu puse godinama![]()
Naravno ne svi
Samo da sve ostale ne vuku u ta svoja homogena s*anja, popucalo bi mi dolje sve, ovako ne možeš
Zadnja izmjena: 313, dana/u 02 mar 2022, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Walk on
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ArtemisFowl i 28 gostiju.