FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prekaljeni iskusni stoper koji nas je isto tako kostao bodova direktno svojom krivicom.
Ne zna se postaviti, vrlo cesto ispada i jako je trom igrac, spor. U skoku los do bola,lose se postavlja kod prekida...Ali njemu se to nekako zaboravlja dok se jedan tinejdzer proziva...
Eto tako iskusnog ja ga nabijem, neka se prestane baviti fudbalom, za Devedzica bar ima nade da ce biti bolji.
Spic napadac, ofanzivno krilo minimum (zavisi sta je igro kroz karijeru)igra ti zadnjeg veznog.....Ma stavi ga na gol majstore ba, na gol....
Sjecal se ko ba utakmice kada igrasmo bez stopera, a stoper ti sjedi na klupi.....
Said, Veseli, Abid trebaju igrati ranije i treba napasti ganjati gol i rezultat, bus mozes i kasnije parkirati pred gol....
Ekipa je vodjena amaterski i ja se ibretim odkud mi u sredini tabele, ibretim se....Saleta se gusi, ne mozes ti igrati bunker i ocekivati da neko igra, zabija, asistira. Bega ti najbolji stijelac ekipe bio polomi se na zadnjem veznom. Said ti uvjek igra kada gubis, svaka mu cast na volji da i potrci....
Svasta bi jos rekao ali svaki put sebi kazem sto ce ti to ba, nece nikada biti bolje sto se nerviras....Ali jace od mene, dzaba.
Mladen mora ici pa neka Jaha vodi ekipu do kraja, covjek mora letiti iz kluba.
Ne zna se postaviti, vrlo cesto ispada i jako je trom igrac, spor. U skoku los do bola,lose se postavlja kod prekida...Ali njemu se to nekako zaboravlja dok se jedan tinejdzer proziva...
Eto tako iskusnog ja ga nabijem, neka se prestane baviti fudbalom, za Devedzica bar ima nade da ce biti bolji.
Spic napadac, ofanzivno krilo minimum (zavisi sta je igro kroz karijeru)igra ti zadnjeg veznog.....Ma stavi ga na gol majstore ba, na gol....
Sjecal se ko ba utakmice kada igrasmo bez stopera, a stoper ti sjedi na klupi.....
Said, Veseli, Abid trebaju igrati ranije i treba napasti ganjati gol i rezultat, bus mozes i kasnije parkirati pred gol....
Ekipa je vodjena amaterski i ja se ibretim odkud mi u sredini tabele, ibretim se....Saleta se gusi, ne mozes ti igrati bunker i ocekivati da neko igra, zabija, asistira. Bega ti najbolji stijelac ekipe bio polomi se na zadnjem veznom. Said ti uvjek igra kada gubis, svaka mu cast na volji da i potrci....
Svasta bi jos rekao ali svaki put sebi kazem sto ce ti to ba, nece nikada biti bolje sto se nerviras....Ali jace od mene, dzaba.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Bravo. To sam i zaboravio. Zamisli onda kako psihicki sve to podnosi momak? On od stopera vraca Kurtu i Civu na stopera. Da onda budes spreman da odigras na nivou utakmicu, ma malo sutra. Ako vec momak nije kvalitet za nas, ako Ziozovic tako smatra, raskines ugovor i pustis momka, a ne da mu unistavas ovako karijeru. Trpili smo Saleta doktora, a da ne trpimo Kenina.FKBilder je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:00Prekaljeni iskusni stoper koji nas je isto tako kostao bodova direktno svojom krivicom.
Da ne bude da sam simpatizer Kenina, samo me boli nepravda prema svakom od nasih momaka koju trpe i uvijek cu bit na njihovoj strani. Jer ako hocemo da ovim momcima Sloboda nesto znaci i ostane u lijepom sjecanju, ovim stvarima sto im se rade se mora stat u kraj
Volim tebe, više od sebe
Prvi sam pisao već nakon nekoliko kola (kad smo pobjeđivali
) da je trener kar.ina, i da ga treba mijenjati. Svi su ovdje napadali. Eh jeb.aji ga sad...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Momci kako vidim sve ste več odprilike dobro utvrdili. Zasto nebi pokusao ovaj naš velik mag sa tri pozadi, da Devedzic igra u paru sa ovom dvojicom, da se Osmić makne sa beka jer nema tu hljeba od njega. Hadzic je u 2 tekme izgubio 20 duela, ne može meda, najbolji špic kojeg imamo je definitivno Ramić, u manje od 600min je dao 3gola, da igramo samo malo ofanzivnije dao bi 6-7 siguran sam, treba u ovakoj ekipi doč do toga da sebi napraviš šansu...
