Bio je i kod nas top igrač za svoje godine. Sjećam se meča sa ssh, udarali su ga non stop, jer je bio ključni igrač na sredini. Za mene je katastrofa bila što nije kod nas došao.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nadam se da je Zizovic gledao ovu vecerasnju utakmicu i da je ucio gdje je pogrijesio.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
A nakon što ju je odgledao, da ugasi TV, ugasi svjetlo, zapali cigaru, i u tišini doma svoga počne razmišljati o promjeni profesije. Da bude neki administrativac ili tako nešto.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Armin je i kod nas bio odlican igrac. Ne znam gdje je zapelo oko dolaska nama opet i cija je krivica.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Zar nisu pisali ovdje kako je Armin qarina od igraca, da nije ni kod nas nista posebno bio?
Ne zivi se od ljubavi, nego ides tamo gdje te bolje plate i gdje imas vecu mogucnost da se opet prodas, a kod nas samo neka stede i nadaju se nekim boljim vremenima. A mi cekamo ta bolja vremena od rata na ovamo.
Ne zivi se od ljubavi, nego ides tamo gdje te bolje plate i gdje imas vecu mogucnost da se opet prodas, a kod nas samo neka stede i nadaju se nekim boljim vremenima. A mi cekamo ta bolja vremena od rata na ovamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
desperados
- Kontakt:
Po pricama ovdje imao je slicne ponude, momak izabrao Zelju, ako je tako nema se sta tu, sam je birao.
Kad pogledas ovo veceras, vidis koje su kod nas pickurine u ekipi, od trenera do zadnjeg igraca, uvijek je neki alibi, nema kvaliteta, los teren...itd. Bez muda ekipa.
Kad pogledas ovo veceras, vidis koje su kod nas pickurine u ekipi, od trenera do zadnjeg igraca, uvijek je neki alibi, nema kvaliteta, los teren...itd. Bez muda ekipa.
Ekipa u kojoj su Dženis, Jusić i mnogi drugi apsolutno nije bezmuda. Trener je bezmudaš, i to pišem od početka ove sezone....desperados je napisao/la: ↑05 mar 2022, 21:10Po pricama ovdje imao je slicne ponude, momak izabrao Zelju, ako je tako nema se sta tu, sam je birao.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bekrić je bio prevaga, koliko ja znam.Beduin je napisao/la: ↑05 mar 2022, 20:30Zar nisu pisali ovdje kako je Armin qarina od igraca, da nije ni kod nas nista posebno bio?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
To je jedino mogao pisati neko nerealan iz nekog laznog optimizma.Beduin je napisao/la: ↑05 mar 2022, 20:30Zar nisu pisali ovdje kako je Armin qarina od igraca, da nije ni kod nas nista posebno bio?
Sve si upravu ali poserem se na igraca koji u 100KM vaga izmedju matičnog kluba koji ga je napravio igracem i prodao u inostranstvo i bilo kojeg drugog kluba lige. Ako je razlika u milju pa ok, ili da su ga nasi nesto izvarali. Ovako ce mi postati samo jedna u nizu posebno mrskih njuski koje gostuju na Tusnju.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ovde nimalo nije igrac kriv, par mjeseci je treniro u Tuzli, piso sam i tad da se momak treba zavrsit aki se ne vraca u Portugal/Spaniju, znaci kiks uprave, osim ako nije bio striktan da nece kod nas da se vraca.Madal je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:12To je jedino mogao pisati neko nerealan iz nekog laznog optimizma.Beduin je napisao/la: ↑05 mar 2022, 20:30Zar nisu pisali ovdje kako je Armin qarina od igraca, da nije ni kod nas nista posebno bio?
Sve si upravu ali poserem se na igraca koji u 100KM vaga izmedju matičnog kluba koji ga je napravio igracem i prodao u inostranstvo i bilo kojeg drugog kluba lige. Ako je razlika u milju pa ok, ili da su ga nasi nesto izvarali. Ovako ce mi postati samo jedna u nizu posebno mrskih njuski koje gostuju na Tusnju.
