Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: Formula 1
Timovi se susreću sa dosta problema već na ovim novim bolidima. Najveći problem je tzv. porpoising. A pojedini timovi imaju i druge probleme.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Antonio Giovinazzi mijenja Mazepina za 2022 godinu 
- AshburtonG
- Kontakt:
Unpopular opinion. Najmocniji bolid grida.
prva opcija je Fittipaldi da uskoči dok se vidi sta dalje ako Mazepin ne bude dio Haasa
ko bi bio full time nista se ne zna, Hulk, Antonio, Piastri sva ta imena se spominju ali da ima nekog favorita za sad nema
Piastri zasluzuje najvise sansu od svih
ko bi bio full time nista se ne zna, Hulk, Antonio, Piastri sva ta imena se spominju ali da ima nekog favorita za sad nema
Piastri zasluzuje najvise sansu od svih
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovo je genijalno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
raskinut ugovor sa Rusijom, nema vise Sochija ni u godinama koje dolaze 
Don't believe the hype.
Nije ni trebao biti Sochi, od naredne godine se trebalo voziti u S. Petersburgu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 mar 2022, 13:47raskinut ugovor sa Rusijom, nema vise Sochija ni u godinama koje dolaze![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- akisarajevo92
- Kontakt:
@jose
isti qrac, jos jedan ulicni shit show
isti qrac, jos jedan ulicni shit show
Toto on Masi: "I haven't spoken to him, and I don't want to speak to him ever again. His decisions were wrong, and I'm sure that he regrets them.”
Don't believe the hype.
Neku noć sam gledajući Lap 76 saznao da ima F1 Fantasy. Jel' ima liga forumaša i ako nema, da li ste za to da se napravi?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hoce li Gene Hass nakon sranja sa Uralkalijem konacno prodati tim, pa na taj nacin Andreti udje u F1?
Eto ga i zvanično bez Mazepina ove sezone.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Raskinut ugovor sa Mazepinom i Uralkalijem. Zao mi je Mazepina jer nije trebao dobiti nogu na ovaj nacin. Haas ce opet biti u velikim problemima s obzirom da su izgubili glavnog sponzora. Mozda Andretti kupi Haas sada nakon svega sto se izdesavalo.
I am not yet born; O hear me.
- akisarajevo92
- Kontakt:
i da ih kupi to moze tek od iduce sezone, nevjerovatno mi je da ne postoji neki sponzor iz USA koji bi bio zainteresovan da se pojavi na Haas-u
Don't believe the hype.
Trebala bi im i F1 pomoći, ne vjerujem da su se odlučili na ovo, a da nemaju spremno rješenje.
Kako je došao tako je i otišao, šta ti ima biti žao paid drivera.Bundesliga je napisao/la: ↑05 mar 2022, 10:17Raskinut ugovor sa Mazepinom i Uralkalijem. Zao mi je Mazepina jer nije trebao dobiti nogu na ovaj nacin.
Uz to je vjerovatno najlošiji vozač formule 1 u dugo vremena. Nikad nije ni trebao dobiti mjesto i ne bi ga dobio da nije babinih para. Kako nema toga, nema ni smisla njega zadržavati u timu pored mase talentovanijih vozača koji čekaju svoju šansu.
Šteta samo što će izgleda Giovinazzi ispuniti to mjesto koji je meeh
Ima i igrali smo preko njihove app. Nije nesto za pohvaliti ali bi se mogli organizovati ove godine.
Max Allegri