Vjerujes li mi da se ne bi cudio da izadje da ga nece pola sezone dodatno biti radi nekih njegovih razlogamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 09:57i ja sinoc isto pitanje postavio.. poznavajuci njega makar ga zub jutros boli![]()
![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko znam,frajer najnormalnije trenira,nebi me čudilo da bude u rosteru.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- manijacikonjic87
- Kontakt:
kako cemo se sjebat sutra kad bude puna Grb a zeko istrci u prvih 11 i zabije 2 gola u prvom

Mi smo Željini, Željo je naš !
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Suma sumarum Edisove pressice: bacanje na glavu, moramo biti hrabri, Stila i Zec nespremni
-
Railwayman30
- Kontakt:
Jeli vaze godisnje sutra
- kontrasviju
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
CrazySouth1987
- Kontakt:
Koliko li je danas karti prodato... Da li ima bar 3500 ukupno
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Neko mora hitno popricati sa Edisom oko njegovih izjava i pressica. Ne znam cuje li taj frajer sebe kad prica
-
Zeljinodijete1921
- Kontakt:
Danas sam bio na treningu i mislim da je ovo sutrašnja prva postova
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
Iskreno nadam se da Štila neće igrati na krilu jer po meni bolje je gurnuti Galica na krilo i mrtvog Blaževića na beka.
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
Iskreno nadam se da Štila neće igrati na krilu jer po meni bolje je gurnuti Galica na krilo i mrtvog Blaževića na beka.
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Brza i okretna navala s zadnjim veznim na špicu.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:25Danas sam bio na treningu i mislim da je ovo sutrašnja prva postova
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
SVI!
Željo nas treba!
Željo nas treba!
Zamisli fkt krene sa Stilicem i Bekrijom. Da bog sacuvaZeljinodijete1921 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:25Danas sam bio na treningu i mislim da je ovo sutrašnja prva postova
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
Zec nam treba sutra, Bekric i Stila nek se mjenjaju po poluvrijeme.
Yebi malo sarajvo
Yebi malo sarajvo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
zeljovac21
- Kontakt:
A koga bi strucnjaci stavili na krilo? Sehica mozda? Ovo bi bila ok postava da je Stilic spreman za barem 60 minuta , međutim nije i nadam se da ce moci. Hodzic mora igrat spica jer je u21(valjda), a pokazao se solidno na tom mjestu. Hajdarevic i Mekic su zaduzeni za trku naprijed imamo dva znalca i malog Hodzica, lets go Željoo!!
- jointunija
- Kontakt:
Hladno napisa sastav,tobeyarrabiZeljinodijete1921 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:25Danas sam bio na treningu i mislim da je ovo sutrašnja prva postova
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Bas vala, zreli da primimo tricu sa ovim sastavom.jointunija je napisao/la: ↑04 mar 2022, 20:50Hladno napisa sastav,tobeyarrabiZeljinodijete1921 je napisao/la: ↑04 mar 2022, 18:25Danas sam bio na treningu i mislim da je ovo sutrašnja prva postova
Bender
Galić Coca Aco Malic
Hajdarevic Mekić
Stila Bekric Resic
Hodžić
SVI NA GRBAVICU!!
Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.