FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako ljudi izvrcu istinu jbt, i kakve veze FK Sloboda i Gorki imaju sa tim desavanjem.
Civilizovano i kulturno saopstenje nasih. Idemo dalje.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kako kulturno im FK Sloboda uvali gorkog u usta
E moj Azmire, cobane
E moj Azmire, cobane
-
sviunapad1010
- Kontakt:
To treba uvesti kao pravilo, posebno jer i oni kada su "domaćini" ne dozvoljavaju na zapadnoj tribini ulazak sa našim obilježjima. Također bolje je da se spriječi teži incident koji realno visi u zraku i kad tad ce se desiti, a za čime nema potrebe nikakve. Samo im odrediti mjesto za gostujuce i to je to, a ko dođe pa kao sto su radili obuku dres sloge ispod, pa kad počne utakmica skidaju se i glume mangupe, takve odmah odstraniti sa tribine i kraj priče. Bolje spriječiti nego liječiti, jer mnogima je više pun qurac tog njihovog bahaćenja.marseille_unique je napisao/la: ↑28 feb 2022, 23:54U pravu si, to treba docekivati isto kao i strumfove i pitare itd, ne znam zbog cega su oni ikako bili izuzetak.crvenocrnitz je napisao/la: ↑28 feb 2022, 21:05Ima li imena ovih seljacina ili da se gleda u inicijale? Davno sam ja rekao da to treba docekivati na Tusnju kao gostujuce najomrazenije navijace a ne da mi se seta na metar od mene sa kockastom glavom i onom dalton bradom koja skuplja kisnicu
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma ljudi,treba ove iz Sloge ssh otjerat sto prije sa naseg Tusnja,sta ce oni tu..
Neka idu igrat u Banovice,Gradacac,Ugljevik.
I jos nesto,nas teren dok Sloga nije igrala na njemu(u ono vrijeme kad su treneri bili Jagodic ili Petrovic)je bio sasvim ok,nije bio idealan al nije ni jedan u drzavi..Kad se oni pojavise teren je svake sezone gori i gori..
Neka idu igrat u Banovice,Gradacac,Ugljevik.
I jos nesto,nas teren dok Sloga nije igrala na njemu(u ono vrijeme kad su treneri bili Jagodic ili Petrovic)je bio sasvim ok,nije bio idealan al nije ni jedan u drzavi..Kad se oni pojavise teren je svake sezone gori i gori..
Jel ima prenosa sutra?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
simonknows
- Kontakt:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Hvala
Kakvi smo sa sastavom, Said, Saša, šta je s Turčina
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mrka kapa realno, od Saše i Saida jedino ocekujem nesto pozitivno prema naprijed kad imaju loptu u nogama. Drugi sta god dobro urade u napadu me iznenade. Valjda bude omanja razlika da se imamo cemu nadati u uzvratu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Znaci od zadnjih veznih-destruktivaca imamo sad samo Kurtalica, vidili smo u subotu kolko nam je falio Balic u drugom poluvremenu, nadam se da nije ozbiljnija povreda, kolko sam vidio butni misic je u pitanju
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Upravo tako. Naocita razlika izmedju gospode i seljakluka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
simonknows
- Kontakt:
Balića boli mišić, trebao bi biti spreman za Posušje. Bide nije spreman za 90 minuta vjerovatno, Maksa isto, Saidu pukao mišić...
-
Stabilizoni
- Kontakt:
Dragutinovic bi sutra trebao debitovati, tako da iskreno ocekujem dobru utakmicu od njega.simonknows je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:58Balića boli mišić, trebao bi biti spreman za Posušje. Bide nije spreman za 90 minuta vjerovatno, Maksa isto, Saidu pukao mišić...
-
simonknows
- Kontakt:
Momak o sebi pri sebi, svjestan u kakav je klub došao i pravo fin, kulturan i dobar igrač!Stabilizoni je napisao/la: ↑01 mar 2022, 21:20Dragutinovic bi sutra trebao debitovati, tako da iskreno ocekujem dobru utakmicu od njega.simonknows je napisao/la: ↑01 mar 2022, 19:58Balića boli mišić, trebao bi biti spreman za Posušje. Bide nije spreman za 90 minuta vjerovatno, Maksa isto, Saidu pukao mišić...
-
WestSideTz
- Kontakt:
Danas bi se mogao postići dobar rezultat na Koševu ali vidjet ćemo od okruženja šta će biti. Nego gledam klubove većih imena iz našeg okruženja kako na utakmice koje se igraju radnim danima zbog slabije posjećenosti pozivaju, odnosno besplatno daju ulaz učenicima osnovnih i srednjih škola uz dogovore sa istima naravno. Pa nešto razmišljam posto sigurno neki ljudi iz UO ovdje čitaju postove, ne bi bilo loše da to i kod nas postane praksa. Eto npr na uzvratio protiv Sarajeva da se pozovu neke škole da njihovi učenici dodju na tekmu. Ujedno djeci bi se počela stvarati privrženost klubu.
Forza !
Forza !
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Dobra je to ideja u skorije vrijeme sam slicnu predlagao, il da se smanji ulaznica svima ili da puste za srednjoskolce i osnovce dzaba (kad se igra srijedom) mislim da bi lijep broj srednjoskolaca ili šmugno sa nastave ili poslije nastave dosao na utakmicu, nema visetog dozivljaja njima za utakmice ko sto je nama bio prije bi za cenera otisli na shishuWestSideTz je napisao/la: ↑02 mar 2022, 06:28Danas bi se mogao postići dobar rezultat na Koševu ali vidjet ćemo od okruženja šta će biti. Nego gledam klubove većih imena iz našeg okruženja kako na utakmice koje se igraju radnim danima zbog slabije posjećenosti pozivaju, odnosno besplatno daju ulaz učenicima osnovnih i srednjih škola uz dogovore sa istima naravno. Pa nešto razmišljam posto sigurno neki ljudi iz UO ovdje čitaju postove, ne bi bilo loše da to i kod nas postane praksa. Eto npr na uzvratio protiv Sarajeva da se pozovu neke škole da njihovi učenici dodju na tekmu. Ujedno djeci bi se počela stvarati privrženost klubu.
Forza !
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Nego ima li danas gdje tekma u gradu da ce se gledat?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Zbog velikog broja izostanaka bitnih igrača, ne očekujem danas nikakav povoljan rezultat za nas, nažalost...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