FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sky9 » 02 mar 2022, 19:10

FKBilder je napisao/la:
02 mar 2022, 12:03
Sky9 je napisao/la:
02 mar 2022, 10:45
Zbog velikog broja izostanaka bitnih igrača, ne očekujem danas nikakav povoljan rezultat za nas, nažalost...
:mrgreen:
Meni mirise na 2-2 :kafa:
Stvarno nisam trolao, i nažalost, bio sam u pravu. Nema veze, bit će bolje: NIKO NIKO SAMO SLOBODA :salut:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 mar 2022, 19:14

MakabiTuzla je napisao/la:
02 mar 2022, 19:08
Ovo nije nikakva igra. Pa ni borba i zalaganje, al na stranu borba, mi placamo igrace. Ko treba otici, sami procijenite. Sto se mene tice Zizovic i Said. Zizovic ne zna ni sta radi, sva komunikacija sa igracima mu je psovanje. Tako i igraju. Said treba otici jer ne bira on utakmice koje ce igrati i kako ce se ponasati na terenu. Pa neka se ostali zapitaju sta rade. Ovo sto Sloboda igra nije ni fudbal, ni zelja, samo gledamo kako neke boli kita po terenu i pored njega. Ovo treba dobro protresti, nadam se da je uprava svjesna toga.
Bravo. Vidis da ni Said, ni Veseli vise ne daju 100% od sebe. Jer ocigledno nesto ne stima. Vrijeme je za promjene dok jos imamo vremena, dok nije kasno. Jer kad dodjes u opasno zonu tad ti ne vrijedi mijenjat, a i pitanje je da li ce pojedini igraci ostat ovdje dok Zizovic ima ovaj odnos prema njiima. Covjek bukvalno na kulturan nacin tjera igrace iz kluba
Volim tebe, više od sebe

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 mar 2022, 19:15

Ove dvije utakmice smo igrali protiv igrackih puno puno boljih ekipa, fizicki mi djeluje da smo nepripremljeni. Protiv TC dobro prvo poluvrijeme.
Danas 2 jeftina gola, oni trkacki puno bolji od nas i opet smo uspjeki istrcat neke kontre, vjerujem da je to i bio plan, to sto je falio zadnji pas il sto je Hadzic pucao po sredini nije do Zizovica.
Pehovi su nam pivreda Balica, to sto Maksimovic, Mujagic, Veselinovic, Husejnovic izlaze iz povreda, izgubio si Dzenisa tako sto si ga povuko nazad, al nisi imao alternativu.
Nama trebaju 2 nova stopera, Karisik nema taj neki kvalitet, a Jusic pokusava brzinu, hitrost, okretnost nadomkestit iskustvon i dobrim postavljanjem al sve teze i teze.

Stvarno steta sto bar jednu onu kontru nismo iskoristili, mene Sarajevo nije fasciniralo kolko god vsu oni nekako dominirali kad imaju loptu.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 02 mar 2022, 19:17

Nema vise ni zelje a ni volje ko u ranijim utakmicama. Uzasno postavljanje prekida, kod 1:0 igrac stoji sam na drugoj stativi , nasih nema ni na mapi.

Gledali smo 14 neprofesionalnih igraca, da ne kazem amatera i to je to. Kod sice bi izgubili na male

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 mar 2022, 19:33

ako neko blizak malom Mehmedovicu cita forum nek spasava djetetu kariju kako zna i umije, jos jedan u nizu igraca koji se unistavaju stavljanjem na pozicije koje uopste ne mogu igrati

sto se tice radikalnih rjesenja, svi znate da sam bio za Gradu, ali mislim da u ovom momentu Zizovica ne treba dirati osim ako alternativa nije Branko Karacic. medjutim Branko je znacajno skuplji od Mladena, a isto tako zahtjeva vecu autonomiju u radu. To je i jedan od najvecih kvaliteta Mladena i zbog toga ne bih trcao sa njegovom smjenom. Ne dozvoljava preveliko uplitanje vanjskih uticaja, koji su mu izgleda nakon ovog prelaznog roka i poceli raditi o glavi.

