FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
75
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 mar 2022, 20:25

bodi123 je napisao/la:
05 mar 2022, 20:22
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 mar 2022, 20:16
bodi123 je napisao/la:
05 mar 2022, 20:12

Evo ga danas trpao Galatu, starter ekipe koja će igrati LP dogodine... nikad ga prežalit neću. A nama zamjena Mirzin nehljebovac, šta je ono onako ljudi moji, u juniorima ne bi prevaga bio :damn:
Dalu bi puno bilo da sa krpom čisti stolice na Kosevu, a ne da igra. Yebem ti dan kad je on potpisao.
Odigrali smo super rezultat za TC, Azmir nam duguje premiju kako smo ih fino pogurali :facepalm:
Ja iskreno mislim da ni Europu nećemo izboriti, možda je to prevelik nivo pesimizma, ali..
Samo nas kup spašava, ako ga Velež uzme ostajemo bez Evrope sigurno. Ne možemo bit ispred Borca i Tuzle do kraja, nema šanse
Ma daj bože da kup uzmemo. Idemo mi na Veleza u kupu, bit će guravo.
Jedino ko treba biti pošteđen psovki su Suljić, Dizda, Heba i Avram. Ostali su svi konjine teške
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 05 mar 2022, 20:26

emir18 je napisao/la:
05 mar 2022, 20:23
10.Skoro je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:
05 mar 2022, 19:38

Zbog nabadanja nožem momka koji je sam i 10 na 1.. Sta ih čeka po Sarajevu nisu svjesni, vodja im je držao govor o tome kolike su picke, a znaju oni koga su izbili.

Čestitke im na pobjedi, dupovac nisam vidio al si stvarno glup
Nalupao ga je prvo onaj mršavi džanki da valja i neka je. Znači nije mu trebao niko sam ga je razvalio. I koga su izboli? Debila maloumnog kao sto je i velika većina. Štetetočine kluba. Navijačke grupe ugasiti jer su one paravan za skupljanje narkomana. Sto se tiče utakmice pobjeda zaslužena zbog bolje pripreme za derbi. I da Štilić će za 5 godina biti bolji od Đokanovića, Kapića i ostalih.
Samo poremećena osoba može zbosti nekoga, veći su degeni ovi sa Juga ako su to uradili.
Brate ni sekunde mi ga nije žao. Iz mog ugla grupa ide na prazan jug da skine parolu par manijaka ih napada i rastjerava, ovaj mršavi od života rastavlja našeg debelog i sporog, nakon toga ide cipelarenje. Sve u svemu šta si tražio dobio si.
Mi nikada odustati necemo...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 mar 2022, 20:27

Ma hajde što Mirzino mladunče ne zna lopte, nego što napuni 22 godine, a još ima građu pionira, pa ljudi ga dahom s lopte pomjere. :urnebes:

Mirvić ako ostane, mora uraditi dvije stvari. Zaposliti još Potura i starleta kojima složi u klub i druga stvar, postaviti kamere na Koševu, pa da ovi atletičari što trče po terenu za belajima, fino iz svog džepa plate ono štete što klubu nanesu svojom neizmjernom ljubavi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 mar 2022, 20:27

Najvise me iznerviralo sto su barem 5 puta imali cist sut, a niko ne puca. Onaj njihov golman sam ko duh krene na loptu pa mu ispadne, smotan i preplasen do pm. Rokaj mu odakle stignes jbt, ispast ce mu neka. Hajdarevic retardirani ima 2 metra prostora pa puca, a neki qrci iz liga petice ne smiju. Ma idi u 3 pm.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 mar 2022, 20:28

joker90 je napisao/la:
05 mar 2022, 20:14
Bekrić i Štila, protiv hrpe naših debila. Rezime utakmice. Mirvić treba kameru na istok i na sjever gore postaviti, to je prioritet zajedno sa travnjakom na Koševu.
Ovo je stado debila, krdo, kako god ti je draže. A daj boze da mi ista od toga docekamo, Ismir ce dici ruke od ovoga ko da gledam. Ja da sam na Ismirovom mjestu ostavio bi sve i rekao doviđenja, dovoljno bi mi bilo vidjeti koliko su se "potrudili" da pobjede. Tito te yebo ko da je era viršli pa bojkotuju :puke:
Ali od svih debila, ovaj Dal je još veći izuzetak, ja ne vjerujem da je ono profi fudbaler, jel to dijete išta jede za doručak ? Sunce ti yebem vjetar ga u duelu odnese.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 05 mar 2022, 20:29

10.Skoro je napisao/la:
05 mar 2022, 20:26
emir18 je napisao/la:
05 mar 2022, 20:23
10.Skoro je napisao/la:

Nalupao ga je prvo onaj mršavi džanki da valja i neka je. Znači nije mu trebao niko sam ga je razvalio. I koga su izboli? Debila maloumnog kao sto je i velika većina. Štetetočine kluba. Navijačke grupe ugasiti jer su one paravan za skupljanje narkomana. Sto se tiče utakmice pobjeda zaslužena zbog bolje pripreme za derbi. I da Štilić će za 5 godina biti bolji od Đokanovića, Kapića i ostalih.
Samo poremećena osoba može zbosti nekoga, veći su degeni ovi sa Juga ako su to uradili.
Brate ni sekunde mi ga nije žao. Iz mog ugla grupa ide na prazan jug da skine parolu par manijaka ih napada i rastjerava, ovaj mršavi od života rastavlja našeg debelog i sporog, nakon toga ide cipelarenje. Sve u svemu šta si tražio dobio si.
Koju parolu su krenuli skinuti?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 mar 2022, 20:31

S ograde je oborena parola za Mesu Ramica, ne znam da li je ona bila cilj ili neka krpa.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 05 mar 2022, 20:32

joker90 je napisao/la:
05 mar 2022, 20:27
postaviti kamere na Koševu, pa da ovi atletičari što trče po terenu za belajima, fino iz svog džepa plate ono štete što klubu nanesu svojom neizmjernom ljubavi.
Kamere na Kosevu! Ponedjeljak ujutru ako je ikako moguce. Ne treba ni mreza onda na istoku, nigdje. Svakog pojedinca klub licno da tuzi i proslijedi nadleznim organima. Dosta debila
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 mar 2022, 20:32

Al jbt koje su picke ovi ostavili lika samog niko i ne pomislja da se vrati a ko fol se prijeti sta manijake ceka po gradu...
Sigurno su se bas uplasili ne smiju iz kuce izaci.
Ne zna se sta je veca sramota ovo prije utakmice ili nastup nasih igraca, stvarno se treba potruditi pa ovakve dvije blamaze uvezati. Svaka cast.
You are someone else I am still right here

VoxTV
Kontakt:

Post Postao/la VoxTV » 05 mar 2022, 20:32

Kakav sljam na terenu, takav i na tribinama...

Sta se desava sa navijacima. Danas na tribini, nzm jesam li vidio dvije normalne glave. Em napuseno, em pijano...

Boze sacuvaj.

Zao mi sto klub ispasta i sto ce Mirvic dici ruke od kluba.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2022, 20:33

Tribina ko i ovi na terenu bez autoriteta.Taman jedno sa drugim.

Ovoj djeci na tribina je ovo furka pa ih i razumijem donekle,ali da niko ispred grupe nema da zaustavi drogiranu djecu smjesno.Teror mozga veceras od kad smo usli pa do svega

Neznam u sta sam vise razocaran.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 mar 2022, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 mar 2022, 20:34

Ovog našeg je jedan lik nokautirao i nakecao koliko vidim, nije ga nokautiralo 10 ljudi, ovi su se kasnije nakalemili čoporativno da kukavički cipelare. Nemaš ti šta jarane tražiti tamo pred jugom, sve što se poslije desi je tvoja krivica, koliko god nepotrebno bilo ono paljenje lika bakljom i gaženje na podu. Klub opet ima da kaznu plati, ništa mi od takve ljubavi nemamo, ništa.

Jedina dobra stvar iz obog bi bila kada Dupovac ne bi nikad više zaigrao za prvi tim Sarajeva, ali eto njega odmah u prvu kad suspenzija prođe. Imali smo neznalica većih od njega, ali glupana većeg nismo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 05 mar 2022, 20:36

napoleon72 je napisao/la:
05 mar 2022, 20:31
S ograde je oborena parola za Mesu Ramica, ne znam da li je ona bila cilj ili neka krpa.
Ma mislio sam da su neku drugu krenuli skinuti. A pokušati skinuti parolu mrtvom momku, nemam riječi.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 05 mar 2022, 20:42

joker90 je napisao/la:
05 mar 2022, 20:34
Ovog našeg je jedan lik nokautirao i nakecao koliko vidim, nije ga nokautiralo 10 ljudi, ovi su se kasnije nakalemili čoporativno da kukavički cipelare. Nemaš ti šta jarane tražiti tamo pred jugom, sve što se poslije desi je tvoja krivica, koliko god nepotrebno bilo ono paljenje lika bakljom i gaženje na podu. Klub opet ima da kaznu plati, ništa mi od takve ljubavi nemamo, ništa.

Jedina dobra stvar iz obog bi bila kada Dupovac ne bi nikad više zaigrao za prvi tim Sarajeva, ali eto njega odmah u prvu kad suspenzija prođe. Imali smo neznalica većih od njega, ali glupana većeg nismo.
Prvi dio posta :salut:
Drugi :rol:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 05 mar 2022, 20:48

MaroonBjelave je napisao/la:
05 mar 2022, 20:36
napoleon72 je napisao/la:
05 mar 2022, 20:31
Ma mislio sam da su neku drugu krenuli skinuti. A pokušati skinuti parolu mrtvom momku, nemam riječi.
Izvinite na upadu vasu temu. Moram samo nesto dodati.
Tacno je da je Mesa kao klinac, znao zakuhati sa navijacima Sarajeva.
Ali isto tako,mu je najbolji prijatelj koji je takodjer ubijen,bio vatreni navijac vaseg tima. Zna se ko su raja a ko papci.
Cak su i vasi navijaci poslali citulju u novinama.
Mesa je bio raja,i nije zasluzio ono,pravim navijacima svakog kluba,se ono nikad ne radi.
Respekt svakome ko se ogradjuje i osudjuje onakve stvari.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 05 mar 2022, 20:50

Daj ne provaljujte se sa pričom šta ih čeka po gradu, ostavili ovog hudu da ga ovi tabanaju, kad su tolike mošnice sto se ne vratiste odma nego se uhvatiste atletike?
Grupa narkomana, alkoholičara i krezubih debila zbog kojih normalan svijet nece da ide na utakmice. A dok vam se ljubav prema klubu bude mjerila po tome koliko puta napravite zijan necemo daleko.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 mar 2022, 20:52

Reko sam ja da ovo nece na dobro cim smo mi poletili u nekakvu euforiju, jos im lik organizuje trening nakon utakmice...nece da moze.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 05 mar 2022, 20:52

Od pojacanja, jedino Asmir doprinosi na terenu.
Makedonac nista nije pokazao. Ne mislim da sam ocekivao da ih baca na usta, nego jednostavno lose lopte davao, lose primao...
Hamza bas trom, ko da mu je 35. Treba mu masa prostora da nesto uradi.
Mujakic bezličan, trebao je karakter pokazati, bio je kapiten.
Ovi ostali igrači, koji su sa nama odranije ocekivano losi.

Koliko se mi zapravo ne razumijemo u fudbal pokazatelj nam je Djokanovic, kojeg smo dizali u zvijezde.
Bilo je ljudi koji su na njegovom vrhuncu govorili da je limitiran igrac, nazalost takav i jeste izgleda.
Trebalo ga je prodati dok je bio u formi. I svakoga ko uhvati formu treba prodati, jer ta forma ce proci, a ovdje klasa nema, pogotovo u OP.

Ulozilo se dosta para, nadati se da ce iz kola u kolo momci pokazati zbog čega su dovedeni. Inace imamo problem.

VoxTV
Kontakt:

Post Postao/la VoxTV » 05 mar 2022, 20:53

Aj sve ovo oko utrcavanja, al policija nije usla na teren 15 minuta nakon incidenta.... Mogli su ga sutati do smrti, niko nebi reagovao... I sutali su ga dok im nije dosadilo.

Samo nzm, kako su ga izboli, cime? Kako su unijeli ostar predmet ma stadion?

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 mar 2022, 20:54

VoxTV je napisao/la:
05 mar 2022, 20:53
Aj sve ovo oko utrcavanja, al policija nije usla na teren 15 minuta nakon incidenta.... Mogli su ga sutati do smrti, niko nebi reagovao... I sutali su ga dok im nije dosadilo.

Samo nzm, kako su ga izboli, cime? Kako su unijeli ostar predmet ma stadion?
Nisu ga izboli, zapalili ga bakljom

Ali sam je kriv, nekakav s 20 kila ga je sam pretuko, a on mrcina od 120 i kusur
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, keli, Lecler, Mourinhokilledbarca, N3R3D, Proximic i 80 gostiju.