Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 02 mar 2022, 21:06

Moglo bi se zakljucit da su pripreme u Antaliji veoma uspješne i puno bolje rezultate daju od priprema ovdje . Pobjeda Sarajeva , Borca , Veleza , i prošlo kolo isto pobjede tih ekipa . Znaci ipak nije dzaba Antalija .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 mar 2022, 21:09

antisisoja1919 je napisao/la:
02 mar 2022, 21:03
Osttribine je napisao/la:
02 mar 2022, 20:51
Sta je sad problem, nisu sudije po obicaju nego ponasanje pojedinaca na tribini Istok, cirkus, redovna musterija i to ti je to :D
Velež i Igman vec u polufinalu, na dobrom putu Sarajevo i Borac, bice zanimljivo.
Pobjeda vasa cista i zasluzena ko suza. Komentar se striktno odnosi na navijace za koje misle da su izmislili kulturu za sve. Svakog komentariste, a u istom smo kosu svi. Nema potrebe da sa nekim bezveznim stavrima skreces sa te teme
Ma kakva kultura na stadionima u BiH, ali i ne samo u BiH svugdje ima svega, a sa ovim Žižovićem smo na "ratnoj nozi" od onog gostovanja Radnika kad su preležali cijelu utakmicu i primili ga na kraju.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 02 mar 2022, 21:11

amypitar je napisao/la:
02 mar 2022, 20:55
Sta je sad problem, nisu sudije po obicaju nego ponasanje pojedinaca na tribini Istok, cirkus, redovna musterija i to ti je to :D
Velež i Igman vec u polufinalu, na dobrom putu Sarajevo i Borac, bice zanimljivo.
Miske izvlaci
Velez Sarajevo
Igman - Borac.
Polako, dok se odigraju i revanš susreti pa ćemo onda o teorijama zavjere :D

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 mar 2022, 21:12

02 mar 2022, 21:09
antisisoja1919 je napisao/la:
02 mar 2022, 21:03
Pobjeda vasa cista i zasluzena ko suza. Komentar se striktno odnosi na navijace za koje misle da su izmislili kulturu za sve. Svakog komentariste, a u istom smo kosu svi. Nema potrebe da sa nekim bezveznim stavrima skreces sa te teme
Ma kakva kultura na stadionima u BiH, ali i ne samo u BiH svugdje ima svega, a sa ovim Žižovićem smo na "ratnoj nozi" od onog gostovanja Radnika kad su preležali cijelu utakmicu i primili ga na kraju.
Isto tako i mi imamo problem sa Musemicem zbog par njegovih ispada prema navijacima. Ko sto na Kosevu pojedinci prave problem, tako isto i na Tusnju. A kod nas nikad se nije desilo a nit ce se desiti da se takvi pocnu odstranjivati sa stadiona. Tek kada se to desi, moze se ocekivati normalnija atmosfera na svim stadionima
Volim tebe, više od sebe

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 mar 2022, 21:17

02 mar 2022, 21:11
amypitar je napisao/la:
02 mar 2022, 20:55
Miske izvlaci
Velez Sarajevo
Igman - Borac.
Polako, dok se odigraju i revanš susreti pa ćemo onda o teorijama zavjere :D
Velaz je odradio posao 95%
Sarajevo 75 ,% tesko da cemo 2 primiti , a da Sloboda ne primi barem.jedan.Mada sam ubijedjen da cemo ih i tamo dobiti.
Borac 60 % uz Vicu i sudije i Real bi imao problema.Jos kad dodamo da im visi Evropa, iako je kao 3 na tabeli trenutno imaju..

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 02 mar 2022, 21:23

Evo sad slusam dudica i opet konj pocinje da podgrijava atmosferu pred utakmicu sa borcem kako se nada da ce nakon utakmice da se prica o fudbalu a ne o necemu trecem.
I onda mu neko kriv kada prozivaju i svasta mu govore sa tribina. Kako ofirno pravljenje alibija. Ako je vec siguran da ce biti kradja sto nije odma reko ko ce da sudi da potkrijepi svoju pricu.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 02 mar 2022, 21:48