sto se tice igraca, ovo sto sam vidio od Hadzica nisam impresioniran, kao i Osmic koji u 20 utakmica kao krilo/bek ima 2 asistencije i ni jedan gol. treba preispitati. Mali Kapetanovic je uredu da oscilira, tek pocinje, uostlaom kao i Osmic, ali ekipa moze trpiti jednog. dvojica su puno pa nek se odluce.

opet ocekujem da cemo protiv Posusja i Zrinjskog odigrati bolje jer cemo se moci postaviti na 0-0 i bunker, a valjda nece opet primiti gol u prvoj minuti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 02 mar 2022, 19:58

Ovakvom igrom bezvoljnom i nikakvom uzvratnu utakmicu nisu zasluzili da im dode 10 ljudi na stadion. Otkaz Zizovicu bi po meni bila najgora odluka u ovom dijelu sezone. Kapetanovic ne moze biti u startnih 11 i dalje posebno u ovakvim utakmicama. Osmic kako igra na beku sve gori i gori a ocekivao sam suprotno od toga. Danas sam se najvise olasio prekida jer sam protiv sloge bio vec uocio da se totalno lose branimo na njima, od ove sad odbrane jedino bih Jusica ostavio u prvih 11, ne znam cemu vise stavljanje dzenisa na zadnjeg veznog, eldara na desnog beka gdje se do sad svaki put katastrafalno pokazao, Hadzic nije nista bolji od Alica cak bi i Alic mozda danas u nekim situacijama bolje uradio od njega, Maksimovic danas katastrofa, Fedor na cas dobro odradi onda uprska sve sto je uradio do tad.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 mar 2022, 20:03

prekidi su ocigledno stvar nekvaliteta igraca i njihove dekoncentracije.

po ofanzivnim prekidima vidi da se radi na prekidima i to puno. vec imamo neke akcije koje i mi navijaci znamo, druga na Kurtalica, ili prva na Jusica pa prebacivanje, ili na Balica. znaci neke sisteme smo i mi uocili a toga ne bi bilo da se ne radi na prekidima.
ako se rade ofanzivni onda se moraju raditi i defanzivni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 02 mar 2022, 20:25

Nije mi jasno sta rade na treningu
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 02 mar 2022, 20:43

Saidu pukao mišić imao koronu, sve ga spopalo i ovdje neki seru po momku koji je uvijek tu... Sto ne mogu suplje i navijaca na baterije...
Sloboda je moja nacija

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 mar 2022, 20:53

Sunderland je napisao/la:
02 mar 2022, 20:43
Saidu pukao mišić imao koronu, sve ga spopalo i ovdje neki seru po momku koji je uvijek tu... Sto ne mogu suplje i navijaca na baterije...
Druze, posto sam samo ja i jos neko, ne znam tacno ko, spomenuo Saida, pa si mozda skontao da ga kritikujem. Pogresno si onda skontao. Ja Saida branim. Neko je vec rekao da se Saidu ocigledno diktira koje utakmice smije igrat, a koje ne (jedino ako sam ja pogresno protumacio poentu koemntara). Da se ne pita samo njega. Said je pokazao i danas, pored svega, da je nas najbolji igrac. Steta bi bilo da se zbog odnosa koji imaju prema njemu strucni stab, a taj odnos ocigledno nije ok, izgubimo jednog ovakvog igraca
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 02 mar 2022, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 02 mar 2022, 20:56

Nije tacno, stoji sto sam rekao. Da je posten ne bi se vratio iz simin hana
Jos bira utakmice!? Vozdra
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 02 mar 2022, 20:58

antisisoja1919 je napisao/la:
02 mar 2022, 20:53
Druze, posto sam samo ja i jos neko, ne znam tacno ko, spomenuo Saida, pa si mozda skontao da ga kritikujem. Pogresno si onda skontao. Ja Saida branim. Neko je vec rekao da se Saidu ocigledno diktira koje utakmice smije igrat, a koje ne (jedino ako sam ja pogresno protumacio poentu koemntara). Da se ne pita samo njega. Said je pokazao i danas, pored svega, da je nas najbolji igrac. Steta bi bilo da se zbog odnosa koji imaju prema njemu strucni stab, a taj odnos ocigledno nije ok, izgubimo jednog ovakvog igraca
Bravo, ja kažem da su svi ko Said gdje bi nam kraj bio. Ovom zadnjom rečenicom si poentirao svu pricu.
Sloboda je moja nacija

