Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Koji to rasisti u Ukrajini
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
I ona je Ukrajinka, dijeli sadržaj o ukrajinskoj vojsci

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
naravno da će Transnjistrija ovo pokušati iskoristiti kada su im ruske trupe tako blizu, plus još Ganguzija na jugu moldavije
Moldavija po ustavu vojno neutralna zemlja s pokusajem vojske od 6000 ljudi, tu ce se Rusi samo usetati ako se ovo s Ukrajinom zavrsi dobro po njih.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hoće li rs biti u sastavu nove Ruske imperije 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Slava Ukrajini

Zadnja izmjena: Markan, dana/u 05 mar 2022, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
- LlullSergio
- Kontakt:
Iz Mariupolja se dobija jako malo slika, videa i bilo kakvih drugih informacija, zašto ?
Po Twitteru tamo je pakao doslovno, ali bukvalno nema 5 snimaka.
Zelenskyy mi je odbojan, koliko god ga portali pokušavali napraviti simpatičnim. NATO države se utrkuju koja će mu poslati više oružja, a on traži no-fly zonu i da se NATO direktno uključi u sukob. Već se sprema okriviti NATO za sudbinu Ukrajine, iako su im pomogli i izvan granica mogućnosti za državu koja nije članica.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Takodjer, ima mi nesto odbojno u vezi njega, u nekim situacijama tacno vidis koja mu je prvobitna profesijaDrape je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:50Zelenskyy mi je odbojan, koliko god ga portali pokušavali napraviti simpatičnim. NATO države se utrkuju koja će mu poslati više oružja, a on traži no-fly zonu i da se NATO direktno uključi u sukob. Već se sprema okriviti NATO za sudbinu Ukrajine, iako su im pomogli i izvan granica mogućnosti za državu koja nije članica.
A dosao na mjesto predsjednika pod obecanjem kako ce se boriti protiv korupcije a upravo uz pomoc korupcije dosao na vlast (oligarh koji je vlasnik televizije na kojoj je glumio uluzio milijune u njegovu kampanju jer je imao privatne interese da Poroshenko izgubi izbore i dodje neko njegov)
Don't believe the hype.
Cini mi se da nemaju struje odavno.LlullSergio je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:49Iz Mariupolja se dobija jako malo slika, videa i bilo kakvih drugih informacija, zašto ?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Tristan
- Kontakt:
Evo sad u 18:30 ima snimak kako Rusi skidaju ukrajinsku zastavu sa glavne policijske stanice u Energodaru.
Kome vjerovati...
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Budimo realni tesko ces naci nekog simpaticnog lidera,politikom se vazda bave ljudi koji znaju plivati u mulju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:56Takodjer, ima mi nesto odbojno u vezi njega, u nekim situacijama tacno vidis koja mu je prvobitna profesijaDrape je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:50Zelenskyy mi je odbojan, koliko god ga portali pokušavali napraviti simpatičnim. NATO države se utrkuju koja će mu poslati više oružja, a on traži no-fly zonu i da se NATO direktno uključi u sukob. Već se sprema okriviti NATO za sudbinu Ukrajine, iako su im pomogli i izvan granica mogućnosti za državu koja nije članica.
A dosao na mjesto predsjednika pod obecanjem kako ce se boriti protiv korupcije a upravo uz pomoc korupcije dosao na vlast (oligarh koji je vlasnik televizije na kojoj je glumio uluzio milijune u njegovu kampanju jer je imao privatne interese da Poroshenko izgubi izbore i dodje neko njegov)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
putin kada je rekao da će Ukrajina "ako se nastavi ponašati ovako" izgubiti svoju državnost, ustvari je rekao ono što svi znaju da mu je stvarni cilj
- FranckRibery
- Kontakt:
druze tako funkcionise svaka kampanja malo ozbiljnijeg politicara, inace ne poznajem nacin kako je Zelenski dosao na vlast. U biti jedno te isto kod svih, od Amerike pa do nasih levataakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:56Takodjer, ima mi nesto odbojno u vezi njega, u nekim situacijama tacno vidis koja mu je prvobitna profesijaDrape je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:50Zelenskyy mi je odbojan, koliko god ga portali pokušavali napraviti simpatičnim. NATO države se utrkuju koja će mu poslati više oružja, a on traži no-fly zonu i da se NATO direktno uključi u sukob. Već se sprema okriviti NATO za sudbinu Ukrajine, iako su im pomogli i izvan granica mogućnosti za državu koja nije članica.
Rumunija i Moldavija bratske zemlje.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- ASD
- Kontakt:
Moldavci bi rado bili dio Rumunije.
Jedan jeL-Train je napisao/la: ↑05 mar 2022, 19:25Budimo realni tesko ces naci nekog simpaticnog lidera,politikom se vazda bave ljudi koji znaju plivati u mulju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:56Takodjer, ima mi nesto odbojno u vezi njega, u nekim situacijama tacno vidis koja mu je prvobitna profesijaDrape je napisao/la: ↑05 mar 2022, 18:50Zelenskyy mi je odbojan, koliko god ga portali pokušavali napraviti simpatičnim. NATO države se utrkuju koja će mu poslati više oružja, a on traži no-fly zonu i da se NATO direktno uključi u sukob. Već se sprema okriviti NATO za sudbinu Ukrajine, iako su im pomogli i izvan granica mogućnosti za državu koja nije članica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.