FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
iz prekida primili gol u 3-oj minuti i postavili autobus.. od njihovog gola dobro stojimo al kao sto sam vec napisao fali taj zavrsni pas.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ispasta klub razumijes....Ali takvi smo kakvi smo pa svako ostri **** na nama.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 17:24To bi najbolje bilo Mladena pitat, jer nikom nije jasna njegova odluka po tom pitanju
Jos ne mogu zaboravit gol Zelje kako ga otpuha covjek u skoku. Ko pionira.
Unistice momku karijeru dzaba i ode boli ga k.
Volja za igrom 0. Na ovim igracima se komotno moze izucavati statika.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Istog sam ti misljenja, druze. Zbog ovakvih koji dodju u Slobodu, pa zbog licnih interesa ostre q na nasim igracima i nasom djecom, sve cesce nasi momci jedva cekaju da odu iz Slobode, jer sto da im neko unistava karijeruFKBilder je napisao/la: ↑02 mar 2022, 17:28Ispasta klub razumijes....Ali takvi smo kakvi smo pa svako ostri **** na nama.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 17:24To bi najbolje bilo Mladena pitat, jer nikom nije jasna njegova odluka po tom pitanju
Jos ne mogu zaboravit gol Zelje kako ga otpuha covjek u skoku. Ko pionira.
Unistice momku karijeru dzaba i ode boli ga k.
Volim tebe, više od sebe
To za Devedzica ja od pocetka ne razumijem i ne mogu skontati, imao je dobar pocetak sezone posebno ona utakmica protiv Veleza kad je stavio njihove igrace u dzep
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
To neko od novinara mora upitati Mladena. I to direktno, zasto ne igra Devedzic...Ako Mladenu smeta neka ide nacemo trenera.
Momak mora odigrati par utakmica vezano da mu se vrati sigurnost, u ssmouvjerenost.
Momak mora odigrati par utakmica vezano da mu se vrati sigurnost, u ssmouvjerenost.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Devedzic da je i gori od Karisika, a nije sigurno, treba da ima prednost u odnosu na njega. Iz nekoliko razloga, godine, ciljevi kluba, nase dijete itd. Jos pogotovo ako se vodis ovom politikom, tj.promocijom mladih igraca, u sezoni bez visokih ambicija. Al jasno je da Zizovic ima svoje miljenike i da sebe stavlja ispred Slobode
I jos kad covjek vidi da on Kurtalica i CIvu vraca na stopera, a Keninu ne da da igra, jasno je da momku ne da igra, bez obzira bio on kvalitetan ili ne
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 02 mar 2022, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
-
desperados
- Kontakt:
Sreca nisam trčao da ih gledam a malo mi je falilo. Kad iscekujem i dan podredim utakmici a manekeni prime go a nije ni pocela utakmcia sam bi sebi oci iskopao.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Od kad je na beku, on je katastrofa. Realno, vise je mali Harun pokazao od njega za onih 15 min protiv Radnika, nego Osmic za ove 3 utakmice (Radnik, SH i Sarajevo)
Volim tebe, više od sebe
Ne znam sta je s Sase danas da li je povreda uzrok toga stvarno ne znam. Osmic je dosta korisniji na krilu bio volio bih vidjeti Haruna na beku u skorije vrijeme
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Mehmedovic i Sasa zreli za klupe, za Osmica i nemas neke zamjene. Ako nista ne primiti vise nijedan gol ili ako nas sreca posluzi da zabijemo jedan. Mora ovo bolje mada tesko oogotovo sto je Zizovic iskljucen
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Nisam vidio ni da igra.
Losi su svi ne treba nikoga izdvajati, Hadzic isto los.
Kakva povreda? ? ? Covijek nema nista.Nema brzinu,dribling,sut i nema tu price,guraju ga,e sad ko ga gura tacno ne znam..
Mrtvog Hadizca jos veceras nakon utakmice vratit u Slaven i dovest Obradovica da imamo spica normalnog..
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ovo je ocaj ljudi moj. Na racun cega Mehmedovic vise igra??? Daj Abida il Veselog, makar ce nesto napravit. Ovaj u guzici ni 20 godina nema, a igra kao da ima 40. Hadzic ocajan igrac. Ove 2-3 situacije bi Alic sigurno bolje iskoristio
Volim tebe, više od sebe
ma jednostavno,igra na racun toga sto je u21antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 17:54Ovo je ocaj ljudi moj. Na racun cega Mehmedovic vise igra??? Daj Abida il Veselog, makar ce nesto napravit. Ovaj u guzici ni 20 godina nema, a igra kao da ima 40. Hadzic ocajan igrac. Ove 2-3 situacije bi Alic sigurno bolje iskoristio
Maksimovic nije trenirao sedmicu i oo zbog povrede, abid nije spreman ni za 45 minuta, Said nije odradio citave pripreme gotovo. Ko sto neko napisa Hadzica u Slaven i neka dovedu Obradovica
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
DoktorIgrice
- Kontakt:
Ovaj nekulturni ego manijak nek vise ode iz kluba, radi sta hoce i ponasa se ko zadnja seljacina. Igra nam je ravna nuli otkako je dosao, imali smo vise srece dosad nego sto smo teski. Nek ne narusava ugled svetinje ovom igrom i svojim ponasanjem. Nazad u Loznicu pa nek tamo prosipa svoje kocijaske fore....
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Za ovu utakmicu je vec ispostvano to. Imaju Osmic i Kapetanovic pored njega. Tako da nema logike opet sto igraadmirrx je napisao/la: ↑02 mar 2022, 17:58ma jednostavno,igra na racun toga sto je u21antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 17:54Ovo je ocaj ljudi moj. Na racun cega Mehmedovic vise igra??? Daj Abida il Veselog, makar ce nesto napravit. Ovaj u guzici ni 20 godina nema, a igra kao da ima 40. Hadzic ocajan igrac. Ove 2-3 situacije bi Alic sigurno bolje iskoristio![]()
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.