Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Sta kazu pripremio se Putko za sankcije, planirao je sve ovo. Ako je plan da nakon nekoliko dana sankcija krenu sa WW3 prijetnjom, onda im skidam kapu na planiranju. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Čak i da ima. Neće dignuti glas. Ne samo jer se boji Putina. Više jer se boji reakcije mase.
Mnogi u Rusiji što protestvuju protiv rata ne vole ni Ameriku ni Ukrajinu.
Gadno bi bilo stradati kao izdajnik.
Dodik je više puta ponovio da Bosna i Hercegovina treba biti neutralna. Najavio je da će se pozvati na vitalni nacionalni interes ako preostala dva člana Predsjedništva donesu bilo kakvu odluku.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sutra ću biti u Prnjavoru, gdje se nalazi jedna ukrajinska zajednica - lojalna, domaćinska. Oni su tokom rata pomagali Vojsci RS-a. Vidjet ćemo da primimo dio djece iz Ukrajine, a što se tiče izbjeglica iz Ukrajine, mislim da će oni biti moći za EU, jer će dobiti značajnu jeftinu radnu snagu", smatra.
Jel moguće ovo?
Jel moguće ovo?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Evo ih opet.

Ko god naspe goriva na Gazpromu radi 10-20 feninga, nabijem ga na khurac.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Milanović: Poruka Dodiku - nazvat ću ga, RS se ne može izvući iz BiH i pripadaju Zapadu
Vidi Zorana što se okuražio.
Republika Srpska se ne može izvući iz BiH, to je nemoguće. Njihovo mjesto je na zapadu, mjesto srpskog naroda je na Zapadu, ne u Rusiji. Ja razumijem te veze, ali to je daleko", kazao je.
Kaže i da nije vrijeme za "iživljavanje na Srbiji nego im kažemo da je sad vrijeme da se odluče, sad gori".
"BiH mora ući u status kandidata EU. To je nada debela kao deblo preko rijeke, to im fali, vuče ih se za nos već 20 godina", rekao je.
Vidi Zorana što se okuražio.
Republika Srpska se ne može izvući iz BiH, to je nemoguće. Njihovo mjesto je na zapadu, mjesto srpskog naroda je na Zapadu, ne u Rusiji. Ja razumijem te veze, ali to je daleko", kazao je.
Kaže i da nije vrijeme za "iživljavanje na Srbiji nego im kažemo da je sad vrijeme da se odluče, sad gori".
"BiH mora ući u status kandidata EU. To je nada debela kao deblo preko rijeke, to im fali, vuče ih se za nos već 20 godina", rekao je.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 02 mar 2022, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nista cudno, Hrvatska je u EU i NATO clanica. Mogao je Milanovic surovat s Dodikom dok Evropa i svijet nisu okrenuli oci i usi na svakog Rusofila
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Gazprom će propasti "odozgo", jer gube ugovore sa državama, sportskim klubovima, takmičenjima itd, nema potrebe da ne sipamo gorivo na Gazpromu i sprječavamo svoje sugrađane da zarade platu ovaj mjesec.
Kaze Lavrov da ce 3 svjetski biti nuklearni,sta li budaletina ima u glavi..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
https://www.klix.ba/vijesti/bih/milanov ... /220302097
Ne mogu da vjerujem da ove riječi dolaze iz usta Milanovića.
Kakav zaokret politike Hrvatske prema BiH. 
Ne mogu da vjerujem da ove riječi dolaze iz usta Milanovića.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mozda su hrvati igrali taktiku, da su se srbima uvukli u dupe i sad ih iznutra ruse
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ovaj zaokret Milanovica je nemoguc ,ako ovako nastavi ocekujem da ce opet na iducim izborima biti podrska Komsicu kao nekad.
Nevjerovatan obrat,180 stepeni preko noci.
Nevjerovatan obrat,180 stepeni preko noci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Politika druze

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa shvatio je da je i njegov narod ovdje ugrožen, treba ovo iskoristiti sve nan se otvorilo.
Gledajuci ovaj konflikt i razmisljajuci u globalnom smislu ovo je fakat nevjerovatno koliko je zapravo geografski istok protiv zapada.
Samo po meni Kina igra opasnu igru. Izgradili su takvu silu od ekonomije da bi zbog Rusije sve to izgubili, nema mi smisla
Samo po meni Kina igra opasnu igru. Izgradili su takvu silu od ekonomije da bi zbog Rusije sve to izgubili, nema mi smisla
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mah opasni su vazda bili latinj jedno pricaju,drugo misle ,trece rade ihhh..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sad trebaju SDP,NS,DF,NB,PzP,NiP, vidjet tko zeli iz H, i S tora i pravac Brüssel .
Poslati 20 sposobni politicara i nek se ne vracaju
Hadzikakadunic, Sepic, Becirevic,Komsic,Vojin koju zensku da popuni broj
Poslati 20 sposobni politicara i nek se ne vracaju

Hadzikakadunic, Sepic, Becirevic,Komsic,Vojin koju zensku da popuni broj

Zadnja izmjena: GG3, dana/u 02 mar 2022, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ovo sa Milanovićem nije zaokret u politici Hrvatske prema BiH, nego zaokret u dobavljaču narkotika dotičnom. Drugačija roba, pa ga drugačije okreće.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
I ja da sam kinez ovako bi postupio, tako da ne čudi i očekivano, maksimum profita iz ove situacije oni će imati samo ako ostanu neutralni.Brokula je napisao/la: ↑02 mar 2022, 14:15Gledajuci ovaj konflikt i razmisljajuci u globalnom smislu ovo je fakat nevjerovatno koliko je zapravo geografski istok protiv zapada.
Milanović je i ovim još jednom dokazao kakav je to licemjer, prevrtaner, 0 od političara. Njegove riječi sve manje i manje znače.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.