Tanka lištica. Polahko klize ka federalnoj ligi.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 02 mar 2022, 21:52

worchester je napisao/la:
02 mar 2022, 21:23
Evo sad slusam dudica i opet konj pocinje da podgrijava atmosferu pred utakmicu sa borcem kako se nada da ce nakon utakmice da se prica o fudbalu a ne o necemu trecem.
I onda mu neko kriv kada prozivaju i svasta mu govore sa tribina. Kako ofirno pravljenje alibija. Ako je vec siguran da ce biti kradja sto nije odma reko ko ce da sudi da potkrijepi svoju pricu.
Ma bice to dobra utakmica, ne sumnjam u Njegomirovica nimalo
Ti si naša ljubav jedina!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 mar 2022, 21:55

. "Što se tiče isključenja, sudija je mislio da se njemu obraćam, govorio sam svom igraču."
E hajd sve da je tacno ovo sto kaze Zizovic,sta je onda mogao "reci igracu",garant mu je j.ebao nešto najgore sto se teško i smisli, jel sve i da je sudiji bilo oni ne daju tako lako direktne crvene sve i da njima direktno nesto opsujes .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 02 mar 2022, 22:53

bablaz1 je napisao/la:
02 mar 2022, 20:41
Ja ću malo atipično: gledao sam capajebo protiv Slobode. Dva gola iz dva prekida. Na momente su bili opasno agresivni. Odbrana, onako. Mujakić i dupovac su možda najlošiji stoperski par u zadnjih nekoliko sezona (ako se izuzme ovo sa sablićem). Bekovi, onako, mislim da ce igrati ipak hebibovic prije sabanovica. Najlošiji dio su zadnji vezni. djokanovic i vjerovatno palic su osim trke, limitirani u pasu, razigravanju. catakovic onako, ahmetovic nelos. suljic je najopasniji. Danas je igrao krilo mirzin mali i on je najčosija karika. Mislim da ce mozda i hebibovic biti krilo. Ono sto imaju jesu zamjene. Ne gube puno na kvalitetu kad naprave izmjene. Imaju ujednacen roster. Ako su oni danas dali 2 gola iz prekida a mi primili dva od veleza takodje iz prekida, znamo gdje nam prijeti opasnost. Danas oba gola koje su ugurali su bila kao plod srece, ali i dalje su kvalitetni. Što se nas tice borbeno pa sta bude... Bice teska utakmica, ja sam zadovoljan sa minimalnom pobjedom.
Svako ima pravo naravno na svoje vidjenje samo mala ispravka, ne bih se slozio sa ovim dijelom za odbranu, jer je Sarajevo ekipa koja je ove sezone primila najmanje golova uz Zrinjski, a evo i u ove dvije utakmice bez primljenog gola.

Danas je sastav malo kombinovan u ofanzivi i 3 od 6 igraca ne bi trebali poceti derbi (Ahmetovic, Varesanovic, Ramic)
Sretno u subotu, neka bolji pobjedi :thumbup:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 03 mar 2022, 00:18

JavierBosnia je napisao/la:
02 mar 2022, 22:53
bablaz1 je napisao/la:
02 mar 2022, 20:41
Ja ću malo atipično: gledao sam capajebo protiv Slobode. Dva gola iz dva prekida. Na momente su bili opasno agresivni. Odbrana, onako. Mujakić i dupovac su možda najlošiji stoperski par u zadnjih nekoliko sezona (ako se izuzme ovo sa sablićem). Bekovi, onako, mislim da ce igrati ipak hebibovic prije sabanovica. Najlošiji dio su zadnji vezni. djokanovic i vjerovatno palic su osim trke, limitirani u pasu, razigravanju. catakovic onako, ahmetovic nelos. suljic je najopasniji. Danas je igrao krilo mirzin mali i on je najčosija karika. Mislim da ce mozda i hebibovic biti krilo. Ono sto imaju jesu zamjene. Ne gube puno na kvalitetu kad naprave izmjene. Imaju ujednacen roster. Ako su oni danas dali 2 gola iz prekida a mi primili dva od veleza takodje iz prekida, znamo gdje nam prijeti opasnost. Danas oba gola koje su ugurali su bila kao plod srece, ali i dalje su kvalitetni. Što se nas tice borbeno pa sta bude... Bice teska utakmica, ja sam zadovoljan sa minimalnom pobjedom.
Svako ima pravo naravno na svoje vidjenje samo mala ispravka, ne bih se slozio sa ovim dijelom za odbranu, jer je Sarajevo ekipa koja je ove sezone primila najmanje golova uz Zrinjski, a evo i u ove dvije utakmice bez primljenog gola.