A sad ovako gledajuci realno, nenavijacki, momak je donio dobru odluku za sebe, kolko god to nama nebilo drago
- Beduin
- Kontakt:
Ma nije brate u 100KM, znas i sam, vazda kod nas carsija sve zna a cesto se pojma nema, a znamo svi kakvu i kad je dobio sansu i da je mogao otici besplatno kad mu je ugovor isticao pa je izisao u susret klubu (kroz vrbovanje i dogovore) i produzio na jos pola godine, ako se dobro sjecam, te ga tako i prodali vani.Madal je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:12To je jedino mogao pisati neko nerealan iz nekog laznog optimizma.Beduin je napisao/la: ↑05 mar 2022, 20:30Zar nisu pisali ovdje kako je Armin qarina od igraca, da nije ni kod nas nista posebno bio?
Tad su ga svi blagosiljali i kako nije otis'o besplatno ko pizda.
Mozda i ja grijesim, mozda ima i druga neka pozadina, ali mi vazda ocekujemo nekakvu ljubav prema klubu, nekakvu privrzenost, a vazda smo neambiciozni kokuzi kod kojih je samo pitanje vremena kad ce neke nove tuzbe i negativna prica, a o trofejima i vrhu tabele vise ni ne mastamo.
075 ❤
075 ❤
Ja ne znam stvarno sta je u pitanju, zato sam i pitao ovdje. Da je otisao u Zrinjski ili Slogu pa ok ode za parama, ali je otisao u raspali Zeljeznicar, ne vjerujem da je razlika u milju. A privrzenost za klub zavisi i od situacije, slažem se da previse tražimo od nasih igraca kojima ne dajemo nista, ali ovdje je drugi slucaj. Armina je Sloboda napravila igracem, davali mu sansu, nismo ga izvodili u 4toj minuti kako neki klubovi ligr tretiraju mladje igrace.Beduin je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:26Ma nije brate u 100KM, znas i sam, vazda kod nas carsija sve zna a cesto se pojma nema, a znamo svi kakvu i kad je dobio sansu i da je mogao otici besplatno kad mu je ugovor isticao pa je izisao u susret klubu (kroz vrbovanje i dogovore) i produzio na jos pola godine, ako se dobro sjecam, te ga tako i prodali vani.
Mozda i ja grijesim, mozda ima i druga neka pozadina, ali mi vazda ocekujemo nekakvu ljubav prema klubu, nekakvu privrzenost, a vazda smo neambiciozni kokuzi kod kojih je samo pitanje vremena kad ce neke nove tuzbe i negativna prica, a o trofejima i vrhu tabele vise ni ne mastamo.
@klasik ja ne bjezim da je kiks uprave, ali ako nam je jedini argument da je to zbog toga sto je trenirao u Tuzli, onda nam je kiks i sto Tuku nismo potpisali
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Stabilizoni
- Kontakt:
Uprava je htjela, Zizovic je htio, ali je Armin postavljao nerealne uslove. Sumnjam da iste može dobiti u Željezničaru. Pričalo se o neke 3 do 3,5k mjesečno što je realno puno za igrača koji od transfera nije odigrao utakmicu za klubove u Spaniji i Portugalu, a ranije se nije moglo pregovarati jer je bio u sporu sa Spancima i morao je samostalno trenirati bez pregovora.Madal je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:44Ja ne znam stvarno sta je u pitanju, zato sam i pitao ovdje. Da je otisao u Zrinjski ili Slogu pa ok ode za parama, ali je otisao u raspali Zeljeznicar, ne vjerujem da je razlika u milju. A privrzenost za klub zavisi i od situacije, slažem se da previse tražimo od nasih igraca kojima ne dajemo nista, ali ovdje je drugi slucaj. Armina je Sloboda napravila igracem, davali mu sansu, nismo ga izvodili u 4toj minuti kako neki klubovi ligr tretiraju mladje igrace.Beduin je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:26Ma nije brate u 100KM, znas i sam, vazda kod nas carsija sve zna a cesto se pojma nema, a znamo svi kakvu i kad je dobio sansu i da je mogao otici besplatno kad mu je ugovor isticao pa je izisao u susret klubu (kroz vrbovanje i dogovore) i produzio na jos pola godine, ako se dobro sjecam, te ga tako i prodali vani.
