Kristijan je napisao/la: ↑04 mar 2022, 13:09
BenWhite je napisao/la: ↑04 mar 2022, 13:05
Čovječe, prestani se blamirati iz dana u dan. Bjelorusija je obična prćija u rukama jednog čovjeka koji je marioneta drugog čovjeka. Bolje je živjeti u Ruandi nego tu.
Da li si nekada bio u Bjelorusiji, makar i turisticki?
Da li si nekada bio u Ukrajini, makar i turisticki, a da si izasao iz Kijeva?
Poznaniku je dobar drugar Ukrajinac.... Došao je u Bosnu i zarađuje u struci skoro duplo više nego što bi zarađivao u Ukrajini... Toliko o tom standardu i kako žive. A možeš provjeriti i demografski kako stoje i koliko ih se odselilo od 98 do danas iz Ukrajine... dakle i prije ovih velikih sukoba i ostalog.
Nisam bio u Bjelorusiji, jedva čekam prvu priliku da odem tamo, čuo sam da se dobro živi.
Ja se za vas Srbe ozbiljno brinem. Vi ste počeli da bulaznite jer je postalo jako teško braniti agresora. Šta veliš, Ukrajinci su bježali iz Ukrajine i prije agresije? Putin je onda heroj, samo je pogurao tu migraciju.
Čuo sam da i Moldavke napuštaju zemlju odavno. Vjerujem da će Putin nakon Ukrajine i tu malo pogurati migracije da bi Moldavija prosperirala.
Unofficialpage je napisao/la: ↑04 mar 2022, 13:23
Kristijan je napisao/la: ↑04 mar 2022, 13:09
BenWhite je napisao/la: ↑04 mar 2022, 13:05
Čovječe, prestani se blamirati iz dana u dan. Bjelorusija je obična prćija u rukama jednog čovjeka koji je marioneta drugog čovjeka. Bolje je živjeti u Ruandi nego tu.
Da li si nekada bio u Bjelorusiji, makar i turisticki?
Da li si nekada bio u Ukrajini, makar i turisticki, a da si izasao iz Kijeva?
Poznaniku je dobar drugar Ukrajinac.... Došao je u Bosnu i zarađuje u struci skoro duplo više nego što bi zarađivao u Ukrajini... Toliko o tom standardu i kako žive. A možeš provjeriti i demografski kako stoje i koliko ih se odselilo od 98 do danas iz Ukrajine... dakle i prije ovih velikih sukoba i ostalog.
Pa samo si potvrdio to što je on rekao.
Zbog ovoga se brinem. Potpuno pomućenog mozga ne zna više šta da kaže u odbrani zločinca.