bodi123 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 11:52
kraljttbvb je napisao/la: ↑03 mar 2022, 11:35
Je li iko u zadnje vrijeme imao problema sa zacepljenim odvodom? I koliko je platio otcepljivanje odvoda? (u pitanju je mala cijev ispod kade).
Jutros mi bio lik, mescini da mi je najbolje očistio novčanik

, pa ako neko ima da se razumije oko toga da vidim je li me zavalio ili je to neka realna cijena?
Jes kod mene kanalizacija u WC-u(štapići za uši začepili, ne ponovilo se nikome

)... dva dana ljudi dolazili, jedva očistili, uzeli 150 KM
Kod mene bila mala cijev, odvod od kade, kaze lik to je 70 maraka. A ove velike cijevi (solja i ostalo, kao kod tebe) 120 KM.
Nije problem sto je lik uzeo 70 KM, koliko je fazon da je on sa nekom masinom/pumpom radio 3-4 minute. Onda otvorio vodu, zapalio cigaru i gledao kako voda tece i hoce li opet zacepiti.
Bio lik kod mene
20 minuta i kaze 70 maraka. Reko pa kolika ti je to satnica? 200 maraka
Ispadne mu dnevnica preko milju maraka
Po njegovoj prici kao isto je i ako bude 5 minuta ili cijeli dan, on je posao odradio.
Platim mu, reko ne vidimo se vise nikad aBd
Brokula je napisao/la: ↑03 mar 2022, 11:56
kraljttbvb je napisao/la: ↑03 mar 2022, 11:35
Je li iko u zadnje vrijeme imao problema sa zacepljenim odvodom? I koliko je platio otcepljivanje odvoda? (u pitanju je mala cijev ispod kade).
Jutros mi bio lik, mescini da mi je najbolje očistio novčanik

, pa ako neko ima da se razumije oko toga da vidim je li me zavalio ili je to neka realna cijena?
Brate ako nisi zacepio kamenjem, onda si u stanju sam sebi otcepit, gdje ces za to nekog placat
To kod majke i babe zacepilo, a pokusavali su i hemijskim preparatima (mada majka vazda govori zao mi nasih rijeka sto u njih sipamo ovu hemiju), a i onom nekom savitljivom sajlom. Valjda se dlake vremenom zalijepe i zakace, pa skroz bilo zacepilo.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.