Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
More than 50 occupiers destroyed in Gostomel in the last two days (18+)
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!

Onaj seljak prijeti ped.erima i lezbijkama,a došao na skup podrške rusiji

Lik na kraju ne zna sta ce od huje kaze idemo protiv **** i lezbejki hahahahaha
Vole Ruse nema sta, na svakom primjeru se vidi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovi Hrvati ce jos malo kad i u halu odu pricati o izbornom zakonu. Koji bolesnici
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- LegendKiller
- Kontakt:
Mene ovo ne iznenađuje, ovo nije odraz samo ove skupine koja je bila na tu, nego je ovo mišljenje većine stanovništva tamo. Kod njih drugačije razmišlja samo onoliko ljudi koliko Čeda Jovanović i Nenad Čanak dobiju glasova na izborima, a to je manje od 3% na zadnjim izborima.
Znaju li ovi da im je premijerka lez.
U Ukrajini danas nekako mirno nije bilo nekih većih napada barem pjesadije. Kod Rusa izglada pregrupisavanje snaga.
I dalje mi nije jasno kako im ovako brzo uzese jug, gdje su ti hvaljeni Azovci, samo da ne budu kao kod nas crni labudovi.
Znaju li ovi da im je premijerka lez.
U Ukrajini danas nekako mirno nije bilo nekih većih napada barem pjesadije. Kod Rusa izglada pregrupisavanje snaga.
I dalje mi nije jasno kako im ovako brzo uzese jug, gdje su ti hvaljeni Azovci, samo da ne budu kao kod nas crni labudovi.
Slobo se u grobu okreće 
' $ се " са ? " " теза, јер ? $ &.
1. " " & за ' " $ на праг $ " " ? & ?, & " за 200 $, него су " $ на праг ";
2. не " " свет, не " туђа & " енергенте, " " ? ? $ $ у $ пар $, не " & " не ствара ? на $ ? $ своје $, него $ ?;
3. не ? " своје ? & у " с ' $ $ " ", него $ ? то $ у ";
4. " " ? $ " ? " &, него се $ " " " њене & ? праве & " цепа њено $ ";
5. " " $ $ на своју % % $ право, $ га - " ' $ ' $, & га је - & $ $ " $ ноге " ' напао ? ", па је ? $ - ' $ " " ? ";
6. " " у $ пар $ суверена $, него & у & су $ ? 2014. ? ? ? ? " ? " ", " је $ ? $ "-& $ по ? $;
7. " ? терор " " у ", него " у ", " " ? $ се $ свог $ " своје вере;
[/u]
8. " " ? " ' & су ? $ " ? " " " $ $;
9. " " " у ", него " Русе у " у ? пар $ ?, ?, $ " " " $ $ страхоте $ ' " $;
10. за све то " вас ? $ $ & " РАТ " $ се $ просеравате & & $ ? $ ' -;
11. за рат су $ " " " " ' " " $, не " " " се $ тога &!
12. " ово рат " " " " ", него рат " " " " су ? $ " претворе у ? ? новог & &;
13. " не ? $ ' рата, ? ? $ % " је & опасно ? по & ? " " агентура. Јер " ? $ & " не ' $ $ """ $, " " ? ? " агентуре & су ? " % ", ' ? " ? ? не ? & "Kosovo";
14. за ' је ? & ? " $, " је & $ ' трпео ? " & - ", % - се " & ', " $ поново " $ ", ? & је " & " у & - се " $ " " ".
15. $, $ сте ?, " &, & % ЈЕ & ", јер свет " " не " $ ", &, " & " " ' % је ", него $ $ пре " ? " су ? све % се $ $ ? " '!
& свега тога, не " ", " & ? " " потурате $ је & за рат " ". " $ $ $ " $ нас ? $ $ $. Јер $ ' тезе " незнања, & пара ? по $ $ $ " " $. $ " $ " " $ &, & $, па & &, а не & " $ " $ & реагује % зато % " " не ' $ " $ " своје $, $ ' $ се ". $ $, & ", ? " са & " & у " ", & $ ", јер " " " /.
- Centre forward
- Kontakt:
Razumio bih Čačak, ali Beograd baš i ne. Šteta, nekada je im'o potencijal da postane svjetski grad, a danas je samo urbana ruina sa gomilom brutalističkog betona koji mu napravi Ona protiv koje se sad tamo najviše priča.
Glede stanja u regionu nekada davno sam gledao neki dokumentarac ili intervju, još u vrijeme Demokrata (onih pravih, Zoranovih) i jedan iz te ekipe kaže da su u Srbiji u zadnjih 150 godina propale sve ideje više puta sem jedne, Načertanije. Zato četvere otvoriti. Oni jednostavno ne mogu bit u miru. Zemlja sa najviše vrhunskih istoričara a nijedan svom narodu da kaže da Srbi nikada nisu dobili neki veliki rat.
Licemjeri, 80 posto ovih koji brane Rusiju koja ja u Savjetu Bezbjednosti GLASALA sa DA za bombardovanje '99, čekaju poziv iz ambasade SR Njemačke.
Post nije nacionalistički, da se razumijemo, samo očigledno stanje na terenu.
Nešto vezano direktno za temu. Je li istina da su Rusi fakat namjerno gadjali neko nuklearno postrojenje ili je fejk njuz ?
Glede stanja u regionu nekada davno sam gledao neki dokumentarac ili intervju, još u vrijeme Demokrata (onih pravih, Zoranovih) i jedan iz te ekipe kaže da su u Srbiji u zadnjih 150 godina propale sve ideje više puta sem jedne, Načertanije. Zato četvere otvoriti. Oni jednostavno ne mogu bit u miru. Zemlja sa najviše vrhunskih istoričara a nijedan svom narodu da kaže da Srbi nikada nisu dobili neki veliki rat.
Licemjeri, 80 posto ovih koji brane Rusiju koja ja u Savjetu Bezbjednosti GLASALA sa DA za bombardovanje '99, čekaju poziv iz ambasade SR Njemačke.
Nešto vezano direktno za temu. Je li istina da su Rusi fakat namjerno gadjali neko nuklearno postrojenje ili je fejk njuz ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Dijele i iste taktike sa komsijama nam
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa fašisti, isti kao i ti samo druge boje.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Do 1944. 40% Crvene armije su cinili Ukrajinci. 4 miliona Ukrajinaca sluzilo u RA. Procentualno najvise Ukrajinaca poginulo.
S druge strane, Putinove kujice ce vas pokusati uvjeriti da su Ukrajinci Naciste docekali sa cvijecem i da su ih Rusi spasili.
Trebali bi nam Tristan i Kristijan prenijeti utiske sa skupa podrska Rusiji nakon sto se vrate
- Tristan
- Kontakt:
Koji su po tebi veliki ratovi?Centre forward je napisao/la: ↑04 mar 2022, 20:40Razumio bih Čačak, ali Beograd baš i ne. Šteta, nekada je im'o potencijal da postane svjetski grad, a danas je samo urbana ruina sa gomilom brutalističkog betona koji mu napravi Ona protiv koje se sad tamo najviše priča.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grad Sarajevo će uplatiti 20.000 KM za pomoć stanovništvu u Ukrajini, dogovoreno sa otpravnikom poslova Ambasade Ukrajine u BiH.
Vlada Kantona Sarajevo izdvojila je 100.000 KM za pomoć Ukrajini.
Vlada Kantona Sarajevo izdvojila je 100.000 KM za pomoć Ukrajini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da su ipak bili na ovom skupu koji im je malo bliže. 15 ljudi se skupilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 171 gost.