Eno danas gledam ima brasna vec na policama. Svi uzeli i nista se nije desilo. Ulja prepune police.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Neku veče je neki lik gostovao kod Senada i on kaze kad se sve sabere 1,10 po litri ide drzavi tad je cijena bila 2,51 EDAshburtonG je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:33Koje su sve dadzbine na gorivo u BiH?
U Njemackoj se oko 65% daje drzavi kroz porez.
Oko 1,30 nabavna, tesko povjerovat da ce sad biti 3,00legenda reala je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:57Neku veče je neki lik gostovao kod Senada i on kaze kad se sve sabere 1,10 po litri ide drzavi tad je cijena bila 2,51 EDAshburtonG je napisao/la: ↑03 mar 2022, 21:33Koje su sve dadzbine na gorivo u BiH?
U Njemackoj se oko 65% daje drzavi kroz porez.
Rodici mi se to cesto desava, valja ph njene pljuvacke takav da ostecuje zube.
Ne znam nazive.
Ne, nije bol u pitanju, ali jeste uglavnom problem kod zuba koji su jedan do drugog.feniksptica je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:52Meni je jedan bio pokvaren neki tamo s strane gornja vilica. Al od boli poceli bolit i zubi do i na donjoj vilici. Osjecaj da su najmanje 3 zuba dobro pokvarena. Na kraju popravio taj pokvareni i sve ok. Mozda je i to
Bas nas je tvoj komentar utjesio, nema sta.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 mar 2022, 22:59A jes dobrila voziti službeno auto , da ne moraš razmišljati koja je cijena goriva , rahat![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.