Hocete mi se i dalje smijati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- kupus army
- Kontakt:
Al tuku ovi naše p.icke i nek tuku, kad m.uda nemaju.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Pa istina je, pricalo se ili ne, ljudi zive od ulaznica i ubise nas, a u rangu su prijedoraemir18 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 17:49Uvijek kad se tako pričalo, naguzili su nas.napoleon72 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 17:46Majko mila, ekipa koja ne zna hocel sutrasnji dan docekat nas UBIJA igrom. Bruka je ovo.
NEMA NAZAD
Djokanovic daleko najlosiji do sad, bar po meniSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑05 mar 2022, 17:51a nije khurac ne moze ti igrat Dal nikako, o Dupovcu da ne pricam.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2022, 17:49Skontajte da nije uvijek do trenera. Imaš igrače koji su ograničeni fudbalski i ne mogu shvatiti neke stvari.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ElCartel11
- Kontakt:
Mrtvi zeljkan te gazi. O cemu mi pričamo. U drugom poluvremenu mora Vasoski skontati nesto drugo, jer ga je Mulalic ubio u prvom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
sacekao sam poslije tuzle, misleci da je teren los pa da smo nepovezani. Medjutim opet igra bez nekog jasnog sistema i bez dobrog prenosa lopte. Sve se svodi neki individualni potez, prodor ili neku loptu u prostor pa ako bude.
Dal, dupovac, hebibovic igraju, i to je mpo meni najveci poraz ovog trenera, ne shvatam, je li ti treba profi licenca da vidis da ti igraci ne mogu u fedeeralnoj biti ozbiljni igraci.... gerijatrija nam ocitala lekciju prvih 40ak min
Dal, dupovac, hebibovic igraju, i to je mpo meni najveci poraz ovog trenera, ne shvatam, je li ti treba profi licenca da vidis da ti igraci ne mogu u fedeeralnoj biti ozbiljni igraci.... gerijatrija nam ocitala lekciju prvih 40ak min
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Uvijek su ih tukli u derbijima, ovi nasi ko isprepadani, dan te **** ljudima u 21 stoljecu glavni igrac samir bekric, pa treba da ga pjan otreses kamoli sta drugo...
1946-1987
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Godinama unazad imamo isti problem, gdje oni natrpaju vezni red, a mi se kao uvijek opustimo pa ne igramo sa tri vezna nego sa dva vezna i dva napadača.
Može se nabrojati kamara takvih derbija, ja sam već ranije o njima pisao i nema potrebe ponavljati se.
Evo recimo sad apsolutno je nepotrebno da igraju i Čataković i Bagarić. Nama treba veznjak više.
Može se nabrojati kamara takvih derbija, ja sam već ranije o njima pisao i nema potrebe ponavljati se.
Evo recimo sad apsolutno je nepotrebno da igraju i Čataković i Bagarić. Nama treba veznjak više.
Najlakše se uzdignuti kad si na dnu, motiv je bitan, ove naše balerine skinule gaće u svlačionici.holyman je napisao/la: ↑05 mar 2022, 17:52Pa istina je, pricalo se ili ne, ljudi zive od ulaznica i ubise nas, a u rangu su prijedoraemir18 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 17:49Uvijek kad se tako pričalo, naguzili su nas.napoleon72 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 17:46Majko mila, ekipa koja ne zna hocel sutrasnji dan docekat nas UBIJA igrom. Bruka je ovo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Joj Pidre i naprijed i nazad 
Na stranu sto nemamo pasa da valja, a na drugu stranu sto nas ubise.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
hahahahahahahaahahahahaha e moje Dupe
E kakav debil
A u piqku materinu više i debil Dupovac i piqkica Štilić.
Hahahahahahahahahahahahahahaha e kretena
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Nije sve na igracima, ova igra u ove 3 tekme je bez nekog sistema, sve se svodi na individualni kvalitet, prekide i HoRuk. PATNJA
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bravo **** ti staru ****, mrš napolje i nikad više ne zaigro dabogda
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Pitaristok i 94 gosta.