Najludji klub na dunjaluku, nema dolazaka, nema odlazaka, nema nishta, svake sedmice se pojavi vijest da ce se uskoro prodat Roma i to ti je toEvil Genius je napisao/la:i dok ostali refreshuju stranice svaki minut jer upravo svjedocimo jednom od najludjih januara kad je rijec o transferima, mi raspravljamo o sedmicnom rasporedu treninga![]()
![]()
![]()
![]()
forza roma![]()
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
kad smo vec u duhu prodaje kluba
Dugo očekivani dan je stigao i svi oni koji su zainteresovani za otkup većinskog dela akcija svoje ponude moraju predati do 18 časova.Unicredit je jasno stavio do znanja da produžetka roka neće biti tako da svi koji žele mogu svoje ponude poslati do zatvaranja današnje berze.Nakon prijema ponuda Unicredit će zajedno sa čelnicima Italpetrolia u narednih nekoliko dana "isfiltrirati" ponude i početi pregovore sa onim najozbiljnijim.Očekuje se da u narednih 15 dana čitav proces bude uspešno završen i da Roma konačno dobije novog vlasnika.Mediji u Italiji spekulišu da su pregovori sa ponuđačima iz Amerike već daleko odmakli i da će oni najverovatnije biti novi vlasnici kluba.
iduca vijest ce sigurno bit kako ce se vlasnik znat do kraja februara, pa onda marta i tako do ljeta
hebeno je bit navijac rome
Dugo očekivani dan je stigao i svi oni koji su zainteresovani za otkup većinskog dela akcija svoje ponude moraju predati do 18 časova.Unicredit je jasno stavio do znanja da produžetka roka neće biti tako da svi koji žele mogu svoje ponude poslati do zatvaranja današnje berze.Nakon prijema ponuda Unicredit će zajedno sa čelnicima Italpetrolia u narednih nekoliko dana "isfiltrirati" ponude i početi pregovore sa onim najozbiljnijim.Očekuje se da u narednih 15 dana čitav proces bude uspešno završen i da Roma konačno dobije novog vlasnika.Mediji u Italiji spekulišu da su pregovori sa ponuđačima iz Amerike već daleko odmakli i da će oni najverovatnije biti novi vlasnici kluba.
iduca vijest ce sigurno bit kako ce se vlasnik znat do kraja februara, pa onda marta i tako do ljeta
hebeno je bit navijac rome
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
ne brini, evo rjesenja za sljedeci prelazni:Evil Genius je napisao/la:i dok ostali refreshuju stranice svaki minut jer upravo svjedocimo jednom od najludjih januara kad je rijec o transferima, mi raspravljamo o sedmicnom rasporedu treninga![]()
![]()
![]()
![]()
forza roma![]()

Ovo oko prodaje Rome se stvarno vise zakomplikovalo...Kako se to lijepo u Engleskoj odradi,samo ujutro procitas natpis u novinama prodat klub i gotova stvar,a ne ovo hoce-nece....!!!
D'Alessandro-preso u Livorno...!!!!
D'Alessandro-preso u Livorno...!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
treba shvatit da je nasa situacija ipak malo komplikovanija od recimo liverpoolove ili blackburnove koji su poprilicno lahko presli iz ruku jednog u ruke drugog vlasnika jer ko god nas da kupi automatski dobija ogromnu svotu duga, uz to drugacije je drzavno tj porezno uredjenje nego u engleskoj plus jos hiljadu nekih stvari utice na ovo odugovlacenje i ne nervira me to toliko koliko mediji pretjeruju sa ovim vijestima . . . pa jbt do sad smo promjenili vlasnika vise nego dzeko klubova prije nego je potpisao za city
zadnje vijesti su da je angeluci ponudio 90 miliona eura, gore pomenuti abar 140-150 i di benedetti 120-130 miliona. sad valjda ide period od dvije sedmice gdje ce se razmatrit ove ponude i polovinom mjeseca bi to trebala bit gotova stvar, medjutim, znamo svi da to nece bit gotovo do ljeta ako nastave ovim tempom kao i do sad.
zadnje vijesti su da je angeluci ponudio 90 miliona eura, gore pomenuti abar 140-150 i di benedetti 120-130 miliona. sad valjda ide period od dvije sedmice gdje ce se razmatrit ove ponude i polovinom mjeseca bi to trebala bit gotova stvar, medjutim, znamo svi da to nece bit gotovo do ljeta ako nastave ovim tempom kao i do sad.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Dobar rez iz milana, sa pobjedama protiv breshe i bolonje dobar pritisak vrsimo na milan. mislim da se inter moze dobiti u nedjelju, al pod uslovom da igraju i menez i mirko, tanki su u odbrani ko baslija
nema potpisa
Trebali bi danas pobjediti Breshu...ovo je jedna od poslednjih utakmica u eri porodice Sensi,i sam Ranieri je izjavio da ce ovu utakmicu-pobjedu posvetiti porodici Sensi-koja je dosta toga uradila za AsRomu....!!!