A najbitnija stvar veliki mag je odavno izgubio svlačionicu, igrači ga ne mogu smislit, ni njega ni Jahe, svima psuje, galami, sprda igrace uvede pa ih u istoj tekmi izvede itd...jednostavno ljubav pukla ako je ikad i bilo ljubavi na toj relaciji, svi igrači su više volili Gradu i govorili čak kako je predobar, da hoče sa svima dobar i fer odnos da ima, da treniranje ima smisla, da je puno bolja atmosfera vladala itd...a ovo je definitvno provjerena info iz "prve ruke".
A najbitnija stvar veliki mag je odavno izgubio svlačionicu, igrači ga ne mogu smislit, ni njega ni Jahe, svima psuje, galami, sprda igrace uvede pa ih u istoj tekmi izvede itd...jednostavno ljubav pukla ako je ikad i bilo ljubavi na toj relaciji, svi igrači su više volili Gradu i govorili čak kako je predobar, da hoče sa svima dobar i fer odnos da ima, da treniranje ima smisla, da je puno bolja atmosfera vladala itd...a ovo je definitvno provjerena info iz "prve ruke".
Haris
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Jos da dodam. U ovoj ekipi Slobode je najteze bit stoper. Jer ovdje stoperi 70% vremena trpe pritisak. Mi nemamo sredinu koja je u stanju 20 od 90 minuta kontrolisat utakmicu i posjed. Ovi stoperi da igraju u ekipi tipa Velez, ne bi imali ni priblizno ovoliko posla kao kod nas. Primili bi mozda 1-2 gola u 5 utakmica
Volim tebe, više od sebe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ovo je sasvim ocekivan rasplet. Jer svako ko prati fudbal i moze procitat igraca, mogao je to primjetiti. Ja sam samo par utakmica pratio Veselinovica i kako na njemu ostri q. Posalje covjeka na poluvremenu na zagrijvanje i onda ga uvodi minut do kraja. To ti je samo put do propasti. Tako gubis kontrolu svlacionice i mogucnost da ti neki igrac dodje u klub. Jer nikom od igraca nije u cilju da ga neki trener maltretira i pravim budalom, pogotovo ne u trenutnoj Slobodi za realno male pareamkeivke je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:27Momci kako vidim sve ste več odprilike dobro utvrdili. Zasto nebi pokusao ovaj naš velik mag sa tri pozadi, da Devedzic igra u paru sa ovom dvojicom, da se Osmić makne sa beka jer nema tu hljeba od njega. Hadzic je u 2 tekme izgubio 20 duela, ne može meda, najbolji špic kojeg imamo je definitivno Ramić, u manje od 600min je dao 3gola, da igramo samo malo ofanzivnije dao bi 6-7 siguran sam, treba u ovakoj ekipi doč do toga da sebi napraviš šansu...
Volim tebe, više od sebe
antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:32Ovo je sasvim ocekivan rasplet. Jer svako ko prati fudbal i moze procitat igraca, mogao je to primjetiti. Ja sam samo par utakmica pratio Veselinovica i kako na njemu ostri q. Posalje covjeka na poluvremenu na zagrijvanje i onda ga uvodi minut do kraja. To ti je samo put do propasti. Tako gubis kontrolu svlacionice i mogucnost da ti neki igrac dodje u klub. Jer nikom od igraca nije u cilju da ga neki trener maltretira i pravim budalom, pogotovo ne u trenutnoj Slobodi za realno male pareamkeivke je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:27Momci kako vidim sve ste več odprilike dobro utvrdili. Zasto nebi pokusao ovaj naš velik mag sa tri pozadi, da Devedzic igra u paru sa ovom dvojicom, da se Osmić makne sa beka jer nema tu hljeba od njega. Hadzic je u 2 tekme izgubio 20 duela, ne može meda, najbolji špic kojeg imamo je definitivno Ramić, u manje od 600min je dao 3gola, da igramo samo malo ofanzivnije dao bi 6-7 siguran sam, treba u ovakoj ekipi doč do toga da sebi napraviš šansu...
