FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Velez je idiotski počeo sa 3 zadnja i pukom srećom su uspjeli pobjediti i Velez onako više nikad neće izaći.
Dodajem i da je aveleza sjebo pritisak zelje, ali ovi su prvo crkli i drugo nisu mogli meda kad je avelez okreno formaciju.
Mulalic je sebi muda pojeo jer zna da je provalijeno to sad i ako izadje onako protiv nas kao protiv Veleza sto bih volio, bitno je u prvih pola sata ne imat zaostatak od 2 gola razlike, s obzirom da bi oni pokretali u drugom i siguran bi bio u preokret, a ako onako izadju i prime gol, mogu se Posrat odmah.
Zato ne pravite mi od gurbeta neki klub, iole jača ekipa je tempirala formu za zadnju trećinu tekmi, a vidjet ce te zeljkana zadnjih 10 kola.
PREGAZIT IH
Dodajem i da je aveleza sjebo pritisak zelje, ali ovi su prvo crkli i drugo nisu mogli meda kad je avelez okreno formaciju.
Mulalic je sebi muda pojeo jer zna da je provalijeno to sad i ako izadje onako protiv nas kao protiv Veleza sto bih volio, bitno je u prvih pola sata ne imat zaostatak od 2 gola razlike, s obzirom da bi oni pokretali u drugom i siguran bi bio u preokret, a ako onako izadju i prime gol, mogu se Posrat odmah.
Zato ne pravite mi od gurbeta neki klub, iole jača ekipa je tempirala formu za zadnju trećinu tekmi, a vidjet ce te zeljkana zadnjih 10 kola.
PREGAZIT IH
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kupujte njihov istok i sjever
DAJ MI MAJKO SIBICU I KANTU BENZINA
DAJ MI MAJKO SIBICU I KANTU BENZINA
E hvala ti!MortemHz je napisao/la: ↑03 mar 2022, 16:13Ima još ulaznica. Klub je dobio oko 250 novih članova u posljednja dva dana a HZ za sat-dva dodatnih 150 članova. To su posljednje informacije koje imam, očekujem raju sa posla koja će ovo razgrabiti ubrzo.ŠTA_JE je napisao/la: ↑03 mar 2022, 16:10Da li su karte podijeljene? U 11h je red bio od Udruzenja do Gianinija. A sve po 3-4-5 stoji. Cekao sam sat ipo da dodjem na red. A u fan shopu sam nesto svratio da kupim bar 5-ero je dok sam razgledao doslo i uclanilo se pa ako neko zna na kojem smo broju danas bas bih volio da znam. Hvala.

Jednom se treba dobro spremiti i samo sjever njihov uzimati.
Oni bez Gasala,Subasica,Cerimagica...ostao Resic ko jedino krilo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Istok će da grmi
Istok će da gori
Yebi male plave sergijaše

Istok će da gori
Yebi male plave sergijaše

SVI NA ISTOK
- 19BordoBijeli46
-
- Kontakt:
Koliko je jos ulaznica otp.ostalo?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 mar 2022, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Više od pola istoka je naše, samo će **** bit na ulazima, moglo bi biti belaja, ne udarati ljude s djecom, samo **** sto se prokurce pred masom.
Nisu svjesni kakvo će ludilo biti, UZIMAJTE Istok raja slobodno i prema sjeveru se približavajte, ali krenite s grupicama od bar 8 - 10 momaka.
Sje.bat će se zivotom, NEK GORI SVE
Nisu svjesni kakvo će ludilo biti, UZIMAJTE Istok raja slobodno i prema sjeveru se približavajte, ali krenite s grupicama od bar 8 - 10 momaka.
Sje.bat će se zivotom, NEK GORI SVE
železničar RS !!!
-
- Kontakt:
Od krila ostali su im jos Resic,nakav Sehic sto im je dosao iz Toska i E.Zec

Ali zato imaju "najboljeg veznjaka u drzavi",Samir Bekric

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Poz znali se ima li karata za sjever jos?
Sa istoka digla se prasina 

-
- Kontakt:
Moglo bi se uzeti slovo G u subotu, kako je krenulo. Čim naš sjever nestane ide istok.
🇵🇸
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amco46, Bejker, Bordo10, broj6, Cautinho, Ferrante071, head88, HordasDolacMalta, HordeSaSjevera, HyperOS, Kaunas, keli, macahz, Mahalac7, MaroonWhite1946, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, N3R3D, Oerde, Rigoletto, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, Rodman, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, seha77, sekac, SilaMoc1946, siroliver69, spezial, TefalTava, umrobihzbogtebe1946 i 433 gosta.