FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nas je 90% prošlo kroz HZ, tako da je glupo sve osudjivati, naravno da treba kritika i debile ostranjivati.
Jeste da su tu vodene kao Što su nekad bile, sad niko ne zna i nema muda da obuzda masu, treba da gledam kako se ljudi koji žive u istom gradu bodu, što neko eto nosi plavu ili bordo.
Grlom i dlanovima im pokažeš.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vjerovatno bi trebala biti neka hijerarhija, da se zna šta se na tribini smije ili ne smije raditi.
Ovo je skupina balavaca koja se prije tekme "uradi" i koju ne interesuje dobrobit kluba.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čuj bez hordi nema Sarajeva. Jel to horde finansiraju klub ?
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 05 mar 2022, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ovo je smijesno sta se desava u komsiluku i cijeloj Evropi, de Boga vam.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- f0rest1946
- Kontakt:
Preglupo jos podrzava da se vrijedjaju nasi navijaci jbt, ovi koji su napali navijace zelje fino im zabraniti zauvjek da udju na stadion.bordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:51Nas je 90% prošlo kroz HZ, tako da je glupo sve osudjivati, naravno da treba kritika i debile ostranjivati.
Najgore je to što je evo 90% ljudi u zdenki normala, došla raja tekmu gledat i poderat dlanove i grla. Al džaba kad imaš vazda 20-30 narkomančića wannabe Delija i Grobara koji sranje naprave... strašno je ovo. Nek su ih nalupali, treba im zabranit svima dolazak na stadion.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:46Mene stid majke mi, bruka, ogromna bruka. Ismir odmah da reaguje i stane debilima u kraj, ali odmah, momentalno iz korijena sasjeci debile, a svakako treba postaviti kamere radi ovakvih "genijalaca"
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Brate, meni je dovoljno da nekog vidim, da znam od kakvog je posla. Čim mu vidim Napapijri, izbrijan, s frljavim pogledom, usporen hod, ne može biti sav svoj.f0rest1946 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:50Naravno kad generalizuje i kaze da su svi sa sjevera narkomani svi isti a kao sto se vidi i na ovom napadu nekih 20,30 debila ide prema njihovoj tribini i treba ih kazniti a ne sve nase navijace da vrijedja itd !!GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:37Bravo ebem vam familije narkomanske svima. Onda neko dođe i napadne @Memaru, čovjek je za sve upravu. Ovo nisu navijači, već obični klošari i nehljebari.
Iznenadio si me s tim stavom al eto !
Generalizujem, to stoji, ali sam se iznervirao pravo. Ne mogu da vjerujem da likovi koji se deklarišu kao navijači FKS, dođu i naprave nered, a nije tekma ni počela. Kako su onda te hablečine navijači FKS, kad direktno štete svom Klubu?
Čim se tebi tribina svede na nekakvu dječurliju, nema tu ozbiljne priče.
Evo i ovaj što ih brani, samo pogledaš avatar i sve ti se kaže.
Bravo debili, BRAVO!!!!
Kako mi se posraše u ćejf gledanja tekme, drama. Ovo bi trebao da bude podstrek Ismiru i igračima jel?????
Jbo vas kralj vas ****..
Kako mi se posraše u ćejf gledanja tekme, drama. Ovo bi trebao da bude podstrek Ismiru i igračima jel?????
Jbo vas kralj vas ****..
Zadnja izmjena: Senner, dana/u 05 mar 2022, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovi koji su utrcali pokazali da su debili a ispali i čkapi ostavili momka da ga biju.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 mar 2022, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Navijačka" stoka ! 
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/cheryl-blossom-48.html]Cheryl Blossom[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/chloe-ziva-49.html]Chloe Ziva[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/sunsofi-97.html]Sunsofi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/yummycouple-75.html]Yummy Couple[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Safe Dating Chat [/url]
Kakvi debili pišu na ovom forumu, strahota. Štrumfovi bi manje gadosti israli.
I naravno, pizde pobjegle čim je par skočilo s juga i ostavili druga da ga gaze nogama, aferim!
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 05 mar 2022, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sve po zaslugama.bordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:55Ovi koji su utrcali pokazali da su debili a ispali i čkapi ostavili momka da ga biju.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- feniksptica
- Kontakt:
6000 clanskih smo vrijedno skupljali da imamo za kazne.
Bas me zanima da l pojedinci rade ovakve isapde kad znaju da oni moraju odgovarati i placati kazne a ne klub.
Bas me zanima da l pojedinci rade ovakve isapde kad znaju da oni moraju odgovarati i placati kazne a ne klub.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo sto je jako dobro, svi su vidjeli kakve su picketine ovi tzv.navijaci...Kako kao zadnje kurve bjeze pred 5 ljudi i njih 20 ostavlja na zemlji samog covjeka da ga razgule od batina...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
St avam je ne budite gori od ovih 20 narkomana sto su utrcali, sta se blamirate i generalizujete stvari uvijek. Pa u francuskoj je svako drugo kolo nesto slicno ovome, samo sto i igrace napadaju svime i svacim. Relax malo i uzivajte u incoming seksu.
NEMA NAZAD
Jel istina da je onaj momak zboden sto je bio na podu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma i ja sam brate krivo mi ne treba nama ovo, samo steti klubu ali opet to je 20, 30 huligana koji jedva cekaju da naprave neki belaj eh sad da ispastaju svi nasi navijaci nije okey.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:54Brate, meni je dovoljno da nekog vidim, da znam od kakvog je posla. Čim mu vidim Napapijri, izbrijan, s frljavim pogledom, usporen hod, ne može biti sav svoj.f0rest1946 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:50Naravno kad generalizuje i kaze da su svi sa sjevera narkomani svi isti a kao sto se vidi i na ovom napadu nekih 20,30 debila ide prema njihovoj tribini i treba ih kazniti a ne sve nase navijace da vrijedja itd !!GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2022, 16:37Bravo ebem vam familije narkomanske svima. Onda neko dođe i napadne @Memaru, čovjek je za sve upravu. Ovo nisu navijači, već obični klošari i nehljebari.
Iznenadio si me s tim stavom al eto !
Generalizujem, to stoji, ali sam se iznervirao pravo. Ne mogu da vjerujem da likovi koji se deklarišu kao navijači FKS, dođu i naprave nered, a nije tekma ni počela. Kako su onda te hablečine navijači FKS, kad direktno štete svom Klubu?
Čim se tebi tribina svede na nekakvu dječurliju, nema tu ozbiljne priče.
Evo i ovaj što ih brani, samo pogledaš avatar i sve ti se kaže.