Danas je sastav malo kombinovan u ofanzivi i 3 od 6 igraca ne bi trebali poceti derbi (Ahmetovic, Varesanovic, Ramic)
Sretno u subotu, neka bolji pobjedi :thumbup:
Zaključci:
- Capajebo
- Štoperski par najgori u zadnjih nekoliko sezona
- Hebibović prije Šabanovića
- Vezni red najslabija karika
Očekivanja:
- Minimalna pobjeda Želje na derbiju

Capajebo može napisati samo neki omladinac jer to se ne pise nema veze jel rijec o gradu, klubu ili necemu trecem
Što se stopera tiče ovo je nevjerovatna glupost. Mujakić i Dupovac/Lazić nisu primili gola u ove dvije utakmice, nisu neki protivnici pa haj ali su ljudi osvojili duplu krunu i dobili taj isti derbi na grbavici 0:3.
Hebib ispred Šabana ne ide da ga yebeš
Vezni red je večeras bio slabiji jer su igrali Ramić i Đokanović koji u tandemu neće sigurno zaigrati na derbiju.

Samo mi nije jasno ako je sve kako je napisao kako će onda na derbiju biti 0:2 :?:

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 03 mar 2022, 00:28

worchester je napisao/la:
02 mar 2022, 21:23
Ne vidim sta je lose rekao, skoro svaki put do sad se pricalo o necemo drugom. Gigovic, upad navijaca itd, najmanje je bilo o fudbalu

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 03 mar 2022, 07:11

Pa nisu navijaci borca upali na teren!
Tako se ne smiruju tenzije izmedju dva kluba vec bas obratno.
Nakon prvog kola i velikog broja sudijskih propusta cak i u korist veleza vi opet potencirate i prejudicirate da ce sudjenje biti tendeciozno samo sto ce razlika biti u tome da ovo kolo svi furaju pricu da je sudjenje generalno lose i da niko s namjerom nije ostecen,dok ako kojim slucajem na borac velez bude neka greska odma ce biti da se sve unaprijed znalo,da treba bojkotovati ligu.........samo me zanima sta ce biti nakon utakmice kada sve prodje kako treba!? Pricati pricu da je sudjenje bilo ok jer se ma vrijeme pocelo upozoravati na to je debilno.
Dripacka prica od dripca

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 03 mar 2022, 10:46

Hvala na pitanju u dalje smo 1. !
p.s. jel se Adela oćitovala ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 mar 2022, 13:36

Vidi zapadnomostarskih heroja, imaju novu žrtvu za javno iživljavanje, ženu koja nema pojma ni šta priča ni šta radi. Vazda ste bili junaci i frajeri.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 03 mar 2022, 13:37

Balorda je napisao/la:
03 mar 2022, 13:36
Vidi zapadnomostarskih heroja, imaju novu žrtvu za javno iživljavanje, ženu koja nema pojma ni šta priča ni šta radi. Vazda ste bili junaci i frajeri.
Zato se guzi okolo ko da sve zna :mrgreen:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 mar 2022, 13:38

Ma boli me qrko za nju, nevažna potpuno, gledam ove debile kako se redovno nakače na pojedince "s druge strane Neretve" i jašu kolektivno. A sve glupan do glupana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 03 mar 2022, 14:21

Balorda je napisao/la:
03 mar 2022, 13:38
Ma boli me qrko za nju, nevažna potpuno, gledam ove debile kako se redovno nakače na pojedince "s druge strane Neretve" i jašu kolektivno. A sve glupan do glupana.
A skakaĆi ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 03 mar 2022, 15:22

Truba1905burazeru je napisao/la:
03 mar 2022, 14:21
Balorda je napisao/la:
03 mar 2022, 13:38
A skakaĆi ?
A Gej-Zidov ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 03 mar 2022, 16:00

KONTRASVIH je napisao/la:
03 mar 2022, 15:06
Niste normalni ako mislite da ih smije vise od trojice biti u grupi na istoku. Ovako se smiju provlaciti kad hoce i gdje hoce.
EVROPA
:mrgreen:
Strasni ratnici sa juga :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.