+1akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:34ne vjerujem brojkama koje izbacuje ni Ukrajina ni Rusija, sve je to ista škola
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
- ElCartel11
- Kontakt:
Necemo jer cemo onda precu na potraznju za struju, plin, vodu...
Uvijek ce biti neki izgovor, da se ratuje i manipulise ljudima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ukrajinske brojke treba umanjiti minimalno za trećinu, a možda i za polovinu, dok ruske treba uvećati za više od 100%. M
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ElCartel11 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 14:48Necemo jer cemo onda precu na potraznju za struju, plin, vodu...
Uvijek ce biti neki izgovor, da se ratuje i manipulise ljudima.
Mi struju i vodu imamo,imamo i šuma tako da možemo eliminisati plin .
Al docice period kad ce voda biti trazenija od nafte onda smo mi naj.ebali svi ce htijeti da nas zauzmu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve je dobro dok Rusi ne krenu u masovni napad ovo zasad je ispitivanje snaga i napadi ograničene snage.Mislim da i oni ne žele masovna stradanja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najveci problem ruske vojske je sto nemaju morala i sto vjerujem da se i njima samima ne ratuje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Neko bi rekao da navijaš za Ruse.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stoltenberg: BiH je ugrožena namjerama Rusije da proširi sferu utjecaja, NATO im mora pomoći
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Citas li izvjestaje Pentagona?
Jedino sto ih cudi jeste koristenje malog broja aviona, oko 75 ih koriste, a sto se tice ostalih stvari ni blizu nije nikakvo ispitivanje snaga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Brate Stoltenbeže uvedi nas u NATO pa da i mi dušom dahnemo. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovako su i Ukrajiincima Amerikanci govorili da ce ih Rusi napasti a oni se sprdali sa tim javne neke sprdancije bile sa tim,a nismo ni mi daleko od toga kako prihvatamo ovo kad nam kažu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko ce nas napasti, onaj bivo iz Laktasa koji sad ne moze sibicu doturit iz Rusije, a kamoli neku vojnu pomoc?
Ko ce sta ce neznam,ovaj sigurno nebi javno govorio i lupetao tek tako da nema neke informacije.Brokula je napisao/la: ↑04 mar 2022, 15:03Ko ce nas napasti, onaj bivo iz Laktasa koji sad ne moze sibicu doturit iz Rusije, a kamoli neku vojnu pomoc?
Nisam čitao izvještaj Pentagona.
Rusi mogu podići 2 mil vojnika dignuti avijaciju i završiti brzo posao.Ionako kontrolišu nebo iznad Ukrajine.
Ali idu u fazama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dragi Saurmam, mogli dici 2 miliona vojnika.. De malo razmisli sta si rekao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od jutra lik lupa, prvo sa platama sad ovo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Idu u fazama da ekonomski krahiraju. To je jedina faza.
https://www.mod.gov.rs/lat/17638/inform ... tava-17638

Šta ćemo sad?
*slika je sa klix foruma, nisu moje zasluge, ni link ja nisam našao

Šta ćemo sad?
*slika je sa klix foruma, nisu moje zasluge, ni link ja nisam našao
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."