FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
12
63%
2) prosječan
6
32%
3) loš
1
5%

Ukupno glasova: 19

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 mar 2022, 16:44

Bayern111 je napisao/la:
03 mar 2022, 16:06
Šta mislite da li je ova situacija i dosta nejasna slika tima,budućnosti planova plod tranzicije i smjena u vrhu kluba,realno bilo je za očekivati trzavice i d ase osjeti odlazak Rumenigea i Hoeness.
Ono što me zabrinjava je zaista bar tako izgleda nedovoljno planski odradjenog posla i lutanje i sa željama za buduče potpise i sa trenutnim kadrom.
Odbrana,od De lihta,Rudigera,Cristiansena do Gintera,desni bek najtanji dio tima pored Bakua koji bi mogao doći njemac i zatvoriti cjelu stranu mi ganjama neke engleze,talente,lutamo.
Veza,napad,krila....totalna nepoznanica...Ganabry veliki ????
Musialla planira se kao u vezi,defanzivnije,ako igramo sa tri nazad ubuduće,gdjw če nam krila,kako pored Mullera,Sanea,Lewe......Dolasci spominju se sve neki talenti,super ali sve ovo djeluje dosta neozbiljno i neisplanirano,nekada se u martu znalo 90 posto stavri,sve rješeno... Sada veliki upitnik,sve od toga da li se okrečemo prodaji nedo bog,šta se Lewom,Ganabry ....
Wirtz bio želja sad se i ne spominje,sve u svemu mnogo mnogo pitanja i nesigurnosti...nešto pto nismo navikli od Bayerna
Bajern je promijenio transfer politiku, ubuduce ce se dovoditi mladi igraci sa velikim potencijalom.
Igraci poput Nkunkua, Wirtza i Haaland su samo za mokre snove.

Ja bih licno volio vidjeti Nkunkua i Wirtza u Bayernu, ali...

Bayern je drasticno podigao platne razrede, nama dovoljno novca za skupa pojacanja.

Fali nam rezervni golman, stoper, desni bek, centralni vezni, krilo (ako Gnabry ne produzi) i napadac (Lewat ce ostati samo ako se ispune zahtjevi,a menadžer mu je stoka).
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 03 mar 2022, 19:16

FRANK RIBERY je napisao/la:
03 mar 2022, 16:44
Bayern111 je napisao/la:
03 mar 2022, 16:06
Šta mislite da li je ova situacija i dosta nejasna slika tima,budućnosti planova plod tranzicije i smjena u vrhu kluba,realno bilo je za očekivati trzavice i d ase osjeti odlazak Rumenigea i Hoeness.
Ono što me zabrinjava je zaista bar tako izgleda nedovoljno planski odradjenog posla i lutanje i sa željama za buduče potpise i sa trenutnim kadrom.
Odbrana,od De lihta,Rudigera,Cristiansena do Gintera,desni bek najtanji dio tima pored Bakua koji bi mogao doći njemac i zatvoriti cjelu stranu mi ganjama neke engleze,talente,lutamo.
Veza,napad,krila....totalna nepoznanica...Ganabry veliki ????
Musialla planira se kao u vezi,defanzivnije,ako igramo sa tri nazad ubuduće,gdjw če nam krila,kako pored Mullera,Sanea,Lewe......Dolasci spominju se sve neki talenti,super ali sve ovo djeluje dosta neozbiljno i neisplanirano,nekada se u martu znalo 90 posto stavri,sve rješeno... Sada veliki upitnik,sve od toga da li se okrečemo prodaji nedo bog,šta se Lewom,Ganabry ....
Wirtz bio želja sad se i ne spominje,sve u svemu mnogo mnogo pitanja i nesigurnosti...nešto pto nismo navikli od Bayerna
Bajern je promijenio transfer politiku, ubuduce ce se dovoditi mladi igraci sa velikim potencijalom.
Igraci poput Nkunkua, Wirtza i Haaland su samo za mokre snove.

Ja bih licno volio vidjeti Nkunkua i Wirtza u Bayernu, ali...

Bayern je drasticno podigao platne razrede, nama dovoljno novca za skupa pojacanja.

Fali nam rezervni golman, stoper, desni bek, centralni vezni, krilo (ako Gnabry ne produzi) i napadac (Lewat ce ostati samo ako se ispune zahtjevi,a menadžer mu je stoka).
Razumijem ja situaciju i cjelo stanje ekonomije i svega,ali definitivno ako možemo reći veliki plus za produženja ugovora Kimicha,Goretzke,Comana tako isto ide veliki minus za ovaj gubitak samo primjer navodim Cristiansena od Barce koja nema para za hljeba.
Što se tiče prodaja mislim da je zo oreuveličano od medija i da je to zapravo nešto izmedju,koliko sam ja razumio a o tome je bilo govora i na početku sezone Bayern će pokušati podići zaradu prodajom mladjih igrača koji nebudi imali mjesta u klubu,evo sad se spominje d abi na ljeto ričards mogao biti prodan,i da če na njemu da ostavre profit jer je došao slobodan,slično je recimo sa Ričardsom koji je sada u Hofenhajmu i od kojeg če zaraditi 10-15 mil.
Mislim d aje ovo oko prodaje zapravo ta stavar,gdje če klub pokušati istavriti profit od igrača koji ne uspiju u klubu ali se pokažu na pozajmici ili jedbostavno su dovoljno dobri za manji klub,nešto što radi sada čelzi.
Evo već od naredene sezone Tilman,Rain,vjerovatno i Stanišić idu na posudbe,teško da če Bayern d apostane klub kao BVB bez uvrede ikome haha.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2022, 13:07

Jurgen Klinsmann i Niko Kovač dobili su trećeg kandidata za najgoru stvar koja se desila Bayernu u posljednjih pedeset godina, a to je Hasan. Samo ove sezone je dao dva ogromna ugovora igračima koji su više van terena nego što igraju. Leon Goretzka je van terena mjesecima i još nema naznaka kada će se vratiti, a čekamo da se Coman opet povrijedi na 2-3 sedmice, jer je to njegov hobby.