Pogledaj kome repliciraš
Zaboravio se momak ulog. sa drugog profila, koji li mu je nick pod kojim piše kao navijač Slobode?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
antisisoja1919
- Kontakt:
hahaha mozda je doso tobeSky9 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:34antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:32Ovo je sasvim ocekivan rasplet. Jer svako ko prati fudbal i moze procitat igraca, mogao je to primjetiti. Ja sam samo par utakmica pratio Veselinovica i kako na njemu ostri q. Posalje covjeka na poluvremenu na zagrijvanje i onda ga uvodi minut do kraja. To ti je samo put do propasti. Tako gubis kontrolu svlacionice i mogucnost da ti neki igrac dodje u klub. Jer nikom od igraca nije u cilju da ga neki trener maltretira i pravim budalom, pogotovo ne u trenutnoj Slobodi za realno male pareamkeivke je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:27Momci kako vidim sve ste več odprilike dobro utvrdili. Zasto nebi pokusao ovaj naš velik mag sa tri pozadi, da Devedzic igra u paru sa ovom dvojicom, da se Osmić makne sa beka jer nema tu hljeba od njega. Hadzic je u 2 tekme izgubio 20 duela, ne može meda, najbolji špic kojeg imamo je definitivno Ramić, u manje od 600min je dao 3gola, da igramo samo malo ofanzivnije dao bi 6-7 siguran sam, treba u ovakoj ekipi doč do toga da sebi napraviš šansu...
A najbitnija stvar veliki mag je odavno izgubio svlačionicu, igrači ga ne mogu smislit, ni njega ni Jahe, svima psuje, galami, sprda igrace uvede pa ih u istoj tekmi izvede itd...jednostavno ljubav pukla ako je ikad i bilo ljubavi na toj relaciji, svi igrači su više volili Gradu i govorili čak kako je predobar, da hoče sa svima dobar i fer odnos da ima, da treniranje ima smisla, da je puno bolja atmosfera vladala itd...a ovo je definitvno provjerena info iz "prve ruke".![]()
Pogledaj kome replicirašNeka podvojena ličnost, malo Sloboda, malo ssh, wtf je ovo??
Zaboravio se momak ulog. sa drugog profila, koji li mu je nick pod kojim piše kao navijač Slobode?![]()
Volim tebe, više od sebe
-
DoktorIgrice
- Kontakt:
Prvenstveno, ne vidim zasto je okidac za ovu raspravu oko Karisika bila tek sad ova utakmica jer je nije odigrao ni bolje ni losije nego ostale, ali se itekako slazem da je tema na mjestu i trebalo je i ranije otvoriti.
To za direktne krivce za gol vezano za obojicu mozete baciti u vodu, stoperi na Evropskom nivou prave greske ali im ekipe ne igraju na jedan gol koji ce se nekako uvaliti ili ne uvaliti nego igras fudbal pa primis 1 ali das 2 ili vise.
Logicno je da ce tad samo stoperi bit krivi pa bio to Karisik ili Devedzic nije ni bitno s tog aspekta, a gdje je to odakle je dosao neki gol i na koji nacin...
Evo da uzmes primjer Mujakica koji je eto kao igrao po toj Evropi i nije bio na nekom nivou u ovoj utakmici, u Slobodi bi bio prelos garantujem i on i ne znam ko da dodje, tako da gledajuci igre Devedzica u kakvoj je ekipi odlican je.
Medjutim, ovdje postoje neke druge stvari koje su diskutabilne.
Za mene je Devedzic odigrao solidno utakmice u prosloj polusezoni i ne znam zasto je sklonjen a ima za mene vise prednosti od Karisika, ima bolju konstituciju, bolji je defanzivno a u skoku pogotovo, brzi je, mladji je, ima prostor za napredak.... Istina jest da je imao kikseva, ali ima ih svaki stoper, a dio razloga za to sam vec naveo i ono sto mora popraviti je igra nogom i igra prema naprijed.