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 02 mar 2022, 20:59

MakabiTuzla je napisao/la:
02 mar 2022, 20:56
Nije tacno, stoji sto sam rekao. Da je posten ne bi se vratio iz simin hana
Jos bira utakmice!? Vozdra
Dobro ti znaš. Pozdrav
Sloboda je moja nacija

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 02 mar 2022, 21:01

I za ovo oni primaju platu ljudi moji

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 mar 2022, 21:50

desperados je napisao/la:
02 mar 2022, 21:01
I za ovo oni primaju platu ljudi moji
Ni meni se ne svidja danasnji pristup, al probaj okvirno stavit na papir plate nasih prvih 11 i prvih 11 Sarajeva i TCa i vidices da je razliks puno veca nego razlika koja je vidjena na terenu.

Nas je problem sto imamo taj kvalitet koji imamo je baziran na 5-6 igraca i cim jedan od tih igraca iskoci mi da bi to nadomjestili moramo mijenjat sistem kompletno. Danas si morao imat 2 defanzivna vezna i Balica si probao pokrit Dzenisom i odma ti se naprijed koncepcija raspada, falio je neko uz Hadzica, tu se nije snasao Mehmedovic a Sasa jos uvijek nije 100% spreman kao ni Veseli il Abid.

Sto se tice Saida, njegovu fudbalsku inteligenciju nema nijedan igrac u PL siguran sam, al problem je njegovo tijelo on sto pokusa i ima u glavi u momentu ne mogu noge uradit, druga stvar on je igrac trenutno za jedan pravac, cim nemamo loptu on je igrac manje i on moze igrat kad i ako budemo nekog napadali i pritiskali (tipa Radnik jesenas).

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 mar 2022, 21:52

02 mar 2022, 20:58
Bravo, ja kažem da su svi ko Said gdje bi nam kraj bio. Ovom zadnjom rečenicom si poentirao svu pricu.
A sto ne igra Devedzic, jel karisik stvarno tako dobar stoper :?:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 02 mar 2022, 22:51

FKBilder je napisao/la:
02 mar 2022, 21:52

Malac opasno ispada, i često se ne zna postaviti. Mnogo nas je golova koštao kad je igrao. Drag mi je momak ali jbg, treba biti realan. Dabogda bio Rio Ferdinand od njega, ali...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 mar 2022, 22:58

Ne treba grijesit duse, Karisik je prvu polovinu jeseni odlican bio. Ima par gresaka ali koji stoper nema. Ja bi Devedzica jer svakako gubimo pa nek dijete skuplja minute.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 02 mar 2022, 23:21

FKBilder je napisao/la:

Karisik je iskusan prekaljen, a Devedžić treba jos pure jesti, mada slazem se sa konstatacijom da u ovim uslovno slabijim utakmicama treba dobiti priliku. Da li jos ima nesto u pozadini zaista nisam upucen.
Sloboda je moja nacija

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 mar 2022, 23:45

Sky9 je napisao/la:
02 mar 2022, 22:51
FKBilder je napisao/la:

Malac opasno ispada, i često se ne zna postaviti. Mnogo nas je golova koštao kad je igrao. Drag mi je momak ali jbg, treba biti realan. Dabogda bio Rio Ferdinand od njega, ali...
Ma i Karisik je imao gresaka koje su nas direktno golova kostali, a vecinom smo to svi presutili. Stoper je zafrkana pozicija i tu moras bas istrpit igraca. A Devedzicu bi igranje sa Jusom pravo godilo. Ako hoces da dobijes igraca moras ga istrpit, a ne dobija se igrac tako sto skoro nema minutaze.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot] i 1 gost.