I ponovo nam se dešavaju iste stvari, koje su se dešavale ima pet sezona. U ključnim trenucima sezone ostaje bez pola ili 2-3 ključna igrača, pa tako strepimo i protiv austrijskog fudbalskog giganta sa njihovim dječijim vrtićem.

Hasan out.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 04 mar 2022, 23:20

Pises gluposti. Kako Salihamidzic moze znati kada ce se Goretzka ozlijediti. Coman trebao biti prodat da bi ti trazio boljeg igraca, dobro nisi hasana i za daviesa optuzio jer se nije pelcovo.
Goretzka poceo individualno trenirati, uskoro ce i davies, pa bi u aprilu mogli biti u kadru.
A ti strepi protiv salcburga ako ne vjerujes ovoj ekipi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 mar 2022, 11:54

Ma ne moze se kriviti Hasan niti bilo ko za stanje ekipe u datom momentu a obzirom da im je ugovor produzen kada su bili zdravi i svi u odlicnoj formi.
Goretzka je do ovog produzenja bio jedan od najboljih igraca u ekipi uz veliko interesovanje Uniteda i Reala koji su ga pokusali vrbovati na razne nacine.

Da smo ih izgubili bila bi kuknjava kako nisko sposobni da zadrzimo igrace.

Coman je tokom svih ovih godina poprimio Bayernov gen a i te povrede su se smanjile na neki razuman nivo.

Ista stvar bi mogla biti sa Gnabryem koji okolisa kada je u pitanju novi ugovor jer vjerovatno trazi da bude u rangu Comana i Leona sto je svakako legitimno s njegove strane.

Hasan radi dobar posao, ne odlican ali relativno dobar iako u svemu ovome ima dosta Neppeovih zasluga.

Mnogim stvarima se moze prigovoriti ali ima dosta pozitivnih vibracija od ovog dvojca koji ce vjerujem napraviti dobar posao u narednom periodu.

Danas derbi sa Leverkusenom, vidjecemo kako cemo se danas ponasati bez kako je najavljeno klasicnog lijevog beka...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 05 mar 2022, 13:54

Opet kreću na sve ili ništa :rol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 mar 2022, 14:21

Ipak nije svi u napad jedan je Hase, ima negdje i Richards koji ce pokvariti danasnju pripremu za Julianovo kamenovanje. :mrgreen:

Sane ponovo pocinje kao joker. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 mar 2022, 15:37

Da vam kažem, već u prvih 5 minuta se vidi da Musiali odgovara ova pozicija gdje bude Goretkza. Biće zabavana utakmica.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 mar 2022, 15:51

Dobar start, pravi Bayernovski. Ova utakmica nam je idealna proba za RB Salzburg. Veoma slične ekipe Leverkusen i Salzburg, mlade i talentovane.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 mar 2022, 16:12

Ma daj Mulleru syebo si solidno poluvrijeme
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 mar 2022, 16:14

Bayo je postao šprdnja
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 mar 2022, 16:15

Nažalost Sule nam je najbolji stoper. Upamecana prvo kod psihologa intenzivno 6 mjeseci, pa onda opet pustit da igra. Nakon autogola opet smo se pogubili, ne možeš reći da je do trenera, fino je postavljena utakmica, jednostavno igrači sami sebi zakomplikovali.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 mar 2022, 16:15

Bajern je smijesan.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 mar 2022, 16:16

Kriminalna odbrana, mislio sam da je Upamecano bolji igrac, a ono kiksara.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 05 mar 2022, 16:16

Gnabry sa ovakvom igrom u 2022.godini ne zasluzuje ni bosanski minimalac mjesecno..a kamoli rang Comana i Sanea..
Uzasnih posljednjih 8min prvog poluvremena..jedan bespotreban potez Mullera je doveo do ovog pada..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 mar 2022, 16:17

Upamecano se opet gubi ne znam šta je momku.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 05 mar 2022, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 mar 2022, 16:17

Sve nam prolazi naprijed, od samog početka, jednostavno igrači ne zabijaju.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 mar 2022, 16:17

Strasan start, bas ono kakav prizeljkujemo a onda nekolicina glupih poteza i pad koncentracije koji su mogli ekipu skupo kostati.

Upamecano je u nekom bunaru, ne znam sta se desava s tim likom.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 05 mar 2022, 16:20

Upa je bio dobar do povratne lopte, nakon toga raspad i treba ga vaditi van, Muller potez godine, Kimmich od 100 kornera koje je izveo možda je 5 bilo korisno...

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 05 mar 2022, 16:21

Pogba je napisao/la:
05 mar 2022, 16:16
Kriminalna odbrana, mislio sam da je Upamecano bolji igrac, a ono kiksara.
Bio je dosta bolji. Od kup utakmice s Gladbachom je totalno pogubljen.
Nur der FCB

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.