Prema najavama opet Mirko-Menez bi mogli da pocnu tekmu sa klupe...da mi je samo da pitam Ran.zasto Mirko pocinje sa klupe,samo me to interesuje...!!!!

Prema najavama opet Mirko-Menez bi mogli da pocnu tekmu sa klupe...da mi je samo da pitam Ran.zasto Mirko pocinje sa klupe,samo me to interesuje...!!!!

- Evil Genius
- Kontakt:
ROMA (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; Taddei, De Rossi, Simplicio; Perrotta; Totti, Borriello.
A disposizione: Doni, Mexes, Castellini, Rosi, Greco, Menez, Vucinic.
Allenatore: Ranieri
Squalificati: nessuno
Indisponibili: Pizarro, Adriano, Brighi
nije ovo lose nimalo, nek ovu igraju totti i borriello a protiv intera ce vjerovatno kombinacija mirko-menez pa ih zato ranieri i odmara (nadam se). ne znam sto al' imam neki osjecaj da ce taddei dat gol
A disposizione: Doni, Mexes, Castellini, Rosi, Greco, Menez, Vucinic.
Allenatore: Ranieri
Squalificati: nessuno
Indisponibili: Pizarro, Adriano, Brighi
nije ovo lose nimalo, nek ovu igraju totti i borriello a protiv intera ce vjerovatno kombinacija mirko-menez pa ih zato ranieri i odmara (nadam se). ne znam sto al' imam neki osjecaj da ce taddei dat gol
- spielführer_21
- Kontakt:
Napisao sam ranije da se trebamo priviknuti na to da će protiv slabijih ekipa Mirko i Menez početi s klupe. Skontao je Ranieri da je dovoljno 45 minuta da slomi protivnika sa ovom dvojicom, problem će biti samo ako nam neka ekipa zavali dva gola u prvom pol.
To će malo teže stići..
Večeras je i dobro da ih malo odmori pred inter, najbolje bi bilo da riješimo u prvom pol. pitanje pobjednika, pa da Mirko i Fenomenez još više odmore..
A kad dođe nedjelja.....
Večeras je i dobro da ih malo odmori pred inter, najbolje bi bilo da riješimo u prvom pol. pitanje pobjednika, pa da Mirko i Fenomenez još više odmore..
A kad dođe nedjelja.....
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Samo da ne bude u nedelju Mirko na klupi odmara za mec sa Napolijem...

-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
do kraja drugog miseca,roma ce imati utakmicu svaka 3,4 dana,danas brescia,u nedilju inter,pa u sridu reprezentacije,dobro pola ih ne igra u svojin reprezentacijma,al vazniji igraju,pa je opet nedilja talijansko prvenstvo,pa je nakon toga za 3 dana,liga prvaka,pa opet prvenstvo,pa opet za tri dana zaostala utakmica s bolognon,pa opet za 4 dana prvenstvo.utakmica s parmom..bar imamo jaku klupu 
Necu gledati tekmu, moram na termin
Puno srece i ne zelim da se veceras iznerviram kad vidim rezultat
Igrajte za Sensije!
Igrajte za Sensije!
nema potpisa
-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
prvo poluvrime,katastrofa,menez mora podhitno u igru,..vucinic totti i borriello ne pasu si u napdau,svih trojica.bia san sto posto uvjeren da cemo dobit i nada san se 3 0..bome sad bi bia zadovoljan i s 1 0..
Za sve ostalo tu je Borrielo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
forzaaaaromaaa
- Kontakt:
pa nemozes virovat.gotovo zavrsiti ce 1 1...ne mogu sebi doc.
- spielführer_21
- Kontakt:
Javi se kad dođešAdmir_Sa je napisao/la:Necu gledati tekmu, moram na termin
Igrajte za Sensije!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Ranieri ebem li ti familiju luzersku!spielführer_21 je napisao/la:Javi se kad dođešAdmir_Sa je napisao/la:Necu gledati tekmu, moram na termin
Igrajte za Sensije!![]()
A u tri pi*ke materine
nema potpisa
- spielführer_21
- Kontakt:
E moj Admire, jesi ti slušao onu "navika ne blijedi lako, a teško se i stvara".. Eh, tako je to sa Ranierijem, a budimo iskreni i Roma je imala tu naviku ranije...
Rek'o sam ti, kiksat ce il Roma il Liverpool....Admir_Sa je napisao/la:Ranieri ebem li ti familiju luzersku!spielführer_21 je napisao/la:Javi se kad dođešAdmir_Sa je napisao/la:Necu gledati tekmu, moram na termin
Igrajte za Sensije!![]()
A u tri pi*ke materine
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ma ja sam Bogami budala sto se bezveze icemu nadam, sve kontam ma bice dobro, a znam u dubini dushe gledajuci tekme da ovo qrcu ne valja sto mi igramo sa ranierijem
samdoria+bresha=5 bodova, zaostatak bi bio samo bod
samdoria+bresha=5 bodova, zaostatak bi bio samo bod
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.