FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
75
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 02 mar 2022, 20:10

Savez kaze 2800 danas bilo na AFH

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 mar 2022, 20:12

Odlicno,ja sam prezadovoljan
Oba gola postigli na vrijeme i kraj utakmice mirno priveli.Kad pogledamo da je na pocetku utakmice igrao malo izmjesan sastav rezultat sasvim dobar.Miran revans sto bi se reklo.

Mislim da kod Secerovic nije nesto ozbiljno.Nije mu se ukazivala pomoc i normalno je izasao iz igre,vjerovatno samo osjetio neki manji bol pa za svaki slucaj da se ne rizikuje.Suljic :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Mora se pohvaliti profesionalnost Vasoskog,koji je igracima koji nisu igrali zadao trening da odrade.To odavno bas nisam vidio na nasim terenima.

POBJEDU NA DERBIJU!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 mar 2022, 20:15, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 02 mar 2022, 20:12

Da ga hoce zabit avram u 94 za pobjedu cuclo bih mu testise
NEMA NAZAD

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 02 mar 2022, 20:12

Samo je hladno bilo u pm.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 02 mar 2022, 20:15

ŠTA_JE je napisao/la:
02 mar 2022, 20:12
Ponesi rakije u čuturici, onom što fata na ulazu kažeš novčanik i telefon, on odma popusti :njanjanja:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 mar 2022, 20:19

Zukanovic je napisao/la:
02 mar 2022, 20:05
Ovakva disciplina na Koševu odavno nije vladala: Fudbaleri Sarajeva nakon utakmice odradili trening

A da u redovima Bordo kluba vlada disciplina kakva odavno nije vladala, najbolje je pokazala situacija nakon utakmice kada su fudbaleri Sarajeva odradili trening.

Trenirali su igrači koji su današnju utakmicu proveli na klupi, ali i oni koji nisu bili u rosteru za meč, uključujući i Krstu Velkoskog.

Ja mislim ovo je zadni put bilo kod Kodre.
Onda jedino Avramovski nije trenirao jel sam ga vidio u autu odmah poslije tekme :hmmmmm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 02 mar 2022, 20:19

mnon46 je napisao/la:
02 mar 2022, 20:15
ŠTA_JE je napisao/la:
Ponesi rakije u čuturici, onom što fata na ulazu kažeš novčanik i telefon, on odma popusti :njanjanja:
Hahahahahahaha :salut:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 mar 2022, 20:21

keli je napisao/la:
02 mar 2022, 20:06
U drugom poluvremenu bolja igra nego u prvom. Sve slobodine sanse su plod individualnih gresaka na 20-30m od naseg gola. Suljic sa klupe iz druge madjarske zaobilazi igrace slobode ko cunjeve. Bit ce ovo dobro. Sedam minuta dok je igrao secerovic u potpunosti smo drzali slobodu, nisu centra presli. Idemo uzeti derbi!
Mujakić i Đokanović su bili dosta nesigurni.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 mar 2022, 20:23

amypitar je napisao/la:
02 mar 2022, 19:51
Jel u srijedu sad revans kup a.?
Nije

Riveros
Kontakt:

Post Postao/la Riveros » 02 mar 2022, 20:23

Samo je retardirani Sablic uspio da ne pobjedi u dvije utakmice ovakav Široki, koji je ove sezone u rangu Stupčanice :facepalm:
Ova Sloboda je za njih West Ham.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 mar 2022, 20:31

Sloboda imala 2-3 bas fine sanse u 1.pol
Sreca pa je Nedim Hadzic a.k.a Portugal Suarez kloc nad klocevima

Inace ne smijemo onoliko gubiti loptu na sredini terena jer ce svaka ozbiljnija ekipa kazniti te greske.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2022, 20:33

2.800 na Koševu, očekivao sam manje raje.. extra za radni dan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 mar 2022, 20:36

I sta kazu raja, daj nam stadion, arene krovove, bruka od posjete, svaka cast svakome danas koji smo bili gore i zaledili se doslovce :D
Sto se utakmice tice, lakse nego ocekivano, Sloboda potpuno bezopasna danas osim sto smo im mi bukvalno poklonili par situacija ali sreca po nas nisu iskoristili. Igra nije bog zna kakva, ali bitna je pobjeda, nadoci cemo, uglavnom u odnosu na igre pod Sablicem ovo je fantazija :D

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 02 mar 2022, 20:37

Ma bilo nas je 3000 sigurno. Hladno je bilo ko na sjevernom polu. Jbt kralj, zadnjih 20 minuta utrnuo.

Rutinski smo ovo odradili. Bit ce ovo iz kola u kola bolje i uigranije. Idemo dalje.
- FKS -

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 mar 2022, 20:37

Trening poslije utakmice, to me navodi na razmišljanje, da ce jos malo poceti bojkot igraca, klanovi i slično :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 02 mar 2022, 20:41

Sad s tekme, pa da dam neko svoje viđenje.

