AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Na ljeto ponuditi Fiorentini Saleta i nekih 10ak miliona za Ikonea. Vuce mi na novog Quadrada.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ikone je bio moja zelja još prošle godine. Bas me iznenadilo kad sam vidio da je potpisao za Fiorentinu.
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
40-ak milki i bez Saleta reći će : D
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Moramo i mi Saleta cijeniti, ipak igra za ovako dobar Milan i reprezentativac je Belgije. 20mil uz Saleta naseg rumenog i nek uzivaju.
075 ❤
075 ❤
Vele da je sa Botmanom sve dogovoreno za platu i ugovor na 5 godina,ostalo je jos da se sa Lileom dogovore
- muha milanez
- Kontakt:
Da napokon i jedan holanđanin zaigra u Milanu, pa makar i defanzivac bio 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Da sa njima smo uvijek bili dobri,ne znam da smo imali nekih kikseva kad su holandski igraci u pitanju,mozda Huntelar da se nije bas snasao,ali nije ni previse sanse dobijao
-
celikmilan
- Kontakt:
Orsato i Valeri napadaju Milan u nedelju.
Milan are ahead in the race for Sven Botman and are in advantage over Newcastle to sign him from Lille in the summer. It’s not a done deal but Milan are the favourites
Milan’s renewal offer for Kessie is €6M+ per season. However, Barcelona’s offer was €6.5M+bonus per season+big commission to his agent. He is getting closer to joining Barcelona
Milan had talks with Mazraoui’s agents and he is a possibility for the right side but Barcelona are pursuing him strongly and are ahead of everyone for the Moroccan fullback
Milan’s renewal offer for Kessie is €6M+ per season. However, Barcelona’s offer was €6.5M+bonus per season+big commission to his agent. He is getting closer to joining Barcelona
Milan had talks with Mazraoui’s agents and he is a possibility for the right side but Barcelona are pursuing him strongly and are ahead of everyone for the Moroccan fullback
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Joj ova klasika, dogovorili sa igračem, a nisu sa klubom. U prevodu nisu ništa dogovorili jer će se opet ciganisati i neće se ništa desiti. 
Nije me se nešto dojmio taj Botman, ali zasad se pokazalo da Maldini zna sa defanzivcima tako da ću mu vjerovati na procjeni. Mada sad je ovdje malo stvar i prestiža, bilo bi dobro da Milan uspije ugrabiti mladog talenta na glasu kojeg su mnogi tražili jer je to prije bilo u domenu naučne fantastike.
Ovo sa Mazrauijem je budalaština i ne znam radi čega novinari insistiraju na ovome, Milanu je ta pozicija desnog beka najmanji problem. I još Raiolin klijent, na sve to.
Nije me se nešto dojmio taj Botman, ali zasad se pokazalo da Maldini zna sa defanzivcima tako da ću mu vjerovati na procjeni. Mada sad je ovdje malo stvar i prestiža, bilo bi dobro da Milan uspije ugrabiti mladog talenta na glasu kojeg su mnogi tražili jer je to prije bilo u domenu naučne fantastike.
Ovo sa Mazrauijem je budalaština i ne znam radi čega novinari insistiraju na ovome, Milanu je ta pozicija desnog beka najmanji problem. I još Raiolin klijent, na sve to.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Vjerujem ja Maldiniju ko vlastitoj majki, ali daj brate Bremera 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
In Paolo we trust 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Ako zanemarimo van Ginkela, Huntelaara i Emanuelsona, ostalo je odlicno. Vrijeme je za novog kvalitetnog holandeza i brazilca u nasim redovima.
075 ❤
075 ❤
Velike nade su se u njeg polagale, cak i jedan nas kolega je nosio njegov nickname 
- muha milanez
- Kontakt:
Hoće li Ibra bit spreman za Napoli?
Valja im ganjat novog napadača, ništa od njegovog fudbala više nema, Giroud slična priča.. Zalazak karijera kod obojice, česte povrede, velika odsustva.
Valja im ganjat novog napadača, ništa od njegovog fudbala više nema, Giroud slična priča.. Zalazak karijera kod obojice, česte povrede, velika odsustva.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Prica se da nam je L'pool nudio Origia, ali izgleda nema od toga nista 
Mislim da su Ibra i Romagnoli jučer trenirali odvojeno od ekipe, tako da su šanse minimalne da nastupe protiv Napolija.muha milanez je napisao/la: ↑04 mar 2022, 17:24Hoće li Ibra bit spreman za Napoli?
Valja im ganjat novog napadača, ništa od njegovog fudbala više nema, Giroud slična priča.. Zalazak karijera kod obojice, česte povrede, velika odsustva.![]()
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.