Ja ne vidim nijedan od prethodno navedenih faktora u kojem je Karisik bolji?
Iskusniji je i sta mu je to donijelo u svim ovim utakmicama?? Igra nogom i igra prema naprijed nista posebno itd.
Kako sam ja shvatio, imas 2 igraca na jednoj poziciji koja su eto hajmo rec iste ili priblizne kvalitete al ti stavljas igraca od 35(došao ove sezone) umjesto od 21 godinu(prošao kompletan omladinski pogon kluba) i hoces da prodas nekog i da klub zivi od prodaje igraca i alibi za to sve ti je da je ovaj iskusniji(nista mu iskustvo nije donijelo) a ne stavljas mladjeg(zamjeraju mu se greske koje se iskusnom ne zamjeraju) i na kraju krajevaimas iste rezultate kojeg god stavio... Ima logike...
Sarajevo pocelo utakmicu protiv Slobode sa 10 igraca koji su prosli omladinski pogon a imaju privatni kapital u klubu...
Mladost parirala svima sa mladim igracima i na kraju prodala 4 igraca, od kojih je jedan Hadzic i nama ne valja nakon 2 utakmice... Pri tome se dala sloboda i podrska tim mladim igracima i nije im se nabijala na nos svaka greska i jedva cekalo da se proziva sa klupe.
To za direktne krivce za gol vezano za obojicu mozete baciti u vodu, stoperi na Evropskom nivou prave greske ali im ekipe ne igraju na jedan gol koji ce se nekako uvaliti ili ne uvaliti nego igras fudbal pa primis 1 ali das 2 ili vise.
Logicno je da ce tad samo stoperi bit krivi pa bio to Karisik ili Devedzic nije ni bitno s tog aspekta, a gdje je to odakle je dosao neki gol i na koji nacin...
Evo da uzmes primjer Mujakica koji je eto kao igrao po toj Evropi i nije bio na nekom nivou u ovoj utakmici, u Slobodi bi bio prelos garantujem i on i ne znam ko da dodje, tako da gledajuci igre Devedzica u kakvoj je ekipi odlican je.
Za mene je Devedzic odigrao solidno utakmice u prosloj polusezoni i ne znam zasto je sklonjen a ima za mene vise prednosti od Karisika, ima bolju konstituciju, bolji je defanzivno a u skoku pogotovo, brzi je, mladji je, ima prostor za napredak.... Istina jest da je imao kikseva, ali ima ih svaki stoper, a dio razloga za to sam vec naveo i ono sto mora popraviti je igra nogom i igra prema naprijed.
Iskusniji je i sta mu je to donijelo u svim ovim utakmicama?? Igra nogom i igra prema naprijed nista posebno itd.
Kako sam ja shvatio, imas 2 igraca na jednoj poziciji koja su eto hajmo rec iste ili priblizne kvalitete al ti stavljas igraca od 35(došao ove sezone) umjesto od 21 godinu(prošao kompletan omladinski pogon kluba) i hoces da prodas nekog i da klub zivi od prodaje igraca i alibi za to sve ti je da je ovaj iskusniji(nista mu iskustvo nije donijelo) a ne stavljas mladjeg(zamjeraju mu se greske koje se iskusnom ne zamjeraju) i na kraju krajevaimas iste rezultate kojeg god stavio... Ima logike...
Sarajevo pocelo utakmicu protiv Slobode sa 10 igraca koji su prosli omladinski pogon a imaju privatni kapital u klubu...
Mladost parirala svima sa mladim igracima i na kraju prodala 4 igraca, od kojih je jedan Hadzic i nama ne valja nakon 2 utakmice... Pri tome se dala sloboda i podrska tim mladim igracima i nije im se nabijala na nos svaka greska i jedva cekalo da se proziva sa klupe.
3-5-2....
Jaka sredina i brzi kontranapadi. Nazad Jusic, Devedzic,Kapetanovic.
U sredini Maksa, Balic, Husejnovic, desno Veselinovic,lijevo Abid i u napad Ramic i Beganovic...
