Ma Def sad je samo pitanje gdje ce granici biti, rusima je def cilj dole oko mora. Pisao sam danas vec, meni Rijeka Dnepr djeluje kao granica!
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 02 mar 2022, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- LegendKiller
- Kontakt:
a sigurno im je to plan B, jer plan A da pokore cijelu za 48 sati nije uspio. To se može vidjeti i po napadu.
Na jugu preko Krima napada ozbiljna vojska, i imaju uspjeha, zauzeli Herson kada uzmu Maripolj ovladavaju cijelim Azovskim morem, spajali Krim i Donbas kopnom, nakon toga idu na Odesu i to je to sa Ukrajinskim izlazom na more. Onda će reći idemo na pregovore o prekidu vatre, biti će Ukrajina cijela ali iz dva dijela.
Ovi napadi na Kijev i Harkov pješadijski totalno neozbiljno, nestaje im goriva, napuštaju položaje, djeca ratuju, Čečena, Mongola, Čerkeza nema koga nema da ratuje. Moguće da je napad na Kijev blef da se svi skoncentrušu na odbranu Kijeva, dok se na jugu ne obavi posao.
Putin je svakako invaziju nazvao "specijalna vojna operacija na Donbas". Donbas je povezao sa Krimom, još da Krim spoji sa Odesom i to je to.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nekako mi se cini da jos ukrajinski narod nije spreman na to, moral i zelja za otporom je na poprilicno visokom nivou. Dok god Kijev stoji tesko ce objasniti narodu zasto su pristali.LegendKiller je napisao/la: ↑02 mar 2022, 20:00a sigurno im je to plan B, jer plan A da pokore cijelu za 48 sati nije uspio. To se može vidjeti i po napadu.
Na jugu preko Krima napada ozbiljna vojska, i imaju uspjeha, zauzeli Herson kada uzmu Maripolj ovladavaju cijelim Azovskim morem, spajali Krim i Donbas kopnom, nakon toga idu na Odesu i to je to sa Ukrajinskim izlazom na more. Onda će reći idemo na pregovore o prekidu vatre, biti će Ukrajina cijela ali iz dva dijela.
Ovi napadi na Kijev i Harkov pješadijski totalno neozbiljno, nestaje im goriva, napuštaju položaje, djeca ratuju, Čečena, Mongola, Čerkeza nema koga nema da ratuje. Moguće da je napad na Kijev blef da se svi skoncentrušu na odbranu Kijeva, dok se na jugu ne obavi posao.
Putin je svakako invaziju nazvao "specijalna vojna operacija na Donbas". Donbas je povezao sa Krimom, još da Krim spoji sa Odesom i to je to.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
On da je htio to sto vi pisete, 70% stvari nije morao raditi sto trenutno radi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jedan grad, jedna ljubav!

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sramota. Kapa do poda za gospodju!
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ima li kakvih vijesti o srbima na tom ratištu tamo?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Samo rokaj

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ima li Bosna ovakve novine? Da malo citam nasu propagandu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
- Ozymandias
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalnotuzlak1987 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 17:30Ko zna sta je usmrkao Milanovic jucer. Mozda sutra ako bude losa roba ili ako mu Rusi posalju dobar dop pocne pricati da je Balkanu mjesto u Sovjetskom savezu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.