E s tim stoljpijem ti nes moci ni do cenife
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ako će doći Rusi koji su sada u Ukrajini, onda se to sve da pleskama riješiti kroz 24 sata. Ne mogu gejmeri ratovati ja to godinama govorim
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Koji koridor predlažete iz Sarajeva za priključak prvoj Minhenskoj brigadi? 
Kakvi likovi. Ide kljucanje teme ubrzo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da, zato ljudi i zele mir, a ne bombardovanja i invazije. Za razliku od tebe, stoje na strani onih koji su napadnuti i ne opravdavaju agresiju i ubijanje civilaVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:19Znam brate ali ako tako gledamo stalno ce neko.imati nesto reci iz proslosti. Uvijek se nesto desiloFoSte95 je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:18Rusi su pobili najmanje 5 miliona ukrajinaca '32-'33 pa ti vidi.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 mar 2022, 16:15
Super brate. **** i Ukrajinci su spalili 50 zivih Rusa u Odesi 2014.pa eto onda oko za oko zub za zub. To je tvoja logika a onda sam ja genocidan
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Najjace je da se na rat naloze uvijek oni sto su najjace culi od eksplozije petardu. I nevjerovatno da se takva histerija pravi, opet nevjerovatno. Izgleda da mnogi zele neki haos iako za to nema nikakva osnova, bilo ga je vise prije pola godine nego danas.
- ASD
- Kontakt:
To zavisi od dogovora sa Rusima.LlullSergio je napisao/la: ↑02 mar 2022, 10:58Neko ?LlullSergio je napisao/la: ↑02 mar 2022, 09:01Sta se desava sa lokalnim vlastima, policijom, vojskom, pripadnicima TO kada Rusi zauzmu grad ?
Berdjansk je grad veličine Banja Luke, Kherson je tu negdje kao i Sarajevo. Taj odnos kada ogromna Ruska vojska udje u grad me bas zanima, je li uopste moguce da se vlast i preživjeli dio vojske izvuče s obzirom da Rusi uglavnom opkole grad sa svih strana.
Oni da ih propuste u zamjenu za neki drugi propust.
O tome ne možemo ništa znati zbog jako puno dezinformacija.
- akisarajevo92
- Kontakt:
udjem na temu da vidim sta se desavalo od sinoc kad ono 6 stranica o Erdoganu i Turskoj
Don't believe the hype.
Evo jedan siri namjerno paniku o bankama, a drugi nam mrtav ozbiljan kaze da nas rat ceka i da se spremamo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 11:15udjem na temu da vidim sta se desavalo od sinoc kad ono 6 stranica o Erdoganu i Turskoj
Par botova i trolova, i naivna raja koja se peca na sve je unistila ovu temu i nadam se da ce bit zakljucana
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa ona Amra Sabic El-Rayess vise radi i lobira za BiH od nasih politicara.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ja neću više pisati ako će ovo rezultirati zaključavanjem teme.
Zaključati temu i gotovo. Jedan se čudi redu u bankama prvog radnog dana u mjesecu ko da nikad nije čuo za dizanje penzija, drugi predviđa upad 50 K Rusa, treći pravi od Turske Bizantijsko Carstvo i tu onda imaš ove sto pravdaju invaziju 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jeste primjetili u ove delegacije prazna zadnja guma na dzipu
I nemoj, previse si emotivno upleten u ovo. Ne mozes jasno i racionalno da vidis stvari. Ovdje je 80% momaka koji se primaju na bilo kakvu vijest, a upravo si prosirio paniku medju svima. Trebao si bit pametniji od dolaska na forum i govorit djeci da ce zaratit
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta kazete , da pojacam zalihu? Nakon ovih par zadnjih stranica?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kupiš Air fryer, uštedis na ulju.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Samo me zanima kojim putem je predvidio da ti Rusi dodju, ako im je blokiran i zračni i drumski i pomorski transport do nas. Valjda su Dodik i Vučić zadnjih godina kopali podzemne tunele ispod Bugarske, Mađarske i Moldavije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.