Ali ona priča na početku kad onaj pajdo priča kako su oni u Vukovaru navlačili, pa uništavali cetnicke tenkove

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ali ona priča na početku kad onaj pajdo priča kako su oni u Vukovaru navlačili, pa uništavali cetnicke tenkove
Samo što su F22 i F35 jedini 5. generacije u aktivnoj upotrebi, Su-57 nije još kako treba ni testiran u borbi, i koliko sam upratio imaju određenih problema sa njim. Do sada je proizvedeno ukupno 14 aviona od toga 10 testnih i 4 serijska. Kineski J-20 je treći avio 5. Generacije u upotrebi, mada se nešto Kinezi ne hvale njime. Rusi su napravili ali im nije sve po planu, a ostali (Koreja, Japan, Turska, Indija, Pakistan) tek rade na njima.
forgempp je napisao/la: ↑03 mar 2022, 00:39Breza 94'
505. Bužimska: 350 ljudi. (Izet Nanić)
Mladićeve snage (sve raspoložive snage VRS-a): 9500 ljudi.
Zadnje riječi u ovom okršaju su bile riječi ratnog zločinca: Braćo Srbi, spašavajte žive glave ko može!
Nije nikakva provokacija već podrška i motiv Ukrajincima koji se u mnogim dijelovima svoje zemlje trenutno nalaze u ovakvoj (gore opisanoj) situaciji.
Slava Ukrajini!
Znali su ali sve političke struje u Ukrajini koje nisu prozapadne i nisu za NATO su godinama bile omražene u zapadnim medijima, te nikako nisu mogle doći na vlast. Došla je njima podobna vlast koja je postala nikad poslušnija onome što danas zovemo "zapad". Pa zamisli da neka zemlja na granici sa SAD-om vodi antiamericku politiku i spaja paktove sa Rusima, šta bi bilo sa te zemlje? Znamo svi. Šta je bilo sa Kube, šta je pokušano u Venecueli do skoro itd. itd. Znamo kako Amerikanci uređuju svoje dvorište, a u tuđem najviše vole ratovat i gurnut nevin narod u rat.
RollingPaper je napisao/la: ↑03 mar 2022, 01:00Znali su ali sve političke struje u Ukrajini koje nisu prozapadne i nisu za NATO su godinama bile omražene u zapadnim medijima, te nikako nisu mogle doći na vlast. Došla je njima podobna vlast koja je postala nikad poslušnija onome što danas zovemo "zapad". Pa zamisli da neka zemlja na granici sa SAD-om vodi antiamericku politiku i spaja paktove sa Rusima, šta bi bilo sa te zemlje? Znamo svi. Šta je bilo sa Kube, šta je pokušano u Venecueli do skoro itd. itd. Znamo kako Amerikanci uređuju svoje dvorište, a u tuđem najviše vole ratovat i gurnut nevin narod u rat.
p.s Najjaci je Bosnjo kad komentarise i osuđuje druge zemlje kao nema demokratije, ovaj diktator itd. ali bosanska kockasta glava ne razumije da on sam živi u demokratskoj državi i da te iste demokratske stranke ga pljačkaju i tjeraju mu djecu iz zemlje. Kao da je demokratija garant stabilne države, pogotov u nepismenoj populaciji poput naše. Mi smo čist primjer da nije.
I ko se javi da podrzi Rusiju normalno nas lazni multietnicar a uvijek drzi stranu agresorimaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 01:07Opet Amerika kriva što je manijak iz Kremlja odlučio napasti suverenu i nezavisnu državu![]()
Dečko ozbiljno me zabrinjavaš.
Prosto pojedinci kao što si ti ne mogu prevaliti u glavi kako mržnja prema cijelom jednom narodu ne znači i antiBiH.legenda reala je napisao/la: ↑03 mar 2022, 01:14I ko se javi da podrzi Rusiju normalno nas lazni multietnicar a uvijek drzi stranu agresorimaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 01:07Opet Amerika kriva što je manijak iz Kremlja odlučio napasti suverenu i nezavisnu državu![]()
Sve dok tebe zabrinjavam dobro je.OldFashioned je napisao/la: ↑03 mar 2022, 01:15Dečko ozbiljno me zabrinjavaš.
Upisi su ti na nivou tinejdžerski, dakle kriv si dok se ne dokaže da si nevin.
Iz cijelog upisa gore, vas dvojica ste totalno pogrešnu pouku izvukli.
Jeste, ja sam za Putina, obožavam Rusiju i svršavam što gine nevin narod u Ukrajini.![]()
Hoćeš svaki tvoj citat meni da ti ovdje javno iznesem pa da se i sam zaprepastiš vlastitim upisima i nemoći da konstruktivno razgovaraš osim nekim poštapalicama iz petog osnovne
Amerika se samo sluzi drugacijom taktikom a rezultat je isti.Nikada nisu odgovarali za svoje zlocine a Rusija ce na celu sa ovim levatom jos mjesecima da ubija u tudjoj zemlji prije nego ista ta Amerika dodje kao konkretni spasioc jer ni njima ne pase da se ovo brzo okonca.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 01:07Opet Amerika kriva što je manijak iz Kremlja odlučio napasti suverenu i nezavisnu državu![]()
Promijeni folove vođo male raje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.