Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ogromno postovanje za Sumy 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo me zanima da li bi se Europa i ostali svijet ovako udruzili, da su napadnuti Gruzija ili Kazastan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Marsal
- Kontakt:
To sad nije bitno.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 10:26Samo me zanima da li bi se Europa i ostali svijet ovako udruzili, da su napadnuti Gruzija ili Kazastan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne bi se Gruzija ili Kazahszan mogli ovako oduprijeti ruskom politickom uticaju kao sto je Ukrajina prije rata.ElCartel11 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 10:26Samo me zanima da li bi se Europa i ostali svijet ovako udruzili, da su napadnuti Gruzija ili Kazastan.
Ukrajina je ogromna drzava i dovoljno suverena da ne dozvoli da se napad izmanipulise kao nesto drugo nego ono sto jeste-invazija. Zato kad je svijet jasno vidio sta je u pitanju, otud ovakva reakcija.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- svrakino1921
- Kontakt:

Na tvrdnju novinara da su Ukrajinci brojčano i oružano nadjačani i pitanje je "da li možda precjenjujemo njihovu mogućnost da zadrže ruske snage u napredovanju", Amanpour je odgovorila da je svjedočila da je to moguće.
"Svjedočila sam ovome u Sarajevu 90-ih. Svi su otpisali Sarajevo. Bili su brojčano i oružano nadjačani. Čak su imali UN-ov embargo na oružje. Vezali su im ruke iza leđa. Dok su srpskim separatistima oružje dostavljali Srbija i Rusija i svi ostali koji su ih podržavali. Uprkos svemu tome, Sarajevo nije palo, a ništa nije dobilo od Zapada", kazala je Amanpour.
HVALA KRALJICE
- Tristan
- Kontakt:
Stanje od sinoc

Jutros

Jutros
Ruske oružane snage stigle su do Voznesenska.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Sad će Rusi moći da biraju između RT vijesti i Rossija 24 vijesti ili možda Informera ...Ekho Moskvy radio station, one of Russia’s last remaining liberal media outlets, has been dissolved by its board after coming under pressure over its coverage of the war in Ukraine, its editor said on Thursday.
The station, one of the leading news and current affairs channels in Russia, had been taken off the air two days earlier, Reuters reported.
“The Ekho Moskvy board of directors has decided by a majority of votes to liquidate the radio channel and the website of Ekho Moskvy,” the Ekho Moskvy editor-in-chief, Alexei Venediktov, said on the messaging app Telegram.
The move came after the prosecutor general’s office demanded this week that access be restricted to Ekho Moskvy and the TV Rain online news channel over their coverage of the conflict.
The prosecutor said its move was prompted by their websites’ “targeted and systematic posting ... of information calling for extremist activities, violence and deliberately false information about the actions of Russian forces as part of a special operation” in Ukraine.
Russia rejects the term invasion, and says its actions are not designed to occupy territory but to destroy Ukraine’s military capabilities and capture what it regards as dangerous nationalists - a pretext rejected by Ukraine and the west as baseless propaganda.
Ekho Moskvy said on Tuesday that the accusations against it were baseless and offensive, and it would fight them in the courts.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta covjek uradi od drzave zbog fakin Ukrajine, kao da je otkrio Vibranijum pa ovoliko zrtvuje svoju drzavu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ASD
- Kontakt:
Rusija bi znači mogla prvo da se spoji sa Pridnjestrovljeom sjevernije kako bi odsjekli Odessu od ostatka teritorije.
Lik fakat uzeo rusku propagandnu kartu kao mjerodavnu 

- ASD
- Kontakt:
Ova prva je propaganda. Vidi se na istoku i sjeveru.
Dok mi ova druga djeluje dobro. Vidim da su realno naslikali stanje oko Mykolaiva.
Dok mi ova druga djeluje dobro. Vidim da su realno naslikali stanje oko Mykolaiva.
- ASD
- Kontakt:
Moldova bi mogla veoma lako ući u rat ako Rusi presjeku ukrajinski teritorij.
Ukoliko onda ukrajinci budu koristili tu državu da prelaze sa jednog teritorija na drugi.
Ukoliko onda ukrajinci budu koristili tu državu da prelaze sa jednog teritorija na drugi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako rusima prođe ukrajina sljedeća je moldavija to je valjda svima jasno
Rodio sam se kao Jugosloven, odmah sam označen kao musliman, kada sam imao 8 godina postao sam Bosanac i Hercegovac, neki to zovu Bošnjak, neki Balija, neki Turčin.. dakle možemo reći da imam 100 etikata.soxx je napisao/la: ↑03 mar 2022, 08:16Neka sam, Bosnjo treba da bude heroj, a kad su nas derali bolio je Ukrajince qracdenimen9 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 08:06Ti si jarane kukavica.soxx je napisao/la: ↑03 mar 2022, 07:55Ulaskom Nata u Ukrajinu citav svijet je u opasnosti.
Svima je bolje gledat samo rat u Ukrajini nego cijelom svijetu. To je nazalost tako za Ukrajince al bolje izgubit jednu drzavu nego ih utrpat desetine u probleme. Ispada da su zivoti Ukrajinaca nebitni ali tako je kako je. Preci je ostatak svijeta nego sama Ukrajina
Put pod noge, znas gdje je Ukrajina. Brani bracu
Ja sebe smatram planetarnim čovjekom, fudbalskim fanatikom, anti fašistom, i svi vi nacionalisti se prvo možete napušiti kurca pa tek onda možemo pričati o ratovima, nacijama, vjerama i svemu ovome u čemu ste zapeli, idioti jedni.
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
- akisarajevo92
- Kontakt:
Moldavija- na ciju stranu oni ustvari vucu? Kakvi su sa susjedima ukrajincima? Spremajuli se za rad? Znam da su Moldavke borbene 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Navikavaj se burageru ovaj forum je pun nacionalista znam od ranijedenimen9 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 11:54Rodio sam se kao Jugosloven, odmah sam označen kao musliman, kada sam imao 8 godina postao sam Bosanac i Hercegovac, neki to zovu Bošnjak, neki Balija, neki Turčin.. dakle možemo reći da imam 100 etikata.
Ja sebe smatram planetarnim čovjekom, fudbalskim fanatikom, anti fašistom, i svi vi nacionalisti se prvo možete napušiti kurca pa tek onda možemo pričati o ratovima, nacijama, vjerama i svemu ovome u čemu ste zapeli, idioti jedni.
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.