Odlično je što smo odmah zabili gol, pa je bilo lakše u nastavku. Da je igra neka bajna, još uvijek nije, ali isto tako nije ni loša. Treba još malo vremena da se to slegne, ali ja sam zadovoljan. Vidjelo se odmah na početku da su ove rokade uticale na igru, tj. to što je Vasoski malo rotirao pred derbi. Previše gubimo lopte i pravimo banalne greške, to se mora smanjiti. Također, išlo mi je na živce, kao i većini raje na tribini, ono peljanje lopte Mujakića i Pidre. Umjesto odmah da se preda lopta, oni nešto prilaze jedan drugom na metar i odigravaju, glupost teška. Presserava se s tim da je Sloboda bila nešto opasna, jedan zicer u prvom poluvremenu, sve ostalo ništa opasno. Držali smo ih pod kontrolom, u laganom ritmu.

Što se tiče igrača, ubjedljivo najlošiji su bili Ramić, Đokanović, Dal, Pidro se tek kasnije malo dohavizao.
Ramiću ne treba zamjeriti, danas je odigrao kriminalno, ali ne treba ga dodatno potopiti, već pružiti podršku.
Đokanović je isto odigrao katastrofalno. Ne bih žurio s zaključcima, treba mu dati malo vremena jer je bio povrijeđen i nije igrao na pripremama, ali ovako ako nastavi obavezno ga prodati već na ljeto. Nevjerovatno koliko je postao nesiguran, koliko griješi u osnovnim pasovima i koliko ispada. Što se tiče Dala, doslovno nikakve fajde od njega na terenu. Bezopasan, nevidljiv, previše griješi i solira. Pidro je na početku bio teška nula, ali se kasnije konsolidovao. Čudan je totalno, taman krene fino igrati, onda počne praviti nekakve amaterske greške.

Što se tiče najboljih, meni je to danas ubjedljivo bio Suljić. Svi oni koji su se sprdali po njegovom dolasku i govorili kako je star, propao, došao iz druge lige i ostalo, mogu se poklopiti. Strašan s loptom, prebrz, fin dribling i smisao za igru, tačno se vidi iskustvo u inostranstvu.
Mujakić i Dupovac su dobro odigrali, Šaban i Čataković solidni.

Ono što bih još dodao je to da se tek vidi kvalitet Kapića u odnosu na bilo kojeg veznjaka. Kad priđe i primi loptu, tačno vidiš koliko ima znanja i sigurnosti. Đokanoviću kad priđe protivnik, pogubi se živ. Riki obavezno mora igrati i igraće, jer vidim da znači Vasoskom
Što se tiče trenera, dobro je ovo uradio s odmaranjem pojedinih igrača. Iako, nisam bio optimista kad sam vidio promiješan sastav, ali sve je dobro ispalo. Svaka mu čast i za ovaj trening za rezerve poslije odrađenog meča. :thumbup:

Svaka čast svima, idemo dalje.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 02 mar 2022, 20:42

Mujakić me danas baš razočarao.
Dosta loše pozicioniranje i bespotrebno njegovo komplikovanje doveli su do Slobodinih šansi...

Ne znam da li je od slabije minutaze ili nedostatak kvalitete... ali u 2/3 situacije Dupe mora stizat i popravljat njegove greske.

Što se tiče Dala, nije to toliko loše koliko pojedinci bezveze predstavljaju. Za klupe i rotacije je sasvim okej, drugi igrac je kod Vasoskog u odnosu na Sablića. Ima on finih poteza, jest da ponekad uprska dobre poteze ali da ima zavrsnicu dobru i zadnji pas, Liverpool bi ga poslao na posudbu u Cardif, ne bi nama dolazio.
Svakako ne mozes imat 20 top igraca, neko mora biti manje kvalitete na klupi.

Ja prezadovoljan, dvije tekme rijesili ni oznojili se nismo.
GAZI ŽELJANU :opaopa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 mar 2022, 20:45

NajvecaRadosti je napisao/la:
Odlicno,ja sam prezadovoljan
Oba gola postigli na vrijeme i kraj utakmice mirno priveli.Kad pogledamo da je na pocetku utakmice igrao malo izmjesan sastav rezultat sasvim dobar.Miran revans sto bi se reklo.

Mislim da kod Secerovic nije nesto ozbiljno.Nije mu se ukazivala pomoc i normalno je izasao iz igre,vjerovatno samo osjetio neki manji bol pa za svaki slucaj da se ne rizikuje.Suljic :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Mora se pohvaliti profesionalnost Vasoskog,koji je igracima koji nisu igrali zadao trening da odrade.To odavno bas nisam vidio na nasim terenima.

POBJEDU NA DERBIJU!
Ne znam baš ovo za Šecerovića, on je ovu povredu zadobio u Trebinju i mislim da je danas trebao probati da li moze, danas je igrao 5-6 min i nije mogao tako da tesko da ce biti spreman za derby gdje ne mogu roviti igrati.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 02 mar 2022, 20:48

Od sad ne idem gore bez dugih gača.
🇵🇸

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 02 mar 2022, 20:55

Torino je napisao/la:
02 mar 2022, 20:48
Od sad ne idem gore bez dugih gača.
Gledam onu raju, isto da su prvi put na Koševu. Onaj samo u dukserici, onaj u nekakvoj proljetnoj jakni, onaj u bijelim čarapicama kao da je avgust. Jeste baš hladno bilo, ali navučeš duge gače, dvoje čarapa, debelu duksericu, gojzerice, kapu, rukavice i nema zime.
Narod krene k'o na modnu pistu i kažu hladno im.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google [Bot], rimljanin90, Velaxsa i 54 gosta.