Nije atomska fizika, naravno ovo je otprilike moj sastav koliko sam ljut i frustriran ne znam ni koga imamo jos od igraca
Ekipa koja moze igrati 60-70 minuta ofanzivnog fudbala (koliko je to moguce)...Mora se napasti i svatiti da bez golova nema pobjeda ni bodova, a ne gurati spica na zadnjeg veznog.....
Za Karisika neki od nas pisu odavno i upozoravamo na mnoge stvari ali dzaba.
U sredini Maksa, Balic, Husejnovic, desno Veselinovic,lijevo Abid i u napad Ramic i Beganovic...
Nije atomska fizika, naravno ovo je otprilike moj sastav koliko sam ljut i frustriran ne znam ni koga imamo jos od igraca
Ekipa koja moze igrati 60-70 minuta ofanzivnog fudbala (koliko je to moguce)...Mora se napasti i svatiti da bez golova nema pobjeda ni bodova, a ne gurati spica na zadnjeg veznog.....
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Hajd i ti si slabo aktivan, al da se ne lazemo, vecina stvari sto si rekao je na mjestu.U 90% stavri se slazem s tobom. Sad na kraju ovo za Hadzica, ne znam sta bih rekao, meni licno ne cini se da ce se uklopit u ovu ekipu, a i ovih par sansi sto je imao, morao je bolje reagovat. Da li mu ne odgovara nas sistem igre, gdje on svojom konstitucijom ne moze odgovorit zadatku, al to je trebao odma da skonta onaj ko ga je predlozio i doveo, ili sta vec to ne znam. Al za sve prethodno napisano, ne bih nista ni dodao ni oduzeo, istog sam misljenjaDoktorIgrice je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:50Prvenstveno, ne vidim zasto je okidac za ovu raspravu oko Karisika bila tek sad ova utakmica jer je nije odigrao ni bolje ni losije nego ostale, ali se itekako slazem da je tema na mjestu i trebalo je i ranije otvoriti.
Volim tebe, više od sebe
-
DoktorIgrice
- Kontakt:
Ja mislim da treba Ilica stavit, koji ne lici na igraca a isto je uzimao mjesto nasem igracu od kojeg nije bolji i ne zna hodat po terenu, pravio kikseve itd. I gdje je on sad? Sutra ce i Karisik tako, a mogao si imat izgradjenog igraca dosad ili vec prodatog. Samo u Slobodi stoperski tandem ima 70 godina starosti i 40 staza.FKBilder je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:533-5-2....
Nije atomska fizika, naravno ovo je otprilike moj sastav koliko sam ljut i frustriran ne znam ni koga imamo jos od igraca![]()
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Eto mi "fudbalski laici" u odnosu na Mladena vi vjerovatno bolju postavu napravili. Izgleda vise mi sa teme imamo osjecaja za formaciju i taktiku nego uvazeni gospodin.FKBilder je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:533-5-2....
Nije atomska fizika, naravno ovo je otprilike moj sastav koliko sam ljut i frustriran ne znam ni koga imamo jos od igraca![]()
Ma da ne bude da je samo Karisik kriv, problem je ovdje u onom ko od Karisika ne vidi dalje, a prosipa navijacima drugu pricu. Sto vec neko rece, kad vec znas da ne mozes ni gore ni dole, navodno prioritet je igranje mladih igraca, sto onda se to ne ispostuje. Da nema pravila U21, ne bi ni Kapetanovic igrao, a Osmic bi igrao samo jer nema alternativu za njegovu poziciju, jer ocigledno Harunu ne vjeruje, iako mu ne daje sansu da se momak pokaze.
Volim tebe, više od sebe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Bukvic(GK)
Jusa (CB), Kenin (CB), Civa (CB)
Balic (DMF), Kurta (DMF)
Dzenis/Said/Fedor (AMF)
Osmic/Abid (RMF) Sasa/Veseli (LMF)
Ramic (CF) Hadzic (CF)

Jusa (CB), Kenin (CB), Civa (CB)
Balic (DMF), Kurta (DMF)
Dzenis/Said/Fedor (AMF)
Osmic/Abid (RMF) Sasa/Veseli (LMF)
Ramic (CF) Hadzic (CF)

Volim tebe, više od sebe
Ne moze 352 u ovoj ligi jer igraci ne znaju osnove fudbala a kamo li egzibicije sa egzoticnim taktikama.
