Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2021/22
Rutinski, daj neke jače, ne može ova buranija meda.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobar trening.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2022, 18:59Rutinski, daj neke jače, ne može ova buranija meda.
Lijepo se istrcali ( mada Sloboda nije nikakvo mjerilo) a sad slijedi derbi.
Ima li kakav stream da se gledaju ove tekme? osim bhlige koja ocito nije u funkciji
Vec vidim kako Miske mijesa kuglice i izvlaci parove.
Velez - Sarajevo
Igman - Borac
Velez - Sarajevo
Igman - Borac
-
- Kontakt:
Haskić trpa. Ide ga očito.
Nema ga u nekoj igri ali hoće ga gol.
Nema ga u nekoj igri ali hoće ga gol.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100% igramo polufinale sa Veležom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Jos malo prenos zastopa

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bravo Velez
U tom slucaju bi nas sudije mogle pogurati

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sredili smo s Misketom da nam Igmana izvuce, nemojte reci da niste znali kad bude izvlacenje
-
- Kontakt:
yebo te ja kakve su to teorije zavjere hahahah
Pa sto su teorije zavjere,evidentno je da Velež samo kroz kup moze u Evropu samim time bi ugrozio neku od ekipa koje bi to kroz ligu izborile.MostarskiSin je napisao/la: ↑02 mar 2022, 21:25yebo te ja kakve su to teorije zavjere hahahah
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Mi smo izmislili teorije zavjera, jesmo svega mi, istu vecer sve smislimo, svaku kombinaciju
Ako Borac zapadne sa nama, to je ono Vico pokazuje zube, Sarajevu poklanja se finale
Ako Sarajevo zapadne sa nama, gura se Sarajevo, Borcu ne odgovara u ligi
Ako Borac sa Sarajevom zapadne, guramo se mi, da od tuzbe nam malo daju i to je to

Ako Borac zapadne sa nama, to je ono Vico pokazuje zube, Sarajevu poklanja se finale
Ako Borac sa Sarajevom zapadne, guramo se mi, da od tuzbe nam malo daju i to je to

Zadnja izmjena: fudbalfudbal, dana/u 02 mar 2022, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si naša ljubav jedina!
Nisu oni džaba bili sa Vicom, ako ih mi dobijemo sudije će nas zaklati.miky_hz je napisao/la: ↑02 mar 2022, 21:51Pa sto su teorije zavjere,evidentno je da Velež samo kroz kup moze u Evropu samim time bi ugrozio neku od ekipa koje bi to kroz ligu izborile.
fudbalfudbal je napisao/la: ↑02 mar 2022, 21:59Mi smo izmislili teorije zavjera, jesmo svega mi, istu vecer sve smislimo, svaku kombinaciju
![]()

Svako ko misli osvojiti takmičenje ne bi trebao razmišljati o tome ko će koga izvući. Jedino možda zbog prvenstva i lakših utakmica s Igmanom. Svejedno vam je, kad tad morate na nas udariti

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ne razmišlja niko koga će izvući, problem je ako pogrešnog izvučeš tu stupaju ljudi u crnom.Miljacka je napisao/la: ↑03 mar 2022, 08:43fudbalfudbal je napisao/la: ↑02 mar 2022, 21:59Mi smo izmislili teorije zavjera, jesmo svega mi, istu vecer sve smislimo, svaku kombinaciju
![]()
![]()
Svako ko misli osvojiti takmičenje ne bi trebao razmišljati o tome ko će koga izvući. Jedino možda zbog prvenstva i lakših utakmica s Igmanom. Svejedno vam je, kad tad morate na nas udariti![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvi susret četvrtfinala Kupa BiH između Zvijezde iz Gradačca i Igman Konjica registrovan je službenim rezultatom 0:3.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne razumijem i tog golmana... pa znas da si branio jesenas, zar si toliko mutav ili glup pa da ne kazes nesto!? Ili ne zna pravila sto je opet cirkus...
Termini revanš mečeva 1/4 finala (ovo ide na Areni):
14h Slo-Sar
16h Bor-Tuz
18.30h Šir-Vel
14h Slo-Sar
16h Bor-Tuz
18.30h Šir-Vel
Trenutno korisnika/ca: mma_hz, svrakino1921 i 16 gostiju.