Debili zaostali, ne moze nista vise ni iznenaditi od njih.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 mar 2022, 20:36Ma mislio sam da su neku drugu krenuli skinuti. A pokušati skinuti parolu mrtvom momku, nemam riječi.napoleon72 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 20:31S ograde je oborena parola za Mesu Ramica, ne znam da li je ona bila cilj ili neka krpa.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
- Osttribine
- Kontakt:
Svaki navijac i naseg i njihovog kluba je znao koja je Edisova glavna taktika, hu ha bacanje na glavu i slicni fazoni i opet sa tom "taktikom" se nasim d.roljama od trenera i igraca popisa u usta, fascinantno. Igraci danas u fazonu "nemoj da ja pogrijesim evo je tebi", apsolutno svijetle tacke nema od igraca koji su igrali danas, a i ova pojacanja i povratci u klub istih, sve ti je jasno, kada nemaju gdje eto ih vamo za opet ne tako male pare za nase uslove. Bice to bolje dok registrujemo Avramovskog, Sevelja Lazica i slicne, a ja, ups.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko je samo Mujakić grohnuo, hladno ga je zadnji vezni koji igra spica vrtio kako hoće 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Bagaric katastrofa

Kako je lik nezainteresovan.Skroz izgubljen,ne prati igru,o presingu da ne govorim,ne moze nijedan zracni duel da dobije,ne zna primiti/uzeti loptu...Nista nema apsolutno...
Avramovski-Bodul-Suljic
Catakovic
Ovaj napad mora igrati uskoro.Secerovic je najbolji veznjak kojeg imamo

Kako je lik nezainteresovan.Skroz izgubljen,ne prati igru,o presingu da ne govorim,ne moze nijedan zracni duel da dobije,ne zna primiti/uzeti loptu...Nista nema apsolutno...
Avramovski-Bodul-Suljic
Catakovic
Ovaj napad mora igrati uskoro.Secerovic je najbolji veznjak kojeg imamo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 05 mar 2022, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Još jednom svaka čast menadžeru/menadžerima koji su Kapića prebacili preko granice Njemačke u bilo kakav klub. Evo gledamo ga u par mandata, prosjek, paaa prosjek i nikako da krene.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tek kad shvatimo da ovi povratnici što se vrate u klub da nisu nikakva extra pojačanja već obićni prosjek lige smanjit ćemo i očekivanja,da i ole vrijede ostali bi vani
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nego, hoćemo li glasati 

Jel moguce da ovaj mali krelac pokusava covjeka izbosti na pola terena i to bar pet puta ukljucujuci i vrat sto je pokusaj ubistva? Mamu li ti ****!
1946-1987
Što braća nisu došla da pomognu liku, nego spure se ufatili, isto redari policija, užas zivi, očekujem još malo pištolji da se unose.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Na stranu sve to covjece, pobij se sakama i nogama, ovdje sijeva noz kao da je to nesto normalno? Jedan ubod i mozes covjeka ubiti kamoli ovo, pokusaj kasapljenja
1946-1987
- napoleon72
- Kontakt:
Nije on uboden nego lik koji se bio vratio po njega. Na Kli.xovom videu "Navijaci Sarajeva utrcali u teren" se na 0:35 vide dva lika s fantomkama koji se "tuku" na ivici sesnaesterca, odnosno jedan drugog vidljivo ubada nozem.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Umjesto da skidaju "bez poraza" i "u kost", krenuli na momka rahmetli, poraz naš nema šta.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
I meni se učinilo da vidim da onaj mršavi pokušava onog našeg visočijeg lika da ubode jedno 4-5 puta, ne ovog što ga cipelare, nego jedinog koji je pokušao da mu pomogne. Jedini je pokušao onom pomoći i umalo nož u vrat ne dobi. Radi kakve moronijade ljudi u najboljim godinama ostaju invalidi, osakaćeni ili još gore.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel to opravdanje da se trga baš taj transparent?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trebalo je drugacije i pametnije.
Toliko.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gdje su bile ostale horde.
Nekoliko puta je on njega uspio zakaciti a na kraju bas pravi ubod, sreca pa je momak ziv ostao. Eto na sta nam je grad spao...napoleon72 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 21:18Nije on uboden nego lik koji se bio vratio po njega. Na Kli.xovom videu "Navijaci Sarajeva utrcali u teren" se na 0:35 vide dva lika s fantomkama koji se "tuku" na ivici sesnaesterca, odnosno jedan drugog vidljivo ubada nozem.
You are someone else I am still right here
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma hoću ih yebati. P.ičke jedne, sve do jednog.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Burberry46, bvsic, Direktorcic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, kogmagie46, Lavcina, mire971, MSOZ101, nedimmmm1337, PapakIzSa, Proximic, riki46, SineTalexy, Vanja8, Zuzinho i 82 gosta.