Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Niko da pohvali Pidru. Bio je najbolji igrač Sarajeva.
- Beduin
- Kontakt:
Ovako su i u Tuzli pokusali na poluvremenu kad je raja otisla na pauzu pa na kraju bez patika ostali.
Al zao mi momka danas, nastrada i j3bes onda i tekmu i sve.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pravda za ozlijeđenog navijača
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Kraj sezone nam govori da titula ide u Mostar , a Kup u Banja Luku. Derbi ko derbi nije ništa donio bitno za tablicu , pobjeda zaslužena i to je to.U derbiju se i pobjeđuje i gubi.Važnije borbe svi klubovi vode sa novcem i time ,što na kraju i odlučuje mnoge stvari
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- TMmanija2012
- Kontakt:
Gledam sad snimak kad pitari lete ka Jugu ,koji su oni cirkus od grupe , ostaviše onog jadnika da ga tabanaju
Sablja babo u derbi utakmicama 

Nemas ti pojma, nogomet je sranje, a ne sport. Najniza strast. U BiH je to vrlo zaostalo. Malta dostize BiH, s tim da npr. Malta sa pol miliona stanovnika ima uredjeniju i atraktivniju ligu. Na Kosovu ima var.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 19:37Sreca je subjektivna stvar, a Savez nije i ne bi trebao biti Thailand da tu trazis smiraj i srecu. Neka bude po pravilima i neka ispunjava svoju funkciju f(x).![]()
Ali kod nas, i to nije floskula, se mora umijesati politika, korupcija, nepotizam i druge bolesti naseg drustva. Tesko ces naci nekoga da bude potpuno profesionalan, e to je problem.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Čestitke paša moj prepošteni, tebi jednom švrakindolcu i onom ex @wolfie provokatoru. Zasluženo

Normala je bio Pidrou večeras, mada nisam relevantan jer pola utakmice nisam ni vidio

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Bersaga
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda. Komšije su bile sasječene od samog početka, 1 šut u okvir gola za cijelu utakmicu govori dosta toga. Toliko osporavani i ismijavani Cocalić, Bekrić i Štilić su dokazali da su klasa, Zec također. Edis je jednostavno pencilin za pitare, gotivio ga neko ili ne, ovaj tip trenera je idealan za utakmice kakve su ove.
Bez starca nema udarca
Bez starca nema udarca
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Hajd sto dobise po guzici, al sta im bi sa onim grupisanjem na Istoku? Syebali smo se, iskreno
dobar pidrou i mene je iznenadio veceras. Al iskreno ne mogu vise ni za jednog reci da vam je bio dobar, suljic na toj strani sa pidrom opasan na momente

@not
sprema li se mozda njihova dominacija na istoku?

nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Au, ne vidjeh post od @Miljacka. Gospodski, nema sta.
Organizovali ih OsmaDolazi i onaj mali sa Sedrenika. Kad su usli na istok, nasi se sami poceli samarati
Realno, trener kojeg Sablja nadmudri je los i tu nema popravke. Sablja je nas, ja ga volim, ali je pretanak trener. Vas godinama yebe taj vas pitarluk tipa mi najjaci, najbolji, najskuplji, najbolje igramo i nikad necete da prihvatite kad nesto fali i kad nesto steka. Ne znaci ova pobjeda da smo mi bolji i da cemo biti ispred vas na kraju, ali treba biti alarm vama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 mar 2022, 19:13Ma dobro loše se ušlo, ali ruku na srce nije on tu nešto mogao nakon crvenog, da nije bilo crvenog bilo bi minimum remi, ne bi izdržali napade, ovako je to bilo gotovo jos poslije 45 min kao sto sam rekao. No, svakako ne znači da je i Vasoski kvalitet, ima ugovor do kraja sezone i na njemu je da se dokazuje, ako ne bude valjao bar nije teško pružiti ruku i reci hvala.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 mar 2022, 19:07Ponovo ubleha na klupi Sarajeva, imaju fetis na mlitave chune na klupi, bez grama muda
Zato mi je i golemo i ibretim se zasto oni hajc prave, protiv Leotara i Slobode su zabili rane golove pa je moglo proci, ovo je uzas zivi
Joj sad kad dobijem avatar i potpis od robusta, yebem ti troboga
Opet kažem, čestitke i to je to, nema puno filozofije.
Pidro, Dizdarevic, Hajdarevic, Hodzic i Galic najbolji na terenu veceras na obje strane
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fulao je taktiku, gdje ćeš onako blago ući u utakmicu, a sunce ti yebem kod vas budala najveća, Tito te yebo lik je uspio nahajcati da Bekrić trči 70 min, ono nisam vidio odavno. Ima popravke jer je tek došao, nek osvojimo kup i ovo do kraja odigramo solidno, realno neće mu niko ovo zamjeriti.MrkiMedo je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:46Realno, trener kojeg Sablja nadmudri je los i tu nema popravke. Sablja je nas, ja ga volim, ali je pretanak trener. Vas godinama yebe taj vas pitarluk tipa mi najjaci, najbolji, najskuplji, najbolje igramo i nikad necete da prihvatite kad nesto fali i kad nesto steka. Ne znaci ova pobjeda da smo mi bolji i da cemo biti ispred vas na kraju, ali treba biti alarm vama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 mar 2022, 19:13Ma dobro loše se ušlo, ali ruku na srce nije on tu nešto mogao nakon crvenog, da nije bilo crvenog bilo bi minimum remi, ne bi izdržali napade, ovako je to bilo gotovo jos poslije 45 min kao sto sam rekao. No, svakako ne znači da je i Vasoski kvalitet, ima ugovor do kraja sezone i na njemu je da se dokazuje, ako ne bude valjao bar nije teško pružiti ruku i reci hvala.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 mar 2022, 19:07Ponovo ubleha na klupi Sarajeva, imaju fetis na mlitave chune na klupi, bez grama muda
Zato mi je i golemo i ibretim se zasto oni hajc prave, protiv Leotara i Slobode su zabili rane golove pa je moglo proci, ovo je uzas zivi
Joj sad kad dobijem avatar i potpis od robusta, yebem ti troboga
Opet kažem, čestitke i to je to, nema puno filozofije.
Pidro, Dizdarevic, Hajdarevic, Hodzic i Galic najbolji na terenu veceras na obje strane
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka