Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premier liga BiH 2008/09
prookntaj i ti malo... Da je Slavija sada izgubila u Banja Luci i Sarajevo ih klepi u I.Sarajevu ni njima nema Europe...Nisu ni oni toliko ludi da se kockaju da puste Borcu pa da strepe na svom terenu,znaju da im je Sarajevo neugudno. Sad da sve ostavljaju za kup,tesko,puno je tu kombinacija,oni su za sebe izabrali najbolju i sve rijesili kolo prije kraja.
Lopta je okrugla, dobar post, naravno ne slažem se oko nacionalne solidarnosti, ali sve ostalo si odlično napisao.
Е $, " " " ' ?, то је ? за " ", & & / управу, &, " &, $ & % &, не ' се " о ? $ ' на управу & $, - се ' " " ? $. ? $ & реагује на & транспарент, $ $ ", $ " & ", $ се & & $ ' ' ' & ?... то не ' $ $ ".
' %.Schlager je napisao/la: Sova,i ti mijesas kruske i jabuke oko ispadanja Borca 2007,procitaj moj odgovor ovom clanu Sokolova north_park_1989....
", не $ ', ' ја & $ у ? у ", " & је ? на ? у & Сарајеву, све су то $ ? & ја не ' " $ - 17 $.A sto se tice Kuline i njegove izjave,bilo je u svim medijima,evo sad sam googlajuci nasao izvjestaj upravo sa ovog sajta....
Е $, " " " ' ?, то је ? за " ", & & / управу, &, " &, $ & % &, не ' се " о ? $ ' на управу & $, - се ' " " ? $. ? $ & реагује на & транспарент, $ $ ", $ " & ", $ се & & $ ' ' ' & ?... то не ' $ $ ".
Zadnja izmjena: Sova, dana/u 18 maj 2009, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
I ko se nad'o ale...
- el-fighter
- Kontakt:
Dobar post.Schlager je napisao/la:Posto vidim da su opasno zakuvali vb 1987 i Sova,evo da i ja iznesem svoje misljenje u vezi ovoga sto oni pisu...Prvo,sramota me u subotu bilo sto sam Banjalucanin,kada su nasi momci s ledja kamenjem gadjali onih 15-20 sokolova koji su imali najdobronamjerniji nastup od svih grupa koje su zadnjih godina dolazili u BL...ali tako nesto se moglo naslutiti vec nakon onako hladne reakcije stadiona i samo par sporadicnih aplauza nakon sto su Sokolovi podigli onaj transparent " U Krajini pravoslavne svijece nikad niko ugasiti nece............"
Drugo,neumjesno je i porediti Slaviju i Borac kao klubove,Slavija ce uvijek igrati pred 200-500 gledalaca,pa makar igrala i evrokupove,i jednog dana kad gazda (citaj Kulina) zavrne slavine,nece je se vise niko ni sjecati bez obzira na tzv stogodisnju tradiciju,a Borac ce uvijek biti klub,i uvijek ce igrati pred 5000-20000 gledalaca,pa makar igrao Prvu ligu RS ili Evroligu....Sad sto Slavija u ovoj eri Iljo-Colakovic-Ceko i sl primitivci par godina ostvaruje bolje rezultate od Borca,vjerujte da nema nikakve veze...Sta joj znaci Evropa? Igrace na Kosevu pred 30 gledalaca kao prije dve godine protiv onih Rumuna...jadno....
Trece...za mene je Slavija kao klub umrla tacno prije dve godine u zadnjem kolu 2005,kada je kao druga na tabeli gostovala 15. Slobodi koja nije imala pojma,mi svi u Banjaluci se jadnici nacickali pored tranzistora u nadi da ce Slavija (kao fol ortodoxno srpski klub) odigrati bar nerijeseno i tako nas ostaviti u Premier ligi....Kad ono prva recenica reportera u radio prenosu je "Na Tusnju se okupilo preko 5000 gledalaca a gosti su iznenadjujuce doputovali bez 9 prvotimaca Spalevica,Kokota,Regoje,Vuksanovica,Dujkovica...itd,itd...a mi ko popisani gledamo jedan u drugoga i gasimo tranzistore uz najgore moguce kletve...Naravno Sloboda pobjedjuje 3-1,na kraju utakmice zagrljaji jednih i drugih....ne treba ni da pominjem da su par kola prije toga nas dobili u sred Banjaluke gdje su naravno nastupili kompletni i izuzetno motivisani kao i prekjuce....Sve ove moje rijeci je proslog mjeseca potvrdio i smrdljivi Kulina nakon sto su popusili u Tuzli izjavom : "Sad nam psuju srpsku majku i gadjaju nas kamenjem a prije dve godine kad smo ih ostavljali u ligi,bili smo im dobri" Fuj,fuj,fuj!!!
Cetvrto...Sova je apsolutno u pravo ovo za croatizme,jer stvarno se ovdje toliko gleda HRT,Nova,RTL i slicno da je vec postalo degutantno u svakodnevnom razgovoru slusati rijeci poput ured,sretno,samoubojstvo, i sl....ali to su reflexni izgovori,zna se koliko je stotina hiljada Krajisnika poklano u Jasenovcu i zaista je jadno kad neko za Krajisnika kaze da bi volio da bude predgradje Zagreba....
Mislim da VB grijesi kad kaze da Banjaluka hrani bilo koga,istina je da se najvise poreza uplati ovde,ali to mafijasi tipa Dodik,ranije SDS i slicni potrpase sebi u dzepove raznim provizijama,tenderima namjestenim i sl,tako da sirotinja iz istocnog dijela RS sigurno nema neke vajde od Banjaluke...
Sova,trebao bi se bar ograditi zbog velikog broja poginulih ljudi odavde u tvom kraju u ovom zadnjem ratu....
Peto...bez veze mi je ovo sto VB podrzava gadjanje 20 momaka da vidi koliko su brzi....
Eto toliko od mene za prvi post,pozdrav obojici i ostalim dobronamjernim clanovima ovog foruma...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
I sto je najveci crnjak taj kome je izbijen zub je nekad igrao za nas...
Bilo je malo iritantno ono stalno valjanje po terenu i odugovlacenje,pogotovo Spalevic,"povredjen" a na kraju bjezi brze nego Husain Bolt...naravno da sve to nije razlog udaranja gostiju
A sto se tice te tzv "mrznje" prema I Sarajevu u Banjaluci,tu ne brini,budi siguran da je veci animozitet Pala prema BL nego obrnuto.Pricali su mi igraci Borca jos prije ove zajednicke lige,da cim kroce u istocni dio od Bijeljine pa dalje,odmah pocinje vrijedjanje,prijetnje i pogrdno nazivanje "Babini" po Biljani Plavsic itd....Ali bolje da prekinemo sa ovim,da nam se ne smiju...
Bilo je malo iritantno ono stalno valjanje po terenu i odugovlacenje,pogotovo Spalevic,"povredjen" a na kraju bjezi brze nego Husain Bolt...naravno da sve to nije razlog udaranja gostiju
A sto se tice te tzv "mrznje" prema I Sarajevu u Banjaluci,tu ne brini,budi siguran da je veci animozitet Pala prema BL nego obrnuto.Pricali su mi igraci Borca jos prije ove zajednicke lige,da cim kroce u istocni dio od Bijeljine pa dalje,odmah pocinje vrijedjanje,prijetnje i pogrdno nazivanje "Babini" po Biljani Plavsic itd....Ali bolje da prekinemo sa ovim,da nam se ne smiju...
- Stone Island
- Kontakt:
Tebi je draže gledati 16 debilskih ekipa nego 10 solidnih ekipica !Sova je napisao/la: Ja, fino, ajde nađi gdje sam ja to rekao, pa mi fino objasni gdje griješim. Jer kad mi pričaš ovako uopšteno, ispada da nisam ja ništa uradio već su proradili neki kompleksi. Ko da ne smiješ reć da išta valja u komšiluku, jer odmah eto si rekao da je Bosna manje dobra. Glupost.
A ako imam drugačije poglede od svih, koji se inače na ovom forumu jako lijepo slažu, to mi je baš drago!Znaš ono, no one likes us, we don't care
))))))
Pa svak normalan bi skontao da bi se kvalitet skoncentrisao u tih 10 ekipa,jer svima je draže igrati u prvoj ligi nego u drugoj...tereni bi bili posjećeniji samim tim što bi se kvalitetnije igralo,svaka utakmice bi bila zanimljiva jer bi ostale ekipe koje gaje rivalstvo ne samo fudbalsko već i navijačko ! Pa bi se i regularnije igralo...
To bi bilo kao ono osnovno...eh,onda bi se i sponzori lijepili kako za ligu tako i za klubove !
Pa onda bi polako klubovi ulagali i u omladinske škole jer bi im se i isplatilo kasnije...
Ali ne,tebi je draže gledati kako u Orašju lome noge igračima,kako se prijeti po Trebinju sudijama,kako se ulijeće u teren radi nekakvih spletki...
A što se tiče ko uzdizanja susjeda,nisi to direktno napisao ali reći da više potencijala ima kod njih nego kod nas je suludo,jer ova država hrani skoro sve republike bivše Jugoslavije svojim sportistima a ti kažeš kako oni imaju više potencijala ! Za skoro svaki sport,šta god su susjedi osvojili većinom su zaslužni Bosanci i Hercegovci...htio to priznat ili ne !
Ја % не ' $ је ' % ? " &, с '. Ја се ' не ? са " & ' - '.Schlager je napisao/la:I sto je najveci crnjak taj kome je izbijen zub je nekad igrao za nas...
Па " нас су у " ? """... ? " ' на ' " " &, &... " $ " & " ' & " ? по " $ у ?. $ ' & су " ? " ? а & " &, % ' " $ су " ? " ' '.A sto se tice te tzv "mrznje" prema I Sarajevu u Banjaluci,tu ne brini,budi siguran da je veci animozitet Pala prema BL nego obrnuto.Pricali su mi igraci Borca jos prije ove zajednicke lige,da cim kroce u istocni dio od Bijeljine pa dalje,odmah pocinje vrijedjanje,prijetnje i pogrdno nazivanje "Babini" po Biljani Plavsic itd....Ali bolje da prekinemo sa ovim,da nam se ne smiju...
", ? " & Сарајево " ", $ ? $ СС " & ?, ? са ? је " & " у $ ? РС.
" ? се $ ово " ' за & ".
Pričaš gluposti, naravno da mi nije draže gledat 16 debliskih nego 10 solidnih ekipa. Samo nisam siguran da će smanjenje lige sa 16 na 10 od debilskih ekipica napraviti solidne, jer bi od tih 10 solidnih sve bile iz ovih 16 debilskih, sem ako ne bi neke nove klubove osnivao.Stone Island je napisao/la: Tebi je draže gledati 16 debilskih ekipa nego 10 solidnih ekipica !
Nemoj bit smiješan, mislim ovo je krajnje glupa priča, sad ja volim da gledam sva ova sranja koja se dešavaju jer eto nisam siguran da bi liga od 10 ekipa bila bolja od lige od 16 ekipa.Pa svak normalan bi skontao da bi se kvalitet skoncentrisao u tih 10 ekipa,jer svima je draže igrati u prvoj ligi nego u drugoj...tereni bi bili posjećeniji samim tim što bi se kvalitetnije igralo,svaka utakmice bi bila zanimljiva jer bi ostale ekipe koje gaje rivalstvo ne samo fudbalsko već i navijačko ! Pa bi se i regularnije igralo...
To bi bilo kao ono osnovno...eh,onda bi se i sponzori lijepili kako za ligu tako i za klubove !
Pa onda bi polako klubovi ulagali i u omladinske škole jer bi im se i isplatilo kasnije...
Ali ne,tebi je draže gledati kako u Orašju lome noge igračima,kako se prijeti po Trebinju sudijama,kako se ulijeće u teren radi nekakvih spletki...
A susjedi su pokušali, pa evo nije neke rezultate posebne dalo... najbolje bi bilo kad bi tako jednostavno bilo riješiti probleme, smanjiš ligu i paf, sve divno i savršeno.
Možemo da vidimo kako stoje susjedi a kako stoji Bosna, bilo reprezentativno bilo klupski, pa da vidimo ko je bolji. Ako ti voliš da lažeš sebe iz nekog patriotizma, samo izvoli s tom pričom "eto mi smo najbolji, al nam ne daju jer nas pokradoše i opljačkaše".A što se tiče ko uzdizanja susjeda,nisi to direktno napisao ali reći da više potencijala ima kod njih nego kod nas je suludo,jer ova država hrani skoro sve republike bivše Jugoslavije svojim sportistima a ti kažeš kako oni imaju više potencijala ! Za skoro svaki sport,šta god su susjedi osvojili većinom su zaslužni Bosanci i Hercegovci...htio to priznat ili ne !
I ko se nad'o ale...
Sova, fakat pretjeruješ. Pišeš pola postova ćirilicom, pola latinicom. Daj odaberi jedan način pisanja.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Re: 30 kolo Premijer Lige BIH
Iljo idemo do dna, Orašje ti i ja!

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Uz dužno poštovanje, pisaću kako ja hoću i kad hoću. Ćirilicom, latinicom, ijekavski, ekavski. I još jednom bih molio da se okanete mog pisanja.Knele je napisao/la:Sova, fakat pretjeruješ. Pišeš pola postova ćirilicom, pola latinicom. Daj odaberi jedan način pisanja.
