Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Djedovi opet izdominirase Sarajevo, mogo je i Mulalic se skinut da ih rutinira.
Koje smece od lige kad ti igra u pocetnom sastavu igrac koji uskoro puni 38 godina. To je taj kvalitet kojim odise najslabija liga Evrope.
-
- Kontakt:
E da je Mircevski potpisao sad bi druga prica bila
Sarajevo na koljenima Željo ih pregazio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pitarluk je najsmjesnija pojava na svijetu svih vremena!
Hahahahahhahahahahah
Hahahahahhahahahahah
Od danas pitari i zvanicno na ovom forumu izgubili pravo da prozivaju ekipu zelje i njihove penzionere 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Brini svoju brigu sace Bilbija da vas kara to mu je u krviMostarwolf1981 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 19:04E da je Mircevski potpisao sad bi druga prica bila
Ipak nije sve u parama,cestitke Arminu i Zelji na pobjedi i neka si nadsokocio onog uhljupa Mujakica,zna on dobro kakve je ispade imao kad smo igrali na Tusnju prosle polusezone.
Zeljeznicar jedva skupio igrace i odera milione sa Koseva.. nista Mirvic,makedonska pojacanja i propali stoper Mujakic ne uradise protiv staraca sa Grbavice
Mirvic je kriv sto nije ulozio vise novca

Mirvic je kriv sto nije ulozio vise novca

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ponovo ubleha na klupi Sarajeva, imaju fetis na mlitave chune na klupi, bez grama muda
Zato mi je i golemo i ibretim se zasto oni hajc prave, protiv Leotara i Slobode su zabili rane golove pa je moglo proci, ovo je uzas zivi
Kolektivno svrsavanje na price da ih Vasoski ubija na treninzima i da su prespremni padaju u vodu, previse para daju igracima i onda isti lade muda po cijelu godinu, to se vidjelo na Salcinu koji je nakon dva koncidiona u nas kad je tek dosao umalo umro, i skonto koliko se slabo radi na tome u FKS
Mulalicu cestitke, ovo niko drugi ne bi mogao izvuci iz ove ekipe. Bez kvalitetnih priprema, na cisto srce i zelju. Da su imali i ovog Hodzica proslo kolo, ne vjerujem da bismo ih dobili.
Zato mi je i golemo i ibretim se zasto oni hajc prave, protiv Leotara i Slobode su zabili rane golove pa je moglo proci, ovo je uzas zivi
Kolektivno svrsavanje na price da ih Vasoski ubija na treninzima i da su prespremni padaju u vodu, previse para daju igracima i onda isti lade muda po cijelu godinu, to se vidjelo na Salcinu koji je nakon dva koncidiona u nas kad je tek dosao umalo umro, i skonto koliko se slabo radi na tome u FKS
Mulalicu cestitke, ovo niko drugi ne bi mogao izvuci iz ove ekipe. Bez kvalitetnih priprema, na cisto srce i zelju. Da su imali i ovog Hodzica proslo kolo, ne vjerujem da bismo ih dobili.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 05 mar 2022, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ovo Sarajevo moze samo dobiti Slobodu na celu sa Ziovicem, Sarajevo sasvimo prosjecna ekipa sa prosjecnim trenerom, nikakav pomak u igri Sarajeva u odnosu na jesenji dio..
🔴⚫️
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šta reći, navukli našega na naivan crveni, tu je kraj bio. Ne preostaje ništa drugo nego čestitati na pobjedi.
Najjači su ovi iz kantonalne i azmirova B ekipa koja se raduje, tito te yebo čemu se vi radujete da mi je znat.
Najjači su ovi iz kantonalne i azmirova B ekipa koja se raduje, tito te yebo čemu se vi radujete da mi je znat.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Budalo mi smo stvorili sve ovo i nama neko da zabrani nesto.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Generation74
Plus gromovske pripreme u Antaliji, dok su se Geljovci pripremali iza zgrade. Ludilo…
cekamo sablju i auf wiedersehen.
Šta kažu došao Mirvić novi projekat milioni avioni, dođu na Grbavicu ohlade ih ko amatere.
Ali kakav eurogol Zeca.
Ali kakav eurogol Zeca.

1974---1975---1976---2001---2013---2020