Mladena voljeli ili ne, vecina stvari nije do njega vec do nekvalitete igraca. Trebamo praviti pritisak da djeca igraju cim se malo, nadam se, odvojimo od price opstanka. Necu ni ici na Tusanj ako cu u nebitnim utakmicama gledati Predragovica i Karisika. Kao s Petrovicem ili Nalom, zadnjih par utakmica kad nam je nebitan rezultat oni djuturume u prvih 11.
Mladena voljeli ili ne, vecina stvari nije do njega vec do nekvalitete igraca. Trebamo praviti pritisak da djeca igraju cim se malo, nadam se, odvojimo od price opstanka. Necu ni ici na Tusanj ako cu u nebitnim utakmicama gledati Predragovica i Karisika. Kao s Petrovicem ili Nalom, zadnjih par utakmica kad nam je nebitan rezultat oni djuturume u prvih 11.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Znam vama je to sve nemoguča misija i ludilo u glavi..al ja bi bio najsretniji da tabela ovako izgledaantisisoja1919 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:37hahaha mozda je doso tobeSky9 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:34antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:32
Ovo je sasvim ocekivan rasplet. Jer svako ko prati fudbal i moze procitat igraca, mogao je to primjetiti. Ja sam samo par utakmica pratio Veselinovica i kako na njemu ostri q. Posalje covjeka na poluvremenu na zagrijvanje i onda ga uvodi minut do kraja. To ti je samo put do propasti. Tako gubis kontrolu svlacionice i mogucnost da ti neki igrac dodje u klub. Jer nikom od igraca nije u cilju da ga neki trener maltretira i pravim budalom, pogotovo ne u trenutnoj Slobodi za realno male pare![]()
Pogledaj kome replicirašNeka podvojena ličnost, malo Sloboda, malo ssh, wtf je ovo??
Zaboravio se momak ulog. sa drugog profila, koji li mu je nick pod kojim piše kao navijač Slobode?![]()
. Al opet ko god da je, mislim da je sve u pravu. I makar nam ne proziva Slobodu kao neki seljacici
1.TC
2.Sloboda
3.Sarajevo
4.Željo
5.Velež
...
12.Borac
Izvinite ako kome ovo nije po volji, samo sam želio ukazat na probleme u ekipi, jer neče ovo izač na dobro ako Žižke ovako nastavi...Sportski pozdrav svima vama.
Haris
Ocigledno su potrebne drasticne promjene u formaciji i taktici, jer ovako ne ide. Da li je Mladen to spreman priznati i nesto promijeniti, vidit cemo.
Meni najvise smeta guranje igraca na pozicije koje im nisu prirodne. Civic na stopera, Dzenis na zadnjeg veznog, Mehmedovic na krilo itd.
Meni najvise smeta guranje igraca na pozicije koje im nisu prirodne. Civic na stopera, Dzenis na zadnjeg veznog, Mehmedovic na krilo itd.
Jedan grad, jedna ljubav!
Jos danas Zizovicu dati otkaz ako je moguce, protiv Posusja ce opet parkirati autobus i kad ga primimo
opet ganjaj rezultat kao i u svim dosadasnjim utakmicama.....pogresno sve, od taktike do tumbanja igraca na njihovim neprirodnim pozicijama....sve sto radi ne radi za Slobodu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
donekle se i slazem, ne bi bilo lose da Mladen odleti, da se vidi da se nece sustinski nista promijeniti, pa da se pocnu adresirati pravi problemi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
I drugi klubovi bukvalno plivaju u gofnima pa ekipe igraju i pravi se neki rezultat. Yebem ja to vise, ne pije vode.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑03 mar 2022, 12:12donekle se i slazem, ne bi bilo lose da Mladen odleti, da se vidi da se nece sustinski nista promijeniti, pa da se pocnu adresirati pravi problemi
Imas u ekipi Bukvica, Civica, Saida, Veselinovica, Beganovica, Abida, i ne mozes smislenu akciju napraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.