Domaca posjeta Zeljeznicara je veca u prosjeku tek za par stotina, kad te covjek slusa rekao bi da su hiljade razlike u pitanjuAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 mar 2022, 11:31Jel moguće da navijači manjeg sarajevskog kluba vaze Željovcima o posjeti?![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Manji sarajevski klub bla bla..... Oba kluba su mala i obične kar'ne. Ovi napune 10000 za derbi, ko da je 40000 bilo yebo te grob i još grcaju u dugovima, skupljaju nakve pare, hedije, donacije, prosidba, jad, bijeda i čemer. A vamo šatro gospodin nakav pichke materine..... Ni Evrope ne mogu izborit... Uplatnicu ne znaju ispuniti
Ovi moji milijarderi, milioneri nakvi, još umalo klub nije bankrotiro, a šatro vlasnici nam bogataši, neke grupne faze LP, al u khurcu.... Ne mogu moldavce proći.... Atalanta nas rastavila sa životom.... Pa da si zguro 11 igrača u gol ne bi primio 8 komada jbm ti dan
20 godina se igra zajednička liga, mi 4 titule osvojili i 4,5 kupova a ovi vamo 6 titula i 4,5 kupova, ma nebitno.... I onda se pitaju što dođe 2000 ljudi na utakmicu običnu.... Daj ba, šta ste se ba na furali debili i jedni i drugi.... Zdrao ba levati
Ovi moji milijarderi, milioneri nakvi, još umalo klub nije bankrotiro, a šatro vlasnici nam bogataši, neke grupne faze LP, al u khurcu.... Ne mogu moldavce proći.... Atalanta nas rastavila sa životom.... Pa da si zguro 11 igrača u gol ne bi primio 8 komada jbm ti dan
20 godina se igra zajednička liga, mi 4 titule osvojili i 4,5 kupova a ovi vamo 6 titula i 4,5 kupova, ma nebitno.... I onda se pitaju što dođe 2000 ljudi na utakmicu običnu.... Daj ba, šta ste se ba na furali debili i jedni i drugi.... Zdrao ba levati
-
- Kontakt:
Realno za sve klubove manje vise isto vrijedi imaju 500,1000, ili 2 bolesnika sto su tu vazda i to je to,pusti mi proslave titula,Atalante,Ultrechte,Aeke i ostalo.
-
- Kontakt:
Koliko je bilo sinoc pod BB otp?GradKamena2 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 12:40Realno za sve klubove manje vise isto vrijedi imaju 500,1000, ili 2 bolesnika sto su tu vazda i to je to,pusti mi proslave titula,Atalante,Ultrechte,Aeke i ostalo.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1500 zvaničnoRodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2022, 12:42Koliko je bilo sinoc pod BB otp?GradKamena2 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 12:40Realno za sve klubove manje vise isto vrijedi imaju 500,1000, ili 2 bolesnika sto su tu vazda i to je to,pusti mi proslave titula,Atalante,Ultrechte,Aeke i ostalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
4:1RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2022, 12:42Koliko je bilo sinoc pod BB otp?GradKamena2 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 12:40Realno za sve klubove manje vise isto vrijedi imaju 500,1000, ili 2 bolesnika sto su tu vazda i to je to,pusti mi proslave titula,Atalante,Ultrechte,Aeke i ostalo.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Jel se oćitovala Adela povodom “provokativnih” billboard-a po čitavom gradu ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
-
- Kontakt:
Svaka ćasRigoletto je napisao/la: ↑05 mar 2022, 12:524:1RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2022, 12:42Koliko je bilo sinoc pod BB otp?GradKamena2 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 12:40Realno za sve klubove manje vise isto vrijedi imaju 500,1000, ili 2 bolesnika sto su tu vazda i to je to,pusti mi proslave titula,Atalante,Ultrechte,Aeke i ostalo.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Hvala!RodjeniiBrato je napisao/la: ↑05 mar 2022, 13:28Svaka ćas

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
da nije igro Dinamo ili 'ajduk (a Velez igra u nedelju pa nije radi Veleza)pa tako slaba posjeta, inace im je stalno stadion pun , ovo je raritet kad je u pitanju stadion pod BB u novije vrijeme

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Kako je već poznato, u Premijer ligi moraju početi meč dvojica nogometaša do 21. godine, no već u prvoj minuti moguće je zamijeniti jednog nogometaša navedenog godišta.
Bodiroga je to i učinio te u drugoj minuti izveo mladog Polića, a na teren je ušao Miljan Govedarica.
Rudar bi eventualnom pobjedom došao na 19 bodova, dok Leotar ostaje na 16.
Dudic na aparatima
Bodiroga je to i učinio te u drugoj minuti izveo mladog Polića, a na teren je ušao Miljan Govedarica.
Rudar bi eventualnom pobjedom došao na 19 bodova, dok Leotar ostaje na 16.
Dudic na aparatima
Stovatelji terorista na aparatima
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Fake Nermin iz genocidne nije ni blizu pravog Nermina.
Zdrao!
Zdrao!
-
- Kontakt:
ŽELJKAAA,obrij mindzu,evo nas idemo !!

- Simpatizer
- Kontakt:
Kakvo je ovo divljastvo na Grbavici?
Opet navijac Sarajeva dobio batine, lezi a gomila cipelari.
Opet navijac Sarajeva dobio batine, lezi a gomila cipelari.
Klosari i narkomanija iskoristila besplatne ulaznice kao sansu da pokazu svoj papanluk.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Horde prvo bacile 3 baklje na atletsku stazu ispod juga, a onda zeljinih 10 primitivaca suta covjeka na zemlji.
Primjer herojstva s obe strane. Svaka cast.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Covjek koji uleti na teren i dodje ispod gostujuce tribine ne zasluzuje nista manje od toga.Zao mi porodice njegove,njega ni malo!ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:35Horde prvo bacile 3 baklje na atletsku stazu ispod juga, a onda zeljinih 10 primitivaca suta covjeka na zemlji.
Koji debili, pi.zda im materina.
Das im dzaba kartu i neka su dobili, polomit ih sviju treba.
@napoleon sto posto u pravu
Das im dzaba kartu i neka su dobili, polomit ih sviju treba.
@napoleon sto posto u pravu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.