I ko se nad'o ale...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
pusti covjeka nek pise kako hoceSova je napisao/la:Uz dužno poštovanje, pisaću kako ja hoću i kad hoću. Ćirilicom, latinicom, ijekavski, ekavski. I još jednom bih molio da se okanete mog pisanja.Knele je napisao/la:Sova, fakat pretjeruješ. Pišeš pola postova ćirilicom, pola latinicom. Daj odaberi jedan način pisanja.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Neka čirilice. Bola Knele druže šta ti je, majke ti? Nego de ti svom drugu ispitaj šta je neki stariji čiča, vozi Audija caravana, u subotu radio na tekmi Orašje-Zrinjski? Član je uprave Zvijezde, a gore sjedio sa Iljinom ekipom, dok mu je ekipa bila u Mostaru. Haj bogati, sto posto je ovo info
Jer mi smo Sarajevo.MI smo najveci bh klub.Mi imamo karizmu sto drugi klubovi nemaju.A sta ste vi?north_park_1989 je napisao/la:Ja ne znam sta ovi iz Sarajeva ocekuju protiv nas.........vodili smo na kosevu do 90 minute pa su izjednacili pa tako da nemaju sta traziti u LUKAVICI,SLAVIAJ dobija 100%.......
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sta ti znas hoce li se uprave dogovoriti i utakmica celik-borac je sarenaedo_malesak je napisao/la:haha....ZVijezda orasje...kec kao nikad do sadneOX je napisao/la:Modriča - Velež 1
Laktaši - Sloboda 1
Željezničar - Travnik x 99%
Posušje - Široki 2
Slavija - Sarajevo x
Čelik - Borac 1
Zrinjski -Leotar 1
Zvijezda- Orašje 2
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Mi smo oni koji već 101 godinu odbijaju da nestanufaba je napisao/la:Jer mi smo Sarajevo.MI smo najveci bh klub.Mi imamo karizmu sto drugi klubovi nemaju.A sta ste vi?north_park_1989 je napisao/la:Ja ne znam sta ovi iz Sarajeva ocekuju protiv nas.........vodili smo na kosevu do 90 minute pa su izjednacili pa tako da nemaju sta traziti u LUKAVICI,SLAVIAJ dobija 100%.......

I ko se nad'o ale...
-
- Kontakt:
A sto se neki likovi bez potrebe provaljuju,nemojte tvrditi za nesto ako niste dobro informisani,Zrinjski,Sloboda,Sarajevo i Slavija su i teoretski osigurali nastup u Europi(druga je prica sta ce biti sa licencama i hoce li neko od gore navedenih timova biti opravdano ili ne,zakinut)znaci tekma u Zenici ne odlucuje nista,barem su se na ovaj nacin usutkali oni koji su "imali obraza" da i nakon pobjede Celika nad Orasjem,danima ovdje kao papagaji ponavljaju kao ce Celik navodno pustiti Borcu,sta ce takvi sada-sigurno ce se prebaciti na raspravu o tekmama izmedju Modrica-Velez i Zvijezda-Orasje......
Hajd vi ste meni super.Niko vas nije ugasio.Sova je napisao/la:Mi smo oni koji već 101 godinu odbijaju da nestanufaba je napisao/la:Jer mi smo Sarajevo.MI smo najveci bh klub.Mi imamo karizmu sto drugi klubovi nemaju.A sta ste vi?north_park_1989 je napisao/la:Ja ne znam sta ovi iz Sarajeva ocekuju protiv nas.........vodili smo na kosevu do 90 minute pa su izjednacili pa tako da nemaju sta traziti u LUKAVICI,SLAVIAJ dobija 100%.......![]()
![]()

Pa sta pricas.Vi ste bili ugasen, mrtav i nepostojeci klub u znamo vec kojem periodu.Vi niste postojali.I sad se hvalite vasom reintegracijom od prije 15 god.E jest vam to bio problem uraditi.Mislim da ste morali proci kroz sito i reseto da ozivite Slaviju.

Naravno, poveli golom iz penalanorth_park_1989 je napisao/la:Ja ne znam sta ovi iz Sarajeva ocekuju protiv nas.........vodili smo na kosevu do 90 minute pa su izjednacili pa tako da nemaju sta traziti u LUKAVICI,SLAVIAJ dobija 100%.......
Šta je?
Knele je napisao/la:Iljo idemo do dna, Orašje ti i ja!
![]()
![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Evo da ponovim jos jednom,ne citas sta pisem...taj strajk fudbalera i nedolazak u Lukavicu je bio u sezoni 2004/2005....a utakmica Sloboda-Slavija 3-1 o kojoj pricamo je bila u sezoni 2006/2007 u zadnjem kolu....te 2006/2007 je Borac doputovao u Lukavicu i izgubio 3-2.
Je li sad jasnije?
Je li sad jasnije?
- SarajevoMostar
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.