@klasik ja ne bjezim da je kiks uprave, ali ako nam je jedini argument da je to zbog toga sto je trenirao u Tuzli, onda nam je kiks i sto Tuku nismo potpisali
-
desperados
- Kontakt:
Cast izuzecima druze, ali ekipa kao ekipa nema muda, ne ulazim individualno. Za trenera se slazem. Sto neko iznese za broj pobjeda, valjda nam to treba biti neki alarm. A puno utakmica se moglo dobiti, ali njegova defanziva u drugom poluvremenu nas je kostala.Sky9 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:07Ekipa u kojoj su Dženis, Jusić i mnogi drugi apsolutno nije bezmuda. Trener je bezmudaš, i to pišem od početka ove sezone....desperados je napisao/la: ↑05 mar 2022, 21:10Po pricama ovdje imao je slicne ponude, momak izabrao Zelju, ako je tako nema se sta tu, sam je birao.
Ja sam napisao za broj pobjeda.desperados je napisao/la: ↑05 mar 2022, 23:42Cast izuzecima druze, ali ekipa kao ekipa nema muda, ne ulazim individualno. Za trenera se slazem. Sto neko iznese za broj pobjeda, valjda nam to treba biti neki alarm. A puno utakmica se moglo dobiti, ali njegova defanziva u drugom poluvremenu nas je kostala.Sky9 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:07Ekipa u kojoj su Dženis, Jusić i mnogi drugi apsolutno nije bezmuda. Trener je bezmudaš, i to pišem od početka ove sezone....desperados je napisao/la: ↑05 mar 2022, 21:10Po pricama ovdje imao je slicne ponude, momak izabrao Zelju, ako je tako nema se sta tu, sam je birao.
Od pobjede u vrapčićima 15.08.2021. godine, mi smo samo jednom pobijedili (kući, protiv najlošije ekipe lige - bijeljine, a da ne spominjem da je na poluvremenu tog meča trebalo biti makar 0-2 za njih).
Šta dalje reći...
PS: I dalje mislim da ekipa nije bezmudaška. Momci su na mjestu, među najslabije plaćenim u ligi, daju sve od sebe, ali džaba kad to vodi neinventivni, bezidejni bezmudaš.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ništa protiv Žižovića lično nemam. Pohvaliti se može defanzivna postavka igre, nema šta.
Ali povlačenje čim povedeš, i to svaki put, protiv koga god da igraš, je preretardirano. Lik ide logikom, samo da ne izgubi, remi mu je kao pobjeda... Treba mu neko možda javiti da X ne donosi 3, nego 1 bod.
Ali povlačenje čim povedeš, i to svaki put, protiv koga god da igraš, je preretardirano. Lik ide logikom, samo da ne izgubi, remi mu je kao pobjeda... Treba mu neko možda javiti da X ne donosi 3, nego 1 bod.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Saletovic dao gol za Buducnost.
- Beduin
- Kontakt:
Dobro me podsjeti, ono sto je Velez radio sa mladim igracima u prvom dijelu sezone je sramota epskih razmjera. Nije cak ni smijesno.Madal je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:44Ja ne znam stvarno sta je u pitanju, zato sam i pitao ovdje. Da je otisao u Zrinjski ili Slogu pa ok ode za parama, ali je otisao u raspali Zeljeznicar, ne vjerujem da je razlika u milju. A privrzenost za klub zavisi i od situacije, slažem se da previse tražimo od nasih igraca kojima ne dajemo nista, ali ovdje je drugi slucaj. Armina je Sloboda napravila igracem, davali mu sansu, nismo ga izvodili u 4toj minuti kako neki klubovi ligr tretiraju mladje igrace.Beduin je napisao/la: ↑05 mar 2022, 22:26Ma nije brate u 100KM, znas i sam, vazda kod nas carsija sve zna a cesto se pojma nema, a znamo svi kakvu i kad je dobio sansu i da je mogao otici besplatno kad mu je ugovor isticao pa je izisao u susret klubu (kroz vrbovanje i dogovore) i produzio na jos pola godine, ako se dobro sjecam, te ga tako